Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

tehla

Re: Politika

Príspevok od používateľa tehla »

o konspiracii tu rec nebola....on nema dovod byt nejaky pronarodny, ani zid … ani arab, alebo cigan, jemu to moze byt ukradnute … ked vlastne on funguje na obcianskom principe, nie na narodnom a drzi so "svojimi" ..

Neviem naco sa tu teraz vo velkom zacala riesit matica slovenska – z jeho strany nejde evidentne o kritiku jej udajneho nenarodovectva, (vlastne ani nemam prehlad co sa tam deje – to skor IvanSK by mohol mat), ale o posmesne pomenovanie toho, ze ide o nejaku narodnu instituciu – proste to je evidentne … to je jedno, uz som napisal, celkovo jeho nazory su typicke nazory laviciara, svetoobcana, nabozenskeho ekumenistu a univerzalistu – (ano, s ktorymi ty sa väcsinou stotoznujes)

Ak sa smiem spytat, co narodne, slovenske atd. ty podporujes? – nazorovo staci … Hokej napr.? Zatial som si vsimol, ze podporujes laviciarov, protinarodne a antikrestanske clanky, ciganov, anarchistov … ak ide o tvoj narod – je tu nejaka vec, co by si podporil?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja nerozmýšľam na národnej úrovni, preto nič národné nepodporujem. To však neznamená, že som protinárodný v zmysle protislovenský - ak už, tak protinárodne univerzálne, proti všetkým národom. Pre mňa je to zbytočný a v podstate aj škodlivý koncept, resp. konštrukt.

Čo akceptujem, je pozitívny vzťah ku krajine, k miestu, kde som sa narodil a vyrastal. To mi príde prirodzené a nenanútené - ten pocit domova.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Narod a prirodzena naklonnosti k nemu je podla teba skodlivy koncept? Kritizoval si v teme o homosexualite napr. aj tradicnu rodinu, ako zaklad spolocnosti, v com vidis skodlivost?

//autoeditácia príspevku (12 Dec 2013, 12:20)
Na pobavenie - one man show - Rudolf Vasky :lol: :

seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Trochu k téme: SDKÚ sa rozpadla http://www.sme.sk/c/7037825/strane-sdku ... ancov.html

Hahaha. Ani nie tak dávno som písal, že pevne verím, že SMER+Fico budú vládnuť aj počas ďalšieho volebného obdobia. Toto je iba ďalším jasným krokom k tej mojej vôbec nie vtipnej predpovedi. Najprv SAS, teraz SDKÚ, o tom, že KDH nemá žiaden problém ísť do vlády so SMERom a obrátiť kabát kedykoľvek, predsa všetci vieme, takže ak sa SDKÚ rozdrobila a SAS tiež, tak to im možno ani parlament nehrozí a tým pádom to bude o tie dva+ rôčky naozaj vtipné :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Toto je totálny rozklad pravice na SK. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://ekonomika.sme.sk/c/7040753/obhaj ... chyby.html tak tu máme krásnu analýzu toho, čo som tu v minulosti písal...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Tie diskusie sú akurát pre platených diskutérov, fanatikov z jednotlivých strán a pre ľudí s duševnými poruchami čo tam riešia svoje komplexy. A to ešte nehovorím, že keby si chcel prispievať tak ešte aj plať sme, aby si tam diskutoval s pár blbcami čo tam píšu 24/7 svoje dookola a aj tak ich nič iné nezaujíma len melú to svoje, nezmyselná diskusia, ktorá nikam nevedie.

A tí čo odišli z SDKU to spravili, lebo videli, že loď sa potápa, možno, že sa ani do parlamentu nedostanú tak rýchlo prejdú niekde, kde môžu mať väčšie šance aby mohli ostať v politike na dobre platených miestach bez zodpovednosti, možno inde by sa neuplatnili a nechce sa im ísť na úrad práce po voľbách. :D

Do volieb sa ešte trochu viac roztrieštia a každý z nich vypadne z parlamentu a hranol získa ľavou zadnou ústavnú väčšinu a hneď budú istoty. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm hranol kandiduje nakoniec na prezidenta.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

co na to vrece zemiakov?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ak Fesi ako jeho naslednik vyhra parlamentne volby a bude mat ustavnu vacsniu je to trubke. To by bol model z pred zupnych volieb, kedy sa zdalo, ze ovcania za nim pojdu nech sa deje co chce
ak by aj Fesi nevyhral suverenne, aj tak bude Hranol robit problemy pri zostavovani vlad, neskor im bude hadzat kolena pod nohy...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Už sa vie, kto bude jeho nástupcom? Z pozície premiéra predsa musí odstúpiť, nie? Takže od budúceho roku má SMER nie len vládu, ale aj prezidenta, pekné...No nech si to ľudia užijú, ja tu už našťastie nebudem...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nemyslim si, ze by vyhral, bude to sice tesne, ale myslim si, ze v prvom kole 50 % nebude mat a v druhom to bude o povestnom vreci zemiakov...

a k tej nahrade, bude zaujimave sledovat, ci vyhra Paskove alebo Kalinakove kridlo, tipujem Kalinaka
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A práve som sa dočítal, že SDKÚ podporí Hrušovského (bolo to akosi prekričané tou správou o Ficovi) - tak to je definitívne v prdeli, tá strana sa už totálne znemožnila, dať podporu takému človeku. Definitívne to vidím na Fica, žiadne z vriec zemiakov, ktoré ponúka "pravica", nemá proti nemu šancu, aj keď by sa volilo ako za čias Mečiara proti "menšiemu zlu"...
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Myslim si, ze nastupcu budu tajit az do volieb a v druhom kole Fico tesne prehra (snad). A teda sa to meno nedozvieme.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

V "najlepšom" prípade v prvom kole hranol nezíska nadpolovičnú väčšinu, v druhom kole bude mať podporu nad 60%. Zobuďte sa, stačí si pozrieť regionálne voľby, všade vyhrali okrem Bratislavy, takže je to jasné, že vyhrá. Opozícia ako vždy má neviem koľkých kandidátov a v druhom kole nepôjdu všetci voliči opozície voliť hocikoho z nich čo tam bude proti Ficovi. Keby opozícia postavila ozaj dobrého kandidáta, nie kontroverznú osobu a dostal by sa do druhého kola ani tak by nemal veľké šance ale takto - minimálne.

To ale bude vyzerať po prvom kole: Fico 49%, druhý v poradí tak 15%, vyrovnaný súboj a dobré šance pre druhého nie? :) Ale možno bude prekvapenie a hranol vyhrá už v prvom a nebude treba ísť voliť ešte raz.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Cesar: Nekaz mi moje nádeje na zázrak! :smt098

A teraz vážne :). Fica bude teraz neustále prenasledovať to povestné vrece zemiakov. Poštval si proti sebe vela vlastných voličov, aspon v mojom okolí bývalí zarytí priaznivci Smeru začali vychvalovat Kotlebu a n Fica by najradšej napluli, čo ma úprimne šokovalo. Fica dostihne Mečiarov osud, "tí, ktorí sa nepoučili z histórie sú odsúdení na jej opakovanie".
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Prosím vás...dnes o cca 14.10 nám predstavili nástupcu Gašparoviča. Fico voľby vyhrá.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

povedzte mi, ma fico realne sancu ak sa zucasni volieb dajme tomu nad 50% ludi ? podla mna nie !

pretoze, pozrime sa ako dopadli VUC volby, ucast 20% hovori za vsetko, vacsinou ludia zapleteni v stranach + rodinni prislusnici

toto by uz mohla byt motivacia aby sa ludia k tym urnam vybrali !
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jasné, že má. Lebo tí, čo zdvihnú zadky pojdu voliť Kišku, Hrušovského, Kňažka, Čarnogurského a zvyšných exotov. Na pravej strane nie je žiadna osobnosť.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nad 50 percent ľudí nie. Nad 50 percent zúčastnených voličov áno. Spomeňme, že v posledných voľbách celá jeho strana získala 44 percent...Pravica má samých strašiakov do maku a je nejednotná, takže z toho Fico vyťaží maximum.
Napísať odpoveď