PS3/PC/Xbox360?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

PS3/PC/Xbox360?

Príspevok od používateľa $HD_DaDo_Ts »

Zdar ľudu!

už velmi dlho, dovolím si povedať že už skoro pol roka premýšlam nad vecou, čo je najlepšie si kúpiť, PC, XBOX alebo PS3.

Ja už od malička keď mám čas,tak hrám hry na pc, konzoly som ešte nikdy nemal, takže prax s myšou a klávesnicou mám, to je taká jediná vec, čo ma odrádza od kúpy konzoly.

Dalšia vec čo na konzole preferujem je to, že niesom limitovaný Hz, v mojom prípade si zahrám aj niaké luxusnejšie FPSká na "profesionálnej" úrovni, a 60Hz monitor v prípade počítača, je pre mna celkom málo.

Ak chcem 120Hz monitor, tak mám na výber len ten škaredý TN panel, a to vôbec není pre mna, je mi zle, keď sa pozerám na môj terajší 120Hz TN panel.

Doma mám novučkú TV od LG, ktorá má 300Hz a na tej, by to hranie hier bolo zážitkom, dalšia výhoda u konzoly je taká, že môžem v kľude ležať a hrať si, zatial čo u PC musím sedieť..:D Som celkom puntičkár, a na takýchto maličkostiach si dávam záležať.

No tak, poradte mi, čo by bolo pre môj "vkus" lepšie.

Hry, ktoré plánujem hrávať: Všetky série CoD a Battlefieldu, AC Black Flag, Mafia II a GTA 5 a nazáver si zahrám aj niaké preteky, ako už napríklad NFS alebo iné.

Každopádne som zvyknutý byť na CoD a BF3, dosť hardcorovým hráčom, a ten TN panel sa mi hnusí, taktiež ho mám zbytočne, kedže tie novšie CoDčka mi sekajú, rovnako ako battlefield, ktorý hrám na 45fps.

Tož fakt neviem čo by bolo pre mna najIdeálnejšie, za všetky rady budem rád.

//PS:Ospravedlnujem sa za poniekud divnú gramatiku, mixovanie slov, neprehladný text ale je predsalen už Noc, a človek nemyslí tak, ako cez deň.:)
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: PS3/PC/Xbox360?

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tie Hz nemaju absolutne nic s tym aky rychly je panel mntora alebo TV. Vsugeroval si si marketingovy nezmysel ktoremu ani nerozumies ale slepo veris.

A co sa tyka toho co sa ti viac oplati, musis predsa sam vediet najlepsie co ti vyhovuje viac a akona naco chces este danuvec vyuziva. Budes tu mat 30 odpovedi, a 10 budu za to, desat za tamto, a 10 za hento. Lebo kazdemusa paci nieco ine, je na ine zvyknuty atd. Budes z toho mudrejsi?

Pokial to chces len a len na hry a mas iny PC, tak novy je asi hlupost kupovat. Takze skor asi konzolu. Nehovoriac o tomze novy herny PC bude podstatne drahsi ako konzola.
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Čo vy tu máte s tou vsugeráciou? Všade píšete že každý je vsugerovaný, skrátka je logické, že monitor s vyššou zobrazovacou frekvenciou, povolí zobrazenie viacej snímkov za sekundu (FPS).

Ale asi kúpim Xbox, príde mi že je na FPSka najlepší, práve s tým herným ovládačom.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ta "logika" tu dosť pokulhava...
Chcelo by to si niečo o tom naštudovať, a až na zaklade toho použiť logiku. Tie Hz u TV nemaju so žiadnym FPS nič spoločne.
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

uz je tu asi 300 tem zalozenych o tom ci je lepsia PS3 alebo XBOX360... neda sa povedat co je lepsie.. vyskusaj si a uvidis coo sa ti bude viac pacit
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

:sok: takže tých 120FPS mi bolo vlastne úplne zbytočných na mojom 60Hz monitore :samovrazda:
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Len tak mimo misu preco sa uz nerozhodujes medzi ps4, pc , xbox one ale nad konzolami ktore to uz maju tak povediac za sebou
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

$HD_DaDo_Ts napísal:Čo vy tu máte s tou vsugeráciou? Všade píšete že každý je vsugerovaný, skrátka je logické, že monitor s vyššou zobrazovacou frekvenciou, povolí zobrazenie viacej snímkov za sekundu (FPS).

Ale asi kúpim Xbox, príde mi že je na FPSka najlepší, práve s tým herným ovládačom.
no nakolko ziadna hra na hocktorej (ci uz next gen a uz voebc nie old gen) nejde nad 60fps, tak je tvoja logika uplne mimo :smt006
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

a ani to ze mas pri pc 60hz monitor neznamena ze hra nepojde na viac fps, zalezi na hw nie na monitore
Ryan Giggs
VIP
VIP

Miešate tu hrušky s jablkami...
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Medium Expert

Radioactive_Mouse napísal:Len tak mimo misu preco sa uz nerozhodujes medzi ps4, pc , xbox one ale nad konzolami ktore to uz maju tak povediac za sebou
Pretože staré klasicky ktoré milujem, si na PS4 nezahrám (MW3, BO2 atd..)
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Aby si to este nelutoval :D
thommas999
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thommas999 »

hladal som nieco v tejto sekcii a neda mi to bratu ale 120hz +vyssie lcd = rocks, pri hrani ti je ukradnute ci mas ips/tn, na kvalitne ips pod 1ms odozvu si pockas par rokov :/
ked si prepnem monitor(144hz lightboost ON) do 60hz rezimu tak sa citim ako keby som vypil flasu vodky xDDD v quake live je to brutalny rozdiel oO
ALE 120HZ + ti nebude fungovat pokial ti hra/grafika nie je schopna generovat 120FPS+ asi tak nejak..

btw vyser sa na konzoly, pc si vies poskladat lacno, hw tiez zlacnel momentalne..
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

ved mu do tej konzoly furt nekecajte. Sam idem teraz kupovat X360, len koli RDR / GOW / Forza ... PC ma msicve vykonny a nema problem zo ziadnou hrou, ale tieto a este nejake na PC ani neisu tak co ine ostava... takze osm to vyriesil tak ze Old Gen + New PC na nove ...
kubinko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kubinko »

ti si hlupy :D . 300hz tv ma v skutocnosti 60hz a vsetko ostatne su iba softwarove ostrenia a hovadiny ktore domrdavaju obraz
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

A uvedomuješ si, že tie luxusnejšie FPSká na "profesionálnej" úrovni na 300Hz TV budeš pri ps3/x360 hrať max na 30fps?
kubinko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kubinko »

30? Hry tam idu este horsie. niektore padaju aj na 20

//autoeditácia príspevku (21 Dec 2013, 14:26)
specifikacia ps3: slabucke 3-jadro, 256mb ram a nvidia 7800 :D
Napísať odpoveď