Asus Zenbook alebo Portege Z930-14Z ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
solide
Novice
Novice

Asus Zenbook alebo Portege Z930-14Z ?

Príspevok od používateľa solide »

zdravim, chcem si kupit zanovny, kvalitny ultranotebook, ktory bude aj velmi dobre vyzerat a bude tenky - potrebujem ho na cesty. Zvazujem dve moznosti: 1/mam moznost kupit uplne novu Toshiba Portege Z930-14Z /4GB RAM, 250GB ssd /. je kupovana v Holandsku a ma 3 rocnu zaruku za 610€, alebo 2/7 mesiacov stary Asus Zenbook 4GB RAM, 250GB ssd disk v cene 670 € co na to hovorite? Ide mi ale o to aby okrem vykonu notas nebol hlucny a nezahrieval sa. Pripadne neporadite nieco vhodne, super tenke, vykonne s minimalnym spustanim ventilatoru? Pripadne nema niekto take nieco na predaj v dobrej cene? Dakujem J
mmm273
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Asus Zenbook alebo Portege Z930-14Z ?

Príspevok od používateľa mmm273 »

Pytas sa ci nema niekto nieco take na predaj, tak amarat predava - http://pc.bazos.sk/inzerat/32400107/Pre ... xt-HDD.php
solide
Novice
Novice

ano viem ale je zo Ziliny a ja z BA. 800€ by som za neho v BA este dal.
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Ja by som bral macbook air, a keby si silou mocou nechcel apple tak zenbook.
solide
Novice
Novice

laforez napísal:Ja by som bral macbook air, a keby si silou mocou nechcel apple tak zenbook.
Uz som zasa o trochu mudrejsi, cital som viacere recenzie od nespokojnych majitelov Zenbooku, ze Asus prave na tomto modely Zenbook vyrazne "odflakol" klavesnicu.Toto ze je "achilova pata" tohoto inac skvostneho stroja. Viaceri sa kvoli tomu Zenbooka zbavuju :o S Macom nemam moc skusenosti, ze vraj je tam vsetko ine a je aj velky problem s podporou v inych programoch. Este celkom poskulujem po Thinkpade Yoga.
Napísať odpoveď