Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

matki
Light Professional
Light Professional

Re: Politika

Príspevok od používateľa matki »

Pozri si vysledky volieb v 2004, ked sa volil Gasparovic. Meciar v druhom kole ziskal ani nie o 100k viacej hlasov, zatial co Gasparko viacej ako raz tolko hlasov. Ucast bola trosku nizsia. Myslim si, ze Fica uz tiez dost ludi neznasa a pojde proti nemu volit. I ked, ak sa tam napriklad dostane Hrusovsky, tak ja v druhom kole asi nepojdem volit. Tam by mi prislo mensie zlo sa zbavit Fica ako premiera, co moze urychlit rozpad smeru.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

beardie napísal:ta cinnost je jasne badatelna, to, ze ju nevidis, nie je moj problem :)
Vlastne je, máš pravdu, v tých nakradnutých miliardách a ožobračovaní spoločnosti. :wink:

matki: Ako jasné, môže sa stať aj to. Ale ono s tým "nenávideným Fica" neviem, či je to také "horúce." Ak niekto číta len SME a pohybuje sa v istých kolektívoch, skôr mladších ľudí, tak možno vzniká taký dojem, ale realita je inde.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

uz aby tu bola anarchia, ten raj na zemi ;-)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

hughito: Malý detail. "Vlastne je, máš pravdu, v tých nakradnutých miliardách a ožobračovaní spoločnosti." - a tvoje nevolenie a pasivita tomuto zabránila ako? Nijako. Nie je to teda o nič lepšie ako to, čo kritizuješ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Po prvé: ja nie som pasívny nevolič a viem prečo nevolím. Po druhé: aj keby som bol pasívny nevolič, tak síce by som nič neurobil proti, ale ani by som "to" nepodporil svojím hlasom. Nechcem tu dávať nejaké silné analógie, ale myslím si, že ten rozdiel je tam jasný. Na druhú stranu do istej slabej miery sa snažím chápať, prečo ľudia volia, takže to nevnímam tak, že ja som lietadlo a vy ostatní tupci. Ale mám jasný názor na to, k čomu to celé volenie je. :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal: Vlastne je, máš pravdu, v tých nakradnutých miliardách a ožobračovaní spoločnosti. :wink:

matki: Ako jasné, môže sa stať aj to. Ale ono s tým "nenávideným Fica" neviem, či je to také "horúce." Ak niekto číta len SME a pohybuje sa v istých kolektívoch, skôr mladších ľudí, tak možno vzniká taký dojem, ale realita je inde.
Este k Prochazkovi, nejde o ziadnu modlu ani nic podobne...z mojho pohladu je to tak, ze z principu volit chcem ist a je mi najblizsie to co tvrdi Prochazka...uprimne neocakavam nejaku vyraznu zmenu mojho zivota, ale zalezi mi aj na tom aky ma slovensko obraz v zahranici, tak sa chcem vyhnut voleniu niekoho ako boli v podstate vsetci minuli prezidenti. Cize vlemi zjednodusene, chcem ist volit, proti vsetkym ostatnym nieco mam, proti prochazkovi nie, cize je to pre mna jasna volba. Zatial.

Co sa tyka tej nenavisti voci ficovi tak suhlasim, mozno v BA a mozno medzi mladymi o ktorych je vdaka netu pocut najviac, no na vychod od zlatych pieskov ma myslim stale silnu poziciu...myslim, ze druhe kolo bude velmi zaujimave.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Trosku vikendovej komedie..
hughito
Redeemer
Redeemer

K omieľanej téme Kotleba a neonacizmus. V tomto článku je opísané, s akými ľuďmi sa Kotleba stretával/stretáva. Názor si môžete urobiť sami.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vzhľadom na to, že s kým všetkým sa stretávajú ostatní politici, sú extrémisti všetci...Kotleba nemá žiadnu reálnu moc a ani nič podobné, treba na neho zabudnúť a zabudnú na neho aj iní.
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

hughito napísal:K omieľanej téme Kotleba a neonacizmus. V tomto článku je opísané, s akými ľuďmi sa Kotleba stretával/stretáva. Názor si môžete urobiť sami.
áááno...a teraz tu ešte prosím daj link, s kým sa stretáva Fico, Dzurinda, Sulík atď...alebo ti jasne vadí len Kotleba?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

On ma len stale neopodstatneny strach z toho, ze sa zopakuje hitlerovsky scenar. Opakujem, neopodstatneny...
hughito
Redeemer
Redeemer

seth nepochopil som tvojej poznámke. A termín extrémizmus je vágny a prázdny pojem. A článok ukazuje prepojenie a známosti Kotlebu s neonacistickou scénou.

Beardie netrep, pokiaľ nemáš nič konštruktívne k téme. :wink:

Už aj v Bystrici sa objavil záhadný prípad samovznietenia. :shock: :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Takzvani anarchisti, v sulade so svojimi naivnymi a teda bezcielnymi ideami, maju nicenie majetku druhych ludi ako hlavnu formu "boja".
Ak sa teda potvrdí, že to auto podpálil niekto mimo spolupracovníkov Mariana Kotlebu, teda že to nebol nejaký jeho vopred pripravený propagandistický ťah a že to spravil skutočne nejaký jeho odporca, môže si daný podpaľač pogratulovať k získaniu titulu „užitočný idiot“. Zároveň si môže trieskať hlavu o stenu a plakať, lebo práve nahnal Kotlebovi nejaké to ďalšie percento voličov.

http://www.beo.sk/extremizmus/1771-zhor ... na-kotlebu
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak tak. :wink:
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:lol: Poserem sa, firemné auto strany ĽSNS => tigrovaný hummer (familiárne volaný aj malý pipík) :lol:

Háááááhahahah haaaaa HA HA HA!!!
hughito
Redeemer
Redeemer

Ešte k Mariánovi. Ak by si niekto myslel, že vyššie spomenuté veci sú minulosťou a teraz sa už naozaj od všetkého dištancuje a je slušný, hneď na svojej inaugurácii ukázal opak.

Krásne spoločné fotenie s neonacistami zo skupiny: Akčná skupina vzdor Kysuce
Prílohy
kkt1.jpg
kkti2.jpg
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

S Kotlebom to bude este zaujimave. Vcera som bol svedkom ako ho ludia beru.
Klasicky sedlak co bol poslednych par rokov najdalej od domu 1km. Straznik.
Mi vravi ze sem tam sa sem zatulaju nejaki cigani ale on sa ich neboji, hned ich zacne palicov nahanat. A potom ze Kotlebu za prezidenta nam treba na nich, haved jedna :)

Bolo to pri polskych hraniciach pri Bardejove.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Popravde - vôbec sa takým ľuďom nečudujem. Od rozpadu republík im nepomohol s cigánmi absolútne nik, tak čo majú robiť? Sú to ľudia jednoduchší, bez vzdelania a prehľadu v tom, čo sa deje, ak vidia, že im 20+ rokov nik nedokázal pomôcť, uchyľujú sa aj ku Kotlebovi - topiaci sa aj slamky chytá. Za Kotlebu a jeho županský post nemôže nik iný, ako politické "špičky", ktoré na ľudí, ktorí žijú v problémových oblastiach, zvysoka serú, práve naopak - s pomocou debilných mimovládiek na čele s trapošmi z ĽPR a AI ich ešte stavajú do "rasistického" svetla a prilievajú olej do ohňa.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Veď tuto na fóre je určite skrytých pár Kotlebovcov a takých čo k jeho názorom majú blízko. Arryan, Kali, Tehla, IvanSk.. napr. Sú tu takí ľudia a oni neveria tomu, že by robili niečo zlé. Naopak podľa nich všetci ostatní sú zlí. Oni svoje názory nevidia ako útok ale ako obranu. Vzdor. Seba vidia ako ochrancov toho tradičného, svojho národa, náboženstva - proste toho čo ich identifikuje. Je to pochopiteľné. Je veľmi ľahké takto vidieť svet. Je to obrovská skratka v riešení všetkých problémov. Obchádza to všetko a ponúka síce falošnú ale veľmi jednoduchú a jasnú víziu. Takéto vysvetlenie vyhovuje jednoduchým ľuďom najviac. Majú problémy s cigánmi, je jasné, že sa k tomu v naivite uchýlia. Ale títo sa dajú presvedčiť o tom, že robia hlúposť. Potom sú tu samozrejme aj takí, ktorí nie sú jednoduchí len proste podľahli ideológii a sú do morku kostí presvedčení o svojej pravde. Títo sa presvedčiť nedajú, pokiaľ sami nedojdu k životnej skúsenosti ktorá ich obráti. Títo tu vždy budú a vždy budú mať potrebu vychovávať ďalších ako oni.

Ja nemám nijako zvlášť rád cigánov. Prečo by som ich mal mať rád? A úprimne nevadilo by mi keby sa všetci vzali a odišli preč. Nevadilo by mi ani keby Slovensko bolo plné len slovákov bez akýchkoľvek imigrantov. Nevadilo by mi ani keby sme neboli v EU, NATO ani nikde inde a boli by sme sebestační. Bol by som rád aby sa všetci v tejto krajine mali dobre, aby sa slovenská kultúra rozvíjala a tradície zachovávali. Prečo nie? A verím, že to takto podobne vidia aj Kotlebovci a im podobní. Ale takto to vôbec nefunguje ani nikdy fungovať nebude. Je tu ešte strašne veľa toho čo nevidia a čo sa im ani nedá ukázať. Ten ich obrovský omyl sa im jednoducho nikdy nebude dať vysvetliť. Je to obrovská obmedzenosť pre ktorú proste nedokážu chápať prečo veci sú ako sú a budú ako budú. Prečo ich svet vytlačí z tej ich bubliny. Bohužiaľ, oni si budú do smrti hľadať vysvetlenia a potvrdenia toho, že robia správnu vec. Je to obrovská naivita. Nie je mi do dnes jasné, čo presne uniká tým ľuďom, pripadá mi to čím ďalej tým viac ako mentálne postihnutie.
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

hughito napísal:Ešte k Mariánovi. Ak by si niekto myslel, že vyššie spomenuté veci sú minulosťou a teraz sa už naozaj od všetkého dištancuje a je slušný, hneď na svojej inaugurácii ukázal opak.

Krásne spoločné fotenie s neonacistami zo skupiny: Akčná skupina vzdor Kysuce
Aká pekná rodinná fotografia. Stačí ju už iba zarámovať a zavesiť na recepcií budovy VÚC.

Napísať odpoveď