Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
nove spelly, nove legendarky, nova classa
ano jedna sa o datadisk reaper of souls
+nova postava
+nove herne mody
+nove herne systemy
+nove lokality
imho si myslim ze to vide niekedy ked ukoncia AH, mozno trosku skor co by ma potesilo
kedze stale aktivne hram diablo, tak sa na to tesim
+nova postava
+nove herne mody
+nove herne systemy
+nove lokality
imho si myslim ze to vide niekedy ked ukoncia AH, mozno trosku skor co by ma potesilo
kedze stale aktivne hram diablo, tak sa na to tesim
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Dostal sa niekto so bety reaper of souls??
Pozeravam stream kingkongora a krippariana(neviem presne jeho meno) a nova classa crusader vyzera celkom dobre. Novy loot system tiez , konecne padaju veci ktore sa daju aj pouzit. Zatial hodnotim velmi pozitivne novy datadisk,a uz sa tesim kedy vyjde, konecne si zahram zase diablo.
Pozeravam stream kingkongora a krippariana(neviem presne jeho meno) a nova classa crusader vyzera celkom dobre. Novy loot system tiez , konecne padaju veci ktore sa daju aj pouzit. Zatial hodnotim velmi pozitivne novy datadisk,a uz sa tesim kedy vyjde, konecne si zahram zase diablo.
Ten laser beam je neskutocny. Aj ja kukavam krippariana, dobre sa to pozera 
zase ziadny end game content to iste ako D3 - za 5 dni full legendary a farmis torment 6 fakt zabava ...
-
JeffHardyy
Light Professional
Dajú sa nejak zakázať tie žiadanky o priateľstvo? vždy ked idem hrať tak ma tam čaká aj 30 žiadaniek z pvpbank či čo to je ... som nový v diable tak reku sa spýtam vás čo vedia viacej o tom
naivne som si myslel, ze ten datadisk bude zadarmo alebo za nejaku symbolicku cenu do 10 euro (tak ako na steame DLC k roznym hram)...navyse idu len opravit to, co v D3 doje***...a oni chcu za to 40 EURO ?
blizzard by sa fakt mal uvedomit...to cakaju ze ich WOWko bude zivit dalsich 15 rokov alebo co? nech si DLC k Diablo3 za 40 euro strcia do riti...
Tak za hru som dal 25 €, či koľko to vtedy stálo v Tescu a za datadisk dať 40? By mi muselo inak hrabať...
Neviete preco ked si v AH pozeram itemy tak mi ukazuje ze mi to prida damage a ked ho kupim a mam v inventari tak zrazu ukazuje ze mi to uberie dmg?
je pravdepodobne ze sa jedna o setovu vec ktora pri viac kusoch ma vzdy nejaky bonus navyse
dalsia vec moze byt ze ma tak namixovane atributy ktore vo vysledku su lepsie alebo horsie ako co mas napr dmg + attack speed + crit hit dmg alebo crit hit chance
roznost tychto atributov moze robit ten rozdiel po pouziti zbrane aj ked info pri kupe su ine
preto ked nieco kupujes je dobre kupovat nieco co ma vacsi rozdiel a nie len o par hodnot, ked kupit tak aspon vec co zvysuje dmg o 1000 nic mensie sa nevyplati, pokial teda nemas max nadupanu sadu a niekde sa objavi nieco co este trosku moze zvysit celkovy dmg
dalsia vec moze byt ze ma tak namixovane atributy ktore vo vysledku su lepsie alebo horsie ako co mas napr dmg + attack speed + crit hit dmg alebo crit hit chance
roznost tychto atributov moze robit ten rozdiel po pouziti zbrane aj ked info pri kupe su ine
preto ked nieco kupujes je dobre kupovat nieco co ma vacsi rozdiel a nie len o par hodnot, ked kupit tak aspon vec co zvysuje dmg o 1000 nic mensie sa nevyplati, pokial teda nemas max nadupanu sadu a niekde sa objavi nieco co este trosku moze zvysit celkovy dmg
da sa to kupit za 40 USD co je cca 30 EUR ked si zmenite region v bnet shope na US a poslete si to ako gift... ako neni tam moc vela noveho obsahu, ale zase nemusite si ho kupovat, novy loot system budete mat zadarmo v patchi.
tak ale potom cely ten porovnavaci system je na figu, sak ked si nieco kupujem tak chcem vediet ci mi to znizi staty alebo zvysi, nato by to malo byt nie?
neni to nafigu, toto sa stava naozaj vynimocne, okrem toho je to len doplnok ktory dodali neskor, na zaciatku nebol, no ludia si nevedia vyratat co je pre nich lepsie pretoze to je zlozitejsie ako v 2ke alebo nevedia ake atributy su pre danu postavu dolezitejsie
ja som s tym problem nikdy nemal
blizzard to v podstate uz ani neriesi nakolko ah zanikne s novym datadiskom a patchom
ja som s tym problem nikdy nemal
blizzard to v podstate uz ani neriesi nakolko ah zanikne s novym datadiskom a patchom
vynimocne? mne sa to stava skoro stale, akurat som si kupil prsten co ukazoval ze zvysuje dmg o 6000 a dam ho do inventara a ze -17 000
ja nemam cas si vyratavat co kolko mi prida, uz aj tak ked sa hrabem v AH tak mi to zaberie dost casu
tak moment, toto je nieco v neporiadku
ja som tu pisal o hodnotach na armore +1% alebo pri dmg niekde okolo 100 rozdiel... to su drobne odchylky
ale rozdiel 23 000 na dmg je heh ciste sialenstvo
taky dmg lost by som nemal ani keby som vyhodil jednu z veci co ma oblecene na postave...
nahod screeny kupenej veci a oblecenej veci nech porovname, inac budeme patrat v mutnych vodach, lebo toto urcite nie je normalne a mne sa to nikdy nestalo
ja som tu pisal o hodnotach na armore +1% alebo pri dmg niekde okolo 100 rozdiel... to su drobne odchylky
ale rozdiel 23 000 na dmg je heh ciste sialenstvo
taky dmg lost by som nemal ani keby som vyhodil jednu z veci co ma oblecene na postave...
nahod screeny kupenej veci a oblecenej veci nech porovname, inac budeme patrat v mutnych vodach, lebo toto urcite nie je normalne a mne sa to nikdy nestalo
sa mi paci ze tato cena sa tu spomina kazdu chvilu, nikto uz ale nespomenie ze to bola cena len pre par stastlivcov co stihli predobjednat skor nez si tesco opravilo chybu. 25 eur nikdy nebola uvadzacia cena, naopak hra vtedy stala cca 50 eur a este teraz si drzi cenu nad 30 eur.pinco napísal:Tak za hru som dal 25 €, či koľko to vtedy stálo v Tescu a za datadisk dať 40? By mi muselo inak hrabať...
pokial sa niekomu zda 40 eur za datadisk vela, nekupujte ho, tym date najlepsie najavo svoj nesuhlas s cenou.
ta cena bola 28,50 pokial si pamatam, niekde mam este blok z tesca a na svk to bolo tusim pre prvych 100 registrovanych
cena datadisku je aj podla mna vysoka, ale kedze diablo stale viacmenej pravidelne hravam, tak si ho asi objednam...
cena datadisku je aj podla mna vysoka, ale kedze diablo stale viacmenej pravidelne hravam, tak si ho asi objednam...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nehras nahodou demon huntera a nemas ten sprosty crit "talent"Markoff napísal:vynimocne? mne sa to stava skoro stale, akurat som si kupil prsten co ukazoval ze zvysuje dmg o 6000 a dam ho do inventara a ze -17 000ja nemam cas si vyratavat co kolko mi prida, uz aj tak ked sa hrabem v AH tak mi to zaberie dost casu
a btw 23000 ze nemas na jednom iteme? nuz asi mas shit itemy
ano hram demon huntera, teda uz dlho som to nehral preto mam shit itemy a chcem este pokupit nejake veci v AH kym to zrusia
edit: ked vypnem ten skill tak uz to navysuje dmg tak ako ma, ale preco to nenavysuje aj so skillom?
edit: ked vypnem ten skill tak uz to navysuje dmg tak ako ma, ale preco to nenavysuje aj so skillom?
A čo tým chcel básnik povedať? Som písal o sebe a je mi jedno, kto koľko za to dal.aacid napísal: sa mi paci ze tato cena sa tu spomina kazdu chvilu, nikto uz ale nespomenie ze to bola cena len pre par stastlivcov co stihli predobjednat skor nez si tesco opravilo chybu. 25 eur nikdy nebola uvadzacia cena, naopak hra vtedy stala cca 50 eur a este teraz si drzi cenu nad 30 eur.
pokial sa niekomu zda 40 eur za datadisk vela, nekupujte ho, tym date najlepsie najavo svoj nesuhlas s cenou.
Ak to bolo však len konštatovanie, tak to beriem.