P: S4
P: S4
Predám tento mobil nakoľko mám za úlohu popredávať jedná sa o čisto nové veci z nevydareného obchodu, zatial mám tu jednu S4 + k dispozícii ešte asi 4.
Cena 365€ + dohoda možná.
Kľudne osobne priveziem.
Predávam aj inde.
Cena 365€ + dohoda možná.
Kľudne osobne priveziem.
Predávam aj inde.
-
vladenko007
VIP
Re: P: S4
tak mne hned udreli do oci hrubsie ramceky okolo displeja, potom som so vsimol defeatov post a po dalsom skumani ma zarazil aj spodok telefonu, medzera ako je hw tlacidlo a celkove umiestnenie spodku displeja a polomeru ohnutia ramceka telefonu
proste si porovnaj fotku s4 a tuto a pozri si v akej rovine ma byt displej ked sa zacina obly roh
no robim s s4kami kazdy den cize mne tam hned cosi nesedelo
lock netreba mozno to niekto kupi aj s tym ze je to fake
tiez su vacsie medzery ako je samsung a repracik..no celkovo je to velmi divna s4
proste si porovnaj fotku s4 a tuto a pozri si v akej rovine ma byt displej ked sa zacina obly roh
no robim s s4kami kazdy den cize mne tam hned cosi nesedelo
lock netreba mozno to niekto kupi aj s tym ze je to fake
tiez su vacsie medzery ako je samsung a repracik..no celkovo je to velmi divna s4
-
vladenko007
VIP
Presne ako si povedal je tam toho viac. 
Ozaj priatelia a koľko stojí takýto fake S4?
Ozaj priatelia a koľko stojí takýto fake S4?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Od 50€ hore
Na túto osobu je treba dávať si pozor. Na pcforum.sk má medzi užívateľmi povesť podvodníka, ktorý chcel niekoho o nejaký herný účet oklamať (nečítal som to cele tak neviem presne). Na druhom fóre predáva tie falošné S4 pod prezývkou kelixo. No ľudia ho označili za podvodníka s pôvodnou prezývkou kewo. Na to sa ohradil, že on nie je žiadny kewo. No popis jeho PC zostavy pod nickom kewos na tomto fóre a nicku kewo na pcforum.sk je rovnaký. Takže tento človek sa snaží ešte aj klamať a zapiera prezývku, pod ktorou chcel spraviť podvod. Navrhujem, aby takýto podvodník dostal BAN na tomto fóre.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Veľmi dobre vedel, že ide o repliku 
http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail ... sti%C3%A1n
Odporúčam prečítať si komentáre. Je to tento podvodník.
Odporúčam prečítať si komentáre. Je to tento podvodník.
-
pablo64
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim , ze sa tu uz neukaze viac
Ja som mal taku kopiu s4 z ebay za 45 libry a vyzeral presne takto , len s tym rozdielom, ze som vedel ze je to fake a za tu cenu v pohode.
Takze super ,ze sa to takto rychlo odhalilo
Ja som mal taku kopiu s4 z ebay za 45 libry a vyzeral presne takto , len s tym rozdielom, ze som vedel ze je to fake a za tu cenu v pohode.
Takze super ,ze sa to takto rychlo odhalilo
Ak máte niekto záujem, tak na pcforum.sk v téme o predaji tej napodobeniny je komplet jeho adresa bydliska, jeho fotka a dokonca aj škola, ktorú navštevuje. Myslím si, že chlapec si spravil veľmi veľký problém, nakoľko sa podarilo zistiť, že aj cez bazoš oklamal zopár ľudí. No hold niekto má v hlave 
Bohužiaľ neni sám čo ma v hlave
http://mobil.bazos.sk/inzerat/32413942/ ... y-16GB.php. A každý kto niečo také kupuje bez toho aby si to na vlastnej koži odskúšal a pozrel detaily je tiež hlupák.
Človek ani poriadne hľadať nemusí a stále narazí na odvážlivcov čo to robia.
Človek ani poriadne hľadať nemusí a stále narazí na odvážlivcov čo to robia.