už velmi dlho, dovolím si povedať že už skoro pol roka premýšlam nad vecou, čo je najlepšie si kúpiť, PC, XBOX alebo PS3.
Ja už od malička keď mám čas,tak hrám hry na pc, konzoly som ešte nikdy nemal, takže prax s myšou a klávesnicou mám, to je taká jediná vec, čo ma odrádza od kúpy konzoly.
Dalšia vec čo na konzole preferujem je to, že niesom limitovaný Hz, v mojom prípade si zahrám aj niaké luxusnejšie FPSká na "profesionálnej" úrovni, a 60Hz monitor v prípade počítača, je pre mna celkom málo.
Ak chcem 120Hz monitor, tak mám na výber len ten škaredý TN panel, a to vôbec není pre mna, je mi zle, keď sa pozerám na môj terajší 120Hz TN panel.
Doma mám novučkú TV od LG, ktorá má 300Hz a na tej, by to hranie hier bolo zážitkom, dalšia výhoda u konzoly je taká, že môžem v kľude ležať a hrať si, zatial čo u PC musím sedieť..
No tak, poradte mi, čo by bolo pre môj "vkus" lepšie.
Hry, ktoré plánujem hrávať: Všetky série CoD a Battlefieldu, AC Black Flag, Mafia II a GTA 5 a nazáver si zahrám aj niaké preteky, ako už napríklad NFS alebo iné.
Každopádne som zvyknutý byť na CoD a BF3, dosť hardcorovým hráčom, a ten TN panel sa mi hnusí, taktiež ho mám zbytočne, kedže tie novšie CoDčka mi sekajú, rovnako ako battlefield, ktorý hrám na 45fps.
Tož fakt neviem čo by bolo pre mna najIdeálnejšie, za všetky rady budem rád.
//PS:Ospravedlnujem sa za poniekud divnú gramatiku, mixovanie slov, neprehladný text ale je predsalen už Noc, a človek nemyslí tak, ako cez deň.