Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bitcoin, Litecoin, Feathercoin a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa audiotrack »

skús im napísať a poslať aj výpis z tej platby. Nepredpokladám že by ti len tak sami od seba poslali peniaze späť
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

vyuziva niekto (napr. audio) aj API na krakene? https://www.kraken.com/help/api#example-api-code-php

nemam cas predsa sediet a sledovat ako sa vyvija kurz, a napr. si nastavim na mojom serveri nejake vzorkovanie, a ked klesne/stupne hodnota LTC na nejaku hodnotu tak mi to minimalne posle email a budem hned vediet, ze by som mohol nieco nakupit/predat(apicko nemam poriadne prestudovane, ale vypada to tak ze dokonca dokaze samo aj predavat -- cize dokonca aj vlastny robot by mohol fungovat a predavat podla urcitych kriterii). Oplati sa niecomu takemu venovat cas?
redfoxik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redfoxik »

Napisal som im:

Hello, I forgot to add my Reference code when sending euros on my account Kraken. How should I solve this? Can I send my payment history ..

Thank you

Ale su dost vytazeni tak budem na odpoved cakat mozno aj niekolko dni...ach jaj, ale co uz, nabuduce aspon budem pozornejsi :nono:
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

ja som posielal 6.12 a nič sa este na tom supporte nevyriešilo,takže moc skoro to nečakaj...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sharky-no napísal:vyuziva niekto (napr. audio) aj API na krakene? https://www.kraken.com/help/api#example-api-code-php

nemam cas predsa sediet a sledovat ako sa vyvija kurz, a napr. si nastavim na mojom serveri nejake vzorkovanie, a ked klesne/stupne hodnota LTC na nejaku hodnotu tak mi to minimalne posle email a budem hned vediet, ze by som mohol nieco nakupit/predat(apicko nemam poriadne prestudovane, ale vypada to tak ze dokonca dokaze samo aj predavat -- cize dokonca aj vlastny robot by mohol fungovat a predavat podla urcitych kriterii). Oplati sa niecomu takemu venovat cas?
nepoužívam. Nie som ekonom aby som vedel tak dopredu odhadovať trh na základe čísel. Ja obchodujem čisto stochastickým štýlom a intuíciou plus niečo málo čo som si naštudoval o OHLC grafoch :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

sledujete, ako to rastie .... smerom nadol?
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

uplna nadhera .... litecoin napodobne
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Sledujeme. Az mi je smutno :) Moze zato nieco velkeho, ci ta cina?
ltc je vo vacsej miere zavisle na BTC, takze tam sa to dalo ocakavat.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Nevie niekto dovod preco LTC a BTC tak klesa? Myslite ze to je len docasny pokles a zrazu to pojde prudko hore?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

prudko hore to nepôjde, pokiaľ nejaká veľká firma nezavedie BTC (čo sa nepredpokladá po týchto poklesoch). Ale mierne hore pôjde určite, lebo každý pokles (nárast) strieda nárast (pokles). Po takom otrase sa musí trh urovnať. Ale nečakaj že vystúpa zase na 25. Ak je teraz 11, tak na takých 13 by ešte mohol stúpnuť

na krakene je nákup na 11.04 a mám nastavené že za 10.25 kupujem. A verím tomu že pod 10 nepôjde a potom už bude pomaly rásť. V strate je asi každý tak čert to ber. Treba sa chytiť ešte šance že pôjde hore a kupovať kým sa dá, lebo ak náhodou stúpne, budeme si znova búchať hlavy :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Rano som v trollboxe na btc-e cital nieco o velkych zakazoch v Cine, takze to bude hlavny dovod. Uvidime co z toho vyjde. Ja som teraz vsetko predal a nakupim neskor ked si budem isty, ze to uz neklesne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

čína nespravila nič iné čo iné krajiny. Nič nezakazuje, iba vyhlásila že ich centrálna banka a vláda neakceptuje BTC ako menu. Predajcovia ju samozrejme používať môžu, ale stratu si nesú sami. Takže nič sa nezmenilo oproti zvyšku sveta, len problém je ten, že v číne je miliarda ľudí a stovky predajcov čo bitcoin používajú. Tak to zamáva trhom omnoho viac ako keď to isté vyhlásila NBS

aspoň také niečo som čítal ja, to čo dal shepdog sa mi čítať nechce
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Audio pokial viem, tak Cina zakazala bankam robit prevody na ucty btcchina. Neviem co je na tom pravdy, ale cinania evidentne vedia a preto to vyzera tak ako to vyzera. Kazdopadne nevadi, aj na tomto sa da zarobit. Dnes som na 2 minutovej dlhej pozicii trhol, ked sa to niekto snazil na goxe vypumpovat na $600. A samozrejme na short je terajsia situacia ako stvorena :)

Mimochodom ked uz sa tu riesia aj ine coiny. Mam na predaj DOGE coin. Cena rastie kazdu chvilu, takze info najlepsie mailom na info zavinac mariodian bodka com. Pripadne s dlhsou odozvou aj tu v sukromnych spravach.

Snad tento post nie je proti pravidlam.
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

len tak informačne...drži niekto okrem mňa btc? (nakupene cca okolo $900 za btc). Stale si vravim že ono sa to časom spameta...doteraz som neriešil, ale $400/btc mi už nahana strach :smt017
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Space: nedrzim (LTC) prave kvoli tomu, ze neviem kedy sa to spamata. Preto som rano predal este za 16. Z 10 kusov tak mam 160 €. Ak by som teraz nakupil po 8 € 10 kusov, tak na to miniem 80 € a zvysok mam v bezpeci, pricom pocet LTC ostane na konci dna rovnaky. V celkovom meradle je to strata znizena o 80 € a to vyssi mozny zisk v buducnosti. Pri takychto padoch uz podla mna nema cenu drzat coiny ale treba pockat kym sa pad zastavi a potom nakupit bud viac alebo rovnaky pocet.
//edit: na pobavenie https://twitter.com/trollboxgems
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a presne to som spravil. Mám dvojnásobok LTC oproti ránu. Síce som v strate, ale to asi každý. Dúfam že znova vyrastie
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Boha, nestíhajú mi prísť peniažky, poslal som si dnes ráno, do zajtra to už určite vystúpa a dnes to bolo aj za 6.7 bawwww.

//autoeditácia príspevku (18 Dec 2013, 12:36)
Boha, nestíhajú mi prísť peniažky, poslal som si dnes ráno, do zajtra to už určite vystúpa a dnes to bolo aj za 6.7 bawwww.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ano drzim BTC nakupene za 830 ak si dobre spominam, ale nerobi mi to problem, kedze zarabam na spreade. Samozrejme vo vysledku som stale v strate, ale zatial to vyzera v pohode. Zastavilo sa to na novembrovom supporte a teraz to ide do strany, cize trh este nie je rozhodnuty co dalej. Je 50% sanca ze pojdeme hore :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak som dnes nakúpil Litecoiny po 11 eur (peniaze mi meškali, FFS), neviem ešte, akú stratégiu nastavím, buď dlhodobú, alebo budem obchodovať a kumulovať priebežne...Ibaže to chce dosť času, no...
Napísať odpoveď