Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
2201135
Light Star
Light Star

Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)

Príspevok od používateľa 2201135 »

ak objednam teplaky nike za 50€ tak ich to mozme hovno trapit či je to original alebo fake ked stali tolko jak original no ne. o to ide.

Jasne ze ked maš fakturu 10 dollarov za nike teplaky z ciny tak je to podozrive, ale ak mas 40€ tak mozes povedat ze je to original.
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

oni tu fakturu nevidia, to im az ty dokladas ked si ju doziadaju, a ale myslim ze ked uvidia logo Nike + krajina odosielatela Cina, tak to je automaticky podozrive....
a este jedna vec, ked mne isla vetrovka armani (ano fake), tak na fakturu ani rec nepadla... citaj tu.. http://www.hojko.com/ioffer-t159724-160.html

//autoeditácia príspevku (24 Dec 2013, 19:42)
Nabuduce sa za tu :minus: karmu aj podpis
zato ze ty si mal problemy s clom a posral si sa nemusi byt kazdy taky je*ko ako ty
PS: ja som problemy nemal, vedel som do co idem, a dopadlo to tak ze som neprisiel ani o cent ;) za to byt expertom a objednavat "origo" nike teplaky z Ciny za cenu z Auparku , to je uz iny level ;) ;)
2201135
Light Star
Light Star

ja som ti ziadnu karmu nedaval ani neviem ako sa to robi,
Aspon vidno aky nazor na teba maju ostatni. Prosimta nechod off topic, ja som sa pytal na jednu otazku :)

ak objednam teplaky nike za 50€ tak ich to mozme hovno trapit či je to original alebo fake ked stali tolko jak original no ne. o to ide.
Jasne ze ked maš fakturu 10 dollarov za nike teplaky z ciny tak je to podozrive, ale ak mas 40€ tak mozes povedat ze je to original.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Budu od teba pytat certifikat od vyrobcu alebo nejake potvrdenie od predajcu ze je to original. V inom pripade daju spravit posudok v pripade podozrenia a ked to bude fake platiš vsetko ty.
2201135
Light Star
Light Star

:) dobre vedieť
Martin11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Martin11 »

ľudia ja by som chcel vedieť ake mate skusenosti s mobilmi od everbuying, maju tam lákavé ceny, a posielaju cez CHP, no z tejto stranky som mal zatiaľ len nejake trapne gadgety...no rad by som počul nazor niekjoho, kto s tým ma nejake skusenosti.
Diki :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

2201135 napísal:ja som ti ziadnu karmu nedaval ani neviem ako sa to robi,
Aspon vidno aky nazor na teba maju ostatni. Prosimta nechod off topic, ja som sa pytal na jednu otazku :)

lenze som sa ti pokusal povedat to, co uz aj vyssie niekto napisal, ze ak ti to zastavia, tak ku samotnemu riesenu faktury sa nedostanes, kedze sa bude NAJPRV riesit pravost, az potom hodnota
2201135
Light Star
Light Star

Dakujem, takze najprv pravosť. No tak tam bude nejaky certifikat chapeš, ako pečiatka od lekara na slovensku.
prejde im tolko balikov denne cez ruky že pravdepodobnosť je dosť mala. potom lepšia možno podnikať v štate ktory tieto fejky povoluje ako Cina.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no, lenze ak tam bude udana hodnotna na baliku ako pises ty (teda 50 USD), tak to bude automaticky zastavane, kedze limit je do 22 E...
nahodne zastavovane/kontrolovane su len zasielky s deklarovanou hodnotou pod limit (22 e)
2201135
Light Star
Light Star

to treba sikmookym pisat na kazdu zasielku čo kupujem z aliexpress, alebo to davaju automaticky? že davaju stale gift? :)
Martin11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Martin11 »

aliexpressovci večšinou dávajú všade 10 USD, aj na tovar ktory je za 2 USD... a vždy som mal označene jak gift.. podľa mňa ti to ani nezastavia, ak hej tak v pripade že je to isto prave to tam chvilu pobudne a zisti sa že je to prave a dostaneš to, v tom horšom pripade to pošlu s5 alebo si nechaju alebo spalia...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

2201135 napísal:to treba sikmookym pisat na kazdu zasielku čo kupujem z aliexpress, alebo to davaju automaticky? že davaju stale gift? :)
vychadzal som z toho ze si pisal o hodnote 50E, 99% cinsykch obchdov dava na vsetko symbolicku sumu a gift
2201135
Light Star
Light Star

jasne ja viem, diky moc za pomoc
valerius
Novice
Novice

Príspevok od používateľa valerius »

rufus59" Ludia pisali, ze objednavaju baliky cez swiss post a vobecim nestopuju telefony a že im to prišlo do 5 dni.

Na to by som sa velmi nespoliehal,Prave taky balik (tablet) cez spominanu postu som si pekne zaplatil dph.Skor si myslim, ze ak tam mas uz razitko z nejakej cinskej posty,tak to neprejde cez nasu colnicu.Alliexpress a trvalo to 1mesiac.Mozno vynimka.
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

ja som objednaval telefon cez tinydeal a stopli mi ho a supli mi tam takisto DPHcku a bolo to cez nemecku postu a potom som volal s colnicou a hovoril som im ze ako to je ved je zachytna posta Nemecko, to sa neplati DPH ani CLO a uz sa zacal vyhovarat a ze je na baliku nejaka zlta znacka a to sa musi zdicky preclit a ze rata s tym ze tinydeal obchod je aj tak v Cine :x takze bych povedal, ze ta nasa colnica ani sama nevie co robi :wink:
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Ahojte, 27.12. som objednal prvý krát s aliexpresu len neviem čo znamenajú tie dni. (viď. obr.) Až o 13 dní my to spracujú?
Prílohy
Bez názvu.jpg
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Myslim ze cas dokedy to moze poslat ? Pokial to poslal tak cas dorucenia.
2201135
Light Star
Light Star

Chcel by som sa opytať, ked kupujem cez DHL alebo UPS tak to nejde tovar podlieha rovnakej kontrole ako na colnici?
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

dnes mi bol doručený balík (china post) ktorý bol objednaný 13.09.2013 :-) dva mesiace už mám full refund na účte, ale aj tak.. potešilo :-D
2201135
Light Star
Light Star

a ako vlastne prebieha refund v ali? Dam dispute napriklad 3 dni pred skončenim Time Out odpočtu?
Napísať odpoveď