Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
Podobnu situaciu som riesil z prokuratorkou na skuskach a nebola celkom naklonena k takemuto rieseniu. lupeznik bol na uteku ci pretrvavalo nebezpecie a pod. veci. preto by som bol rad keby som sa o tom neskor docital ze ako prebiehaju pravne veci.
Áno, zas do toho ťahajte tie nezmysly, že cigánovi sa teraz nič nestane, ale keby bol obeťou cigán, tak je to hneď rasizmus a trest by bol tvrdší a pod. Však si počkajme. 
Co trepes?
Ak vieš čítať, čo asi áno, tak potom neviem načo kladieš takéto zbytočné otázky.
S prvou polovicou suhlasim, ked ma niekto gule na to, aby podnikol takuto lupez, tak by mal byt pripraveny niest nasledky.Pinhead napísal:Všetko riziko si nesie zlodej resp. lúpežník.... Koniec koncov, ten zabitý bol známy recidivista.... Za tohto neprevychovateľného asociála by som Cigánom ruku potriasol....
aj keď to ubitie mi príde také ehmmm, naturalistické.... skôr by som takýto odpad narazil na kôl či spálil....
Co sa tyka trestu pre obrancov, tak nakoniec to hodili na nejakeho postihnuteho clena rodiny, cize asi z toho vyjdu bez trestu: http://www.sme.sk/c/7042310/lupica-z-tr ... tolou.html
Ako to v skutocnosti bolo vedia iba oni, kazdopadne v tomto im prajem bezstrestnost. Vojst do cudzieho domu a rozkrikovat sa tam je velka drzost a ten lupic si to zasluzil. Vo vseobecnosti zastavam nazor, ze za vedome trestne ciny by mali byt velmi tvrde tresty s minimalnym ohladom na okolnosti.Lupiča Slavomíra Rómovia dobili na smrť.
„Udierali sme doňho, aj keď už ležal skrčený na zemi a mne vypadla z ruky pištoľ. Štrnásťročný syn Adrián ju zodvihol a začal toho človeka ešte udierať so zbraňou do hlavy. Keď sme ho dotiahli na dvor, ešte dýchal,“ hovorí Stojka. „Museli sme sa brániť,“ obhajuje sa samozvaný vajda.
Agresivitu Adriána bráni rodina tým, že je duševne chorý. „Má rozum dieťaťa a je ťažko postihnutý,“ obhajuje mladíka jeho brat Johny.
Praveze momentalne tych par prispevkov mi pride ako schvalenie toho cinu, a ja za seba hovorim ze ak bolo tak ako clanok pise tak som na strane cigosa a drzim palce.
Alebo mi nieco vypadlo?
Alebo mi nieco vypadlo?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nic ti nevypadlo, to len hughitov extremny aktivisticky mozog uz vsade vidi sprisahanie proti cigosom.cssco napísal:Praveze momentalne tych par prispevkov mi pride ako schvalenie toho cinu, a ja za seba hovorim ze ak bolo tak ako clanok pise tak som na strane cigosa a drzim palce.
Alebo mi nieco vypadlo?
Domáci mali v každom prípade právo sa brániť, ale neviem o aky zákon oprú svoju obhajobu. Ak to bolo ozaj tak, že páchateľa naháňali, je jasné, že v čase ich konania (bitky resp. "obrany") útok už nehrozil ani netrval, takže "uhrať" to na NO bude asi ťažké.
Každopádne nejdem nikoho odsudzovať ani sa nijak k skutku vyjadrovať. Počkám si na vysledok vyšetrovania. Zaujíma ma ako to dopadne podľa našich zakonov.
Každopádne nejdem nikoho odsudzovať ani sa nijak k skutku vyjadrovať. Počkám si na vysledok vyšetrovania. Zaujíma ma ako to dopadne podľa našich zakonov.
Romovia na Slovensku
Myslim ze absolutne nic momentalne nemeni na situacii a na podstate skutku ci sa jednalo o ciganov alebo o koho.
Kazdopadne je v zakone aj to ze mozes branit svoj domov aj s pouzitim zbrane ale nesmies mat umysel "navstevnika" usmrtit. Co bude opat
hrat proti obrancom kedze si ho rozobrali na zemi.
Kazdopadne je v zakone aj to ze mozes branit svoj domov aj s pouzitim zbrane ale nesmies mat umysel "navstevnika" usmrtit. Co bude opat
hrat proti obrancom kedze si ho rozobrali na zemi.
Akokze, keby dostali nakladacku u nich doma, na pozemku/velmi blizkom okoli, ok.... Ale nepodporujem nasilny zlocin "oko za oko" lebo v tom pripade nakopnite vrtule, naberajte napalm a 98,24% ciganov zhorte v pekle.
Mudrlantský trapko sa ozval.nic ti nevypadlo, to len hughitov extremny aktivisticky mozog uz vsade vidi sprisahanie proti cigosom.
Sa naučte čítať, chlapci.
Inac by ma strasne zaujimalo, co by sa dialo keby sa to stalo v opacnom garde.
naozaj by ma zaujimalo ako by to dopadlo v opacnom garde
neviem ci by to nebolo nieco v style: "rasista jano po vyhnani zlodejov z domu bol taky krvilacny ze dobehol uboheho roma, ktory nema na jedlo pre deti a na mieste ho zavrazdil"
-
vendo
Guru
hughito, v teme o politike a volbach chrlis sarkazmus, ironiu a vtipy, no pri romoch si akysi seriozny
myslel som to (obviously) ironicky aj ked, jeden nikdy nevie (zvlast ked to hodili na neplnoleteho retardovaneho vsak)
a inac co som pisal vyssie som bral zo zdroja ktory uvadzal ze ho "dobehli na ulici" alebo nieco podobne
ak ho dobili na smrt este u nich doma tak to za obranu pokladam, samozrejme ze osobne keby niekoho zmastim tak ze je krvavy na zemi a nehybe sa tak prestanem, mno ale hold romovia su troska horkejsia povaha
myslel som to (obviously) ironicky aj ked, jeden nikdy nevie (zvlast ked to hodili na neplnoleteho retardovaneho vsak)
a inac co som pisal vyssie som bral zo zdroja ktory uvadzal ze ho "dobehli na ulici" alebo nieco podobne
ak ho dobili na smrt este u nich doma tak to za obranu pokladam, samozrejme ze osobne keby niekoho zmastim tak ze je krvavy na zemi a nehybe sa tak prestanem, mno ale hold romovia su troska horkejsia povaha
Obvjsly ironicky.. no prepáč vendo, ale práve v tejto téme sa stretávam s tým, že aj veci, o ktorých by som si myslel, že ich ľudia nemôžu myslieť vážne, ich tak myslia.
Ale tak ak to hodia na toho neboráka, tak im to prejde. A aj by som im to prial, lebo ak vás niekto prepadne v noci, vyhodí svetlo a ohrozuje vás zbraňou, tak to je celkom dosť zámienka na to, aby bol dobitý až do takejto miery. Sám neviem, kedy by som prestal.
Detaily nikto nevie, možno dostal pár navyše rán do spánku s tou pištoľou a mal smolu. Toto je celkovo ošemetné: niekedy človek vydrží aj neuveriteľné a niekedy spadne, bachne si hlavu o obrubník a je mŕtvy.ak ho dobili na smrt este u nich doma tak to za obranu pokladam, samozrejme ze osobne keby niekoho zmastim tak ze je krvavy na zemi a nehybe sa tak prestanem, mno ale hold romovia su troska horkejsia povaha
Ale tak ak to hodia na toho neboráka, tak im to prejde. A aj by som im to prial, lebo ak vás niekto prepadne v noci, vyhodí svetlo a ohrozuje vás zbraňou, tak to je celkom dosť zámienka na to, aby bol dobitý až do takejto miery. Sám neviem, kedy by som prestal.
Trosku humoru opät..
Soutěž o nejhezčí Romku ovlivnili recesisté, vede netradiční miss
Najkrajsia Romka? Inak rad by som pocul od miestneho odbornika na rovnopravnost ciganov vyjadrenie, ci tiez nejde o istu formu seba-segregacie na etnickom principe.. 
Soutěž o nejhezčí Romku ovlivnili recesisté, vede netradiční miss
-
Hotwire
Addict
Alebo este lepsie, ci by suhlasil s anketou "najkrajsie biele dievca".
-
seth82
Darca
http://spisskanovaves.korzar.sme.sk/c/7 ... r-dni.html Daj peniaze do rúk blbcom...Neviem, prečo to nie je v sekcii cigani.sme.sk...
"Nepochopili, o akú veľkú sumu ide" - dôkazom, že do Štrasburgu sa dostala iba vďaka pomoci nejakých blbcov, ktorí na nej chceli zarobiť. A toto ma volebné právo...
"Nepochopili, o akú veľkú sumu ide" - dôkazom, že do Štrasburgu sa dostala iba vďaka pomoci nejakých blbcov, ktorí na nej chceli zarobiť. A toto ma volebné právo...
aspon bude vediet, ze ciganom sa nema poziciavat 
-
seth82
Darca
http://ekonomika.sme.sk/c/7043858/brita ... nuara.html tak a je to. Konečne. Takže Slovensko sa môže počas budúceho roka tešiť na prílev/návrat obrovského počtu cigá...teda asociálov, ktorí vyciciavajú UK, avšak Cameron in sekol po prstoch. Ak po 6 mesiacoch nenájdu prácu, o dávky prídu, pričom po príchode do UK prvé 3 mesiace žiadne nedostanú
Výborne, úrady práce u nás sa môžu pripraviť na najhoršie.
http://www.info.sk/sprava/25599/kuklaco ... ne-stihat/
ako pekne vedia vseci skakat ked ide o policajny zasah konany v Romskej osade... Zrazu je v tom zapletena krajska prokuratura v KE, nasledne podstupene na kp do PO v ramci specialneho pristupu k specialnym "obetiam" a tolko uradov to zrazu vysetruje... Urcite ide o uplne totozny postup presetrovania ako ked kuklaci zlamu Slovakov.
ako pekne vedia vseci skakat ked ide o policajny zasah konany v Romskej osade... Zrazu je v tom zapletena krajska prokuratura v KE, nasledne podstupene na kp do PO v ramci specialneho pristupu k specialnym "obetiam" a tolko uradov to zrazu vysetruje... Urcite ide o uplne totozny postup presetrovania ako ked kuklaci zlamu Slovakov.
AA:
No asi áno, aj keď neviem, ako to chápu presne oni. Keby som bol cigán, tak takúto formu prezentácie určite nepodporím.Najkrajsia Romka? Inak rad by som pocul od miestneho odbornika na rovnopravnost ciganov vyjadrenie, ci tiez nejde o istu formu seba-segregacie na etnickom principe..