League of Legends
Re: League of Legends
taka sranda, na tej stranke co sem dal leko .. hned po tou truhlicou na mystery gifting je na zemi taký malý cookie na ktory ked kliknete tak ho mozete presunut na toho maleho Poro co je vedla 
tak dnesny ciel splneny 12 prehier v rade naspet v gold 5
Stare, ale dobre
-
lekoklatik
VIP
Tak ako?
Nikto nehravate 1on1?
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2013, 5:46)
Vizualny styl pre Win7 - LOL
Vyzera to paradne.
http://yorgash.deviantart.com/art/Leagu ... -420915106
Nikto nehravate 1on1?
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2013, 5:46)
Vizualny styl pre Win7 - LOL
Vyzera to paradne.
http://yorgash.deviantart.com/art/Leagu ... -420915106
1on1 som hral par krat, ale je to nuda. A nehovorim o 2on2, ze ked clovek dostane debila, tak iba nervy..
-
lekoklatik
VIP
Ja by som 2on2 nehral ani zaboha bez premade. Mam dost v soloQ 
1on1 je riadna supa podla mna ^_^
Bud hrame dlho, alebo sa zabijeme uplne na zaciatku co sa ani cs nestihnu spavnut, alebo sa zabijeme uplne tesne. No proste haluska, dufam ze to ostane a bude sa dat pozvat priatela proti ktoremu si chces zahrat
Bud hrame dlho, alebo sa zabijeme uplne na zaciatku co sa ani cs nestihnu spavnut, alebo sa zabijeme uplne tesne. No proste haluska, dufam ze to ostane a bude sa dat pozvat priatela proti ktoremu si chces zahrat
lekoklatik napísal:Ja by som 2on2 nehral ani zaboha bez premade. Mam dost v soloQ
ty uz zacni tryhardit yoloQ dlho som ta nevidel hrat ranked
-
lekoklatik
VIP
Viac hram na EUNE ked tak.
Na EUW so mnou nikto nechce hrat a sameho ma to nebavi. A kedze nemam IP tak sa na solo ranked necitim bez run a champov.
A teraz ked mam konecne cas a net na hranie, tak sa nikto nehra. ah...
Na EUW so mnou nikto nechce hrat a sameho ma to nebavi. A kedze nemam IP tak sa na solo ranked necitim bez run a champov.
A teraz ked mam konecne cas a net na hranie, tak sa nikto nehra. ah...
su Vianoce, takze ranked radsej ani nehraj...ci uz vyhram alebo prehram, totalne onicom hratelnost, pretoze kazda jedna hra bola trollnuta a to naschval...napr. vcera sa moji platinovi spoluhraci rozhodli uz v lobby, ze trollnu hru, iba pretoze jeden hral jungle pantheona...a pantheon je noob, rovnako ako orianna, ktoru som vybanoval a za to mi tiez vynadali...vacsich dementov som teda uz davno nevidel...a tieto typy hracov sa zasadne objavuju cez prazdniny...
Ako je mozne, ze taky troll je v platinum?
Tiez tomu nerozumiem. Momentalne som v series do platiny 2 a lepsie ako gold/silver to nie je. Vzdy sa najde flamer, rager, feeder, atd...
co je to trollovanie?pretoze ak si vypytam ashe na mid v rankede je to snad spatne?
a ak mi este k tomu niekto vybanuje nieco co som si hned rezervoval a viem ze to nikto hrat nebude,tak potom nech trpia.
-
lekoklatik
VIP
Ty zabudni ze si tuto hru niekedy hral a chod trollit dotu. Bude lepsie tebe aj nam 
Tak ako tiez nemam rad, ked si poviem, ze idem jungle eve a oni , teda nas kapitan mi ju banne a pritom ide napr. adc...
-
iceman1414
Medium Star
son goku- prosím odinštaluj LoLko a radšej aj OS. Ďakujem
Pani a mozno aj damy?! rozhodol som sa ze by som zalozil team na euw.S tym ,ze by sa hralo pravidelne a aktivne.Nebudem sem davat kriteria ziadne.Vsetci ste vitani.
Mozno nejake poziadavky by predsa len boli a to: 1.chciet sa zlepsit.
2.neflamit,kazdi moze mat spatnu hru a prehrat svoju linku,za prehratu linku v teame moze potom cely team.
3.skype alebo TS podmienkou.Nebudeme hrat hry na slepo,kde nebudem pocut svoj team.
4.mat moznost hrat kazdy den.
Vase prihlasky do teamu mi mozete posielat bud sem alebo prostrednictvom SS.Skype kevyn14. Pridajte o aku poziciu by ste mali zaujem a rovnako aj pridajte akych champov ste schopni zahrat na tej pozicii.Myslim si,ze by sme mohli v pohode dat minimalne platinu 5 team ranked.Prvu hru by som chcel zahrat uz dnes,ak rychlo najdeme ludi
Mozno nejake poziadavky by predsa len boli a to: 1.chciet sa zlepsit.
2.neflamit,kazdi moze mat spatnu hru a prehrat svoju linku,za prehratu linku v teame moze potom cely team.
3.skype alebo TS podmienkou.Nebudeme hrat hry na slepo,kde nebudem pocut svoj team.
4.mat moznost hrat kazdy den.
Vase prihlasky do teamu mi mozete posielat bud sem alebo prostrednictvom SS.Skype kevyn14. Pridajte o aku poziciu by ste mali zaujem a rovnako aj pridajte akych champov ste schopni zahrat na tej pozicii.Myslim si,ze by sme mohli v pohode dat minimalne platinu 5 team ranked.Prvu hru by som chcel zahrat uz dnes,ak rychlo najdeme ludi
neviem co je to trollit v hre,inu ja meta nerespektujem pokial team tiez nielekoklatik napísal:Ty zabudni ze si tuto hru niekedy hral a chod trollit dotu. Bude lepsie tebe aj nam
btw idu vianoce povedal si maminke nech ti kupi 9fag handry
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
leko ja zahram 2v2 niekedy, daj mi vediet na FB ked sa ti bude chciet. a kevyn ja by som siel do toho 5v5 teamu (najradsej ako mid laner).
Hotwire napísal:leko ja zahram 2v2 niekedy, daj mi vediet na FB ked sa ti bude chciet. a kevyn ja by som siel do toho 5v5 teamu (najradsej ako mid laner).
ako hovorim napis mi na skype alebo in game ,uz sa chystame zahrat prve hry
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
a keby si sem hodil svoj ingame nick ? ci je rovnaky ako skype ?