Ano obchodovat, ale s urcitym typom meny..Teda umna na nakup eur-ltc bol potrebny tier 2.baca12 napísal:
hned ako mi nabehli peniaze som mohol obchodovat.
cul uz len cakat kym sa to vysplha na mnou stanovenu hranicu a potom rychlo predat
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bitcoin, Litecoin, Feathercoin a iné kryptomeny
tier2 som mal potvrdeny behom 5.minutSoviet napísal: Ano obchodovat, ale s urcitym typom meny..Teda umna na nakup eur-ltc bol potrebny tier 2.
len ako pozeram moc velka likvidita na krakene veru neni
sledujem to cez http://bitcoinwisdom.com/markets/kraken/ltceur
Ja to mam tak isto...tak hadam to bude v pohode...sharky-no napísal:ale aj ucet z ktoreho som posielal je na moje meno, take iste ako na krakene, takze asi aj to teda zavazilo.
-
Supersonic
Light Professional
chalani ja stale čakam od 6.12 na peniaze na krakene ,meno sa zhoduje,číslo telefonu sa zhoduje ,uz som im posielal aj fax a stale to tam nemam...neviem čo si mam o tom myslieť už..nechapem čo tam robia.. 
otázka pre tých, ktorí obchodujete na krakene
už ste si skúšali poslať peniaze von z krakenu? ak áno, aká bola suma a ako dlho trval prevod do vašej banky? čítal som, že niekoľkým ľuďom tam zadržujú peniaze, napriek tomu, že majú verifikovaný účet
už ste si skúšali poslať peniaze von z krakenu? ak áno, aká bola suma a ako dlho trval prevod do vašej banky? čítal som, že niekoľkým ľuďom tam zadržujú peniaze, napriek tomu, že majú verifikovaný účet
tak toto zaujima aj mna, nie zeby som este planoval vyber ale aby clovek vedel do buducnaCobra99 napísal:otázka pre tých, ktorí obchodujete na krakene
-
seth82
Darca
Áno, posielali. Ja osobne som žiaden problém nemal, normálne som zadal BIC a SWIFT a všetko prišlo tuším do 3 pracovných dní. Vždy šlo o sumy vyššie ako 100 eur. Neviem o tom, že by niekomu niečo zadržiavali.
Mne to tiež trvá nejako dlho v stredu som odoslal peniaze a ešte tam nie sú , niektorí tu píšte , že ste ich mali na krakene prevedené skoro ihneď :-/
-
seth82
Darca
Závisí od banky. Napríklad predvčerom som posielal peniaze o 10 ráno a o 1 poobede som už s nimi obchodoval. Závisí aj od toho, v aký čas si ich poslal, ako vysiela tvoja banka príkazy na prevody a podobne. Tri pracovné dni sú tuším štandardom.
-
audiotrack
VIP
tri dni sú priemer, nie štandard. Môže sa stať že to bude trvať aj 5 ak zadá príkaz v nedelu večer, lebo budú vo fronte pred ním z piatku, soboty a nedele. Ale ak zadá príkaz v pracovný deň ráno, môže sa stať že to bude v ten istý deň. Štandard tu neexistuje, nikde nie je v žiadnych podmienkach písané do koľko dní to musí byť zrealizované
-
Old Dirty Bastard
Guru
som brúzdal po kadejakých zahraničných weboch a nenašiel ani jednu zmienku o krakene, kedy sa to stalo také populárne? prečo nie bitstamp.net?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=290799.740 tu je jedno zahranicne forum..
Už mi nabehli konečne... inak čo myslíte klesne to ešte na tých cca 8e ako bolo , alebo to už len bude stúpať?
-
audiotrack
VIP
a my si mám z prsta vycucať na akú menu sa pýtaš? Ale to je rečnícka otázka, nemusíš odpovedať. Nikto nevie či klesne alebo stúpne, lebo nevieme čítať budúcnosť. Možno do roka zanikne, možno klesne na centy, možno vystrelí na stovky. Všetko záleží od veľkých firiem ako sa k tomu postavia. Momentálne kryptomeny zažívajú krízu, a skôr sa ráta s poklesom ako rastom. To však neznamená že máš čakať a potom nakúpiš. Možno je rozumnejšie kúpiť teraz a potom predať. Nikto ti nepovie ako sa to bude pohybovať a čo je lepšie
Ok , myslel som LTC , ten teraz prežíva ošiaľ
Nakúpil som teda teraz za 15,3/ks...
dalsia novacikovska otazka
ked posielam litecoini z penazenky na burzu ,mam nastavit neaky poplatok alebo to nechat na nule?
ked posielam litecoini z penazenky na burzu ,mam nastavit neaky poplatok alebo to nechat na nule?
-
TommyHot
Addict
Je velmi pravdepodobne, ze nejaky minimalny poplatok ti nahodi aj sama penazenka v zavislosti od zlozitosti minovania. Kazdopadne ak aj nie, tak plati, ze cim nizsi poplatok, tym vyssia sanca, ze prevod bude trvat dlhsie. Pri nulovom poplatku kludne aj niekolko dni.
-
seth82
Darca
audiotrack: "tri dni sú priemer, nie štandard." - pardón, písal som o zahraničných bankách...Ale tri pracovné dni, ako som to napísal, by mali byť štandardom aj u nás...
-
easton
Professional
Pisane je, aspon bolo ze do 15.00 v banke tie tranzakcie spracuvavaju
mate skusenosti s posielanim ltc mezi kraken.com a btc-e.com ?
bo co kukam na krakene je strasne nizky dobyt/ponuka oproti btc-e
bo co kukam na krakene je strasne nizky dobyt/ponuka oproti btc-e