predaj notebooku do Skotska

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
andrejfandris
Amateur
Amateur

predaj notebooku do Skotska

Príspevok od používateľa andrejfandris »

Zdar chlapi, chcem sa opytat mam na bazosi.sk moj asus velmi pekne pofoteny na predaj. Dnes sa mi ozval jeden chlapik zo Skotska... ze ma zaujem o moj notebook ze ma maly obchodik v skotku, vraj je vojak a hned pytal odomna paypal meno hned chcel posielat peniaze ani sa nespytal nic o notebooku hned chcel posielat peniaze na paypal dokonca suhlasil stym ze najprv nech mi pridu peniaze na ucet a potom mu poslem notebook. Nezda sa mi to, rodicia mi vravia ze ved ked posle peniaze na ucet a uz budu na ucte kludne posli notebook do skotska ved nemas co stratit . Ale mne sa to furt nezda preco by skot kupoval notebook zo slovenska dajme tomu ze ma ten obchodik kde predava tie pouzite notebooky ale ved neni v anglicku lacnejsia elektronika ? nevyplati sa mu radsej z anglicka ako platit nenormalne postovne ? neviem chlapi poradte nejake skusenosti s podvodmi o ktorych ste poculi a tak dalej. Pridal si ma aj na FB a ma tam dva fotky ako vojak nic viac.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: predaj notebooku do Skotska

Príspevok od používateľa beardie »

bude to fake
andrejfandris
Amateur
Amateur

beardie napísal:bude to fake
fake v com? ked posle naozaj peniaze na ucet a budu tam... tak sa nemam coho bat nie ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ked pridu, mozme sa bavit dalej :)
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Neverím, že ti pošle tie peniaze na účet. Buď sa začne z toho vykrúcať, alebo ti už viac ani neodpíše. Keď som inzeroval na bazoši, tak mi skoro denne prichádzali "ponuky" zo zahraničia s astronomickými čiastkami, ktoré boli schopní zaplatiť. Ide im o to aby získali tvoju dôveru a následne vybabrali s tebou. Takže nikam nič neposielaj ak nechceš prísť o majetok.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

On akože pošle peniaze a akože sa potom ozve jeho banka, že peniaze sú u nich a čakajú, kedy Ty pošleš notebook a následne Ti pošlú peniaze.. Ty akože pošleš a už neuvidíš ani peniaze ani notebook... skús posurfovať po hojku slová bazos, podvod a scam.. :)

http://www.hojko.com/odpovede-na-inzera ... 65720.html
http://www.hojko.com/cislo-uctu-t178129.html
http://www.hojko.com/predaj-mobilu-do-z ... 56845.html
a kopec iných tém...
andrejfandris
Amateur
Amateur

brm napísal:On akože pošle peniaze a akože sa potom ozve jeho banka, že peniaze sú u nich a čakajú, kedy Ty pošleš notebook a následne Ti pošlú peniaze.. Ty akože pošleš a už neuvidíš ani peniaze ani notebook... skús posurfovať po hojku slová bazos, podvod a scam.. :)

http://www.hojko.com/odpovede-na-inzera ... 65720.html
http://www.hojko.com/cislo-uctu-t178129.html
http://www.hojko.com/predaj-mobilu-do-z ... 56845.html
a kopec iných tém...
na toto by som neskocil zial cital som nieco klamlivejsie... on posle peniaze a falosny paypal ti posle potvrdzujuci formular ze peniaze su tu ty kuknes pre istotu na paypal ci su fakt tam no nebudu tam on zacne pisat ze ved som ti ich poslal ale nejde ti do hlavy ved potvrdzujuci email o platbe priisel a peniaze tam niesu nato ti zacne falsony paypal posielat spravy vo forme vyhrazky od FBI ze peniaze vam dosli a tovar ste neposlali a niekto sa mozno zlakne a posle tovar... ale ani na jedno by som neskocil takze takto :D

toto tvoje nesedi lebo on suhlasil ze posle peniaze a ja si ich mozem skontrolovat ci su na ucte
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neuveris kym sa sam neo****s, co cakas? rob si co chces..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Potom nezabudni napísať, akým spôsobom Ťa odrbal.. ;)
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Si naivný ako ten čo predával mobil do zahraničia. Načo si vôbec založil tému a spýtal sa na náš názor, keď ťa nezaujíma?
andrejfandris
Amateur
Amateur

nie nie chlapci dakujem za komenty... ja uz som pochopil ze da sa oklamaat aj ked sa citie byt isty.. dakujem fakt poradili ste mi a aj odhovorili od toho dik
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Dalsia vec je ta, ze aj ked ti paypal posle peniaze na ucet a tie pridu, on moze paypalu napisat, ze ked nieco robil, tak jeho maly syn (alebo niekto) sa s tym hral a poslal tie prachy na nahodny e-mail, ze ani nepozna krajinu z ktorej si atd. Paypal mu prachy vrati, tebe ich stiahne a si v anali.

Mne raz jeden kamos zaplatil na jednej hre veci (premium, goldy atd.) za 200€ cez paypal, hned som ich kontaktoval (prisiel upozornovaci e-mail) a do dvoch dni som mal prachy s5.
Takze cca 2 az 3 dni je dost na to, aby si si povedal "mam prachy" poslem mu book.

Ale co ty vies, nemusi to byt podvod ;)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...presne toto napadlo aj mňa...ale keby si tie prachy z toho paypalu hneď vybral, tak by si tomu mohol zabrániť...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ale prosim vas kto to kedy videl aby kupujuci zo skotska kontaktoval chalana zo slovenska a este mu vykecal rozpravku aky on ma obchod s pocitacmi v skotsku a ako sa tesi ze ho dalej preda ... :slap:
ser na to, ignoruj ho a neboj sa, predas ho aj tu a mozno nakoniec aj osobne
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

Grim napísal:... keby si tie prachy z toho paypalu hneď vybral, tak by si tomu mohol zabrániť...
ako by to paypal riesil v tom pripade ked by som prachy hned ako prisli poslal na svoj ucet alebo na niekoho paypal? predpokladajme ze svoj paypal nema sparovany so ziadnou kartou, teda z bankoveho uctu by mu to stiahnut nemohol ako pri beznej platbe
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

podozrive je uz to, ze preco by kupoval niekto zo Skotska pouzivany notebook zo Svk :D
co myslis ze su tam odkazany na taketo veci? :D :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vid http://www.hojko.com/post2029721.html#p2029721
A Paypal na toto nie je vhodna metoda, pretoze si peniaze u seba mozu podrzat po dobu 21 dni: http://jerseys4kidscom.hubpages.com/hub ... Your-Money
Viac nie je co dodat.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Určite, ale URČITE ťa plánuje odrbať tým spôsobom, že si od PayPal-u vyžiada refund peňazí, kde takmer určite uspeje. Neviem, či PayPal bude kontaktovať v prípade reklamácie peňazí aj teba, no možno by v tvoj prospech hralo nascreenovanie e-mailovej komunikácie a podacích lístkov z pošty/inej prepravnej spoločnosti. Ak neuspeješ, PayPal ti peniaze proste strhne, a prídeš o eurá, o notebook, a aj o šancu získať ho, keďže iba idiot by sa trepal po Noťas do Škótska, kde by prerobil na letenkách.

Čo sa týka situácie, "čo ak PayPal bude chcieť strhnúť peniaze, ale nebudú tam". Ak máš aktivované PayPal konto, máš ho spojené s nejakou kreditkou. Nech máš kľudne nulu na PayPal účte, ak ti ich PayPal strhne, odpíšu sa ti priamo z bankového účtu, a bude sa to rátať ako klasická internetová platba. Čo sa týka prípadu, že by si eurá nemal ani na účte, tam už to budú zrejme otázky debetu, prípadne exekútora, alebo niečoho takého, kde ti už neporadím.

Každopádne, chlap v kilte ťa chce solídne ojekabátiť, a nechápem, ako sa nad takýmito ponukami môže niekto vôbec pozastaviť. :)
Napísať odpoveď