iOffer

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: iOffer

Príspevok od používateľa chlapec10 »

inac, nasiel som jednu vec
http://www.ebay.com/fashion/outlet
Su to znackove outlety v USA, s USA cenami ako poznaju ty co v USA nakupovali... znacky ako Guess, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Aeropostale...
:arrow: Zla sprava je, ze posielaju len na adresy v USA a tovar MUSI byt zaplateny US paypalom alebo US kreditkou...
:arrow: Dobra sprava je ze adresu v USA mam a cca to tyzdna alebo dvoch bude aj karta, takze ak bude zaujem neni problem pomoct s kupou

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2013, 21:46)
takze, v piatok som bol na colnici, z ioffer som objednal vetrovku, bolo mi viac menej jasne ze to fake armani, ale budis. po cca 3 tyzdnoch vetrovka prisla, prisiel od colnice, prisiel som na colnicu. Otvorili balik, ze Armani... Colnici mi dali 2 verzie na vyber:
1, odmietnem prebrat zasielku, ta sa vrati adresatovy a cela vec je uzavreta.
2, ak ju chcem, tam musim vyplnit formular JCD jednotná colná deklarácia, nasledne by sa skumalo ci to je fake alebo nie, ak ano, tak to bude postupene pravnickej kancelarie co zastupuje znacku a pokuta...

Vybral som si 1, z domu som cez paypal otvoril pripad, dnes mi dosli peniaze v plnej vyske.... Takze som defacto nestratil nic, a aspon viem ako to funguje,
PS: a kaslem na to a oblecenie uz len z USA kupujem....
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

A uz mas tu kreditku ci nie? Ja by som nal zaujem o dak veci
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

este nie... ale zistil som ze niektore outlet stores (mimo ebay) beru aj slovenske kreditky / slovensky paypal....
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

nie ze by som ti chcel brat iluzie, ale mne colnici zastavili z USA sveter Bloomingdales za necelych 22 dolarov. A original

Kupoval som tu:

http://www.ebay.com/usr/retailfashionoutlet
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Scorpion90 napísal:nie ze by som ti chcel brat iluzie, ale mne colnici zastavili z USA sveter Bloomingdales za necelych 22 dolarov. A original

Kupoval som tu:

http://www.ebay.com/usr/retailfashionoutlet
ako som uz pisal v inej teme
preto si to nechavam posielat do europy cez letecky kontajner, vylozia to v UK alebo Belgicku, kde do 200 E neplatis ani clo ani DPH, a na slovensko to prichadza ako europska zasielka (z UK alebo BE) a teda okolo slovenskych colnikov to ani nepachne.....
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Nemôžeš o tom podať viac informácii tu alebo správou ? Celkom ma to zaujíma.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neni to nic tajne :)
vola sa to Airmail Economy
popis:
Inexpensive options for smaller packages up to 4lbs. Perfect for books, magazines, CDs, t-shirts, etc. There is no reliable tracking available. That means that package cannot be tracked in any way. We recommend other shipping methods for valuable items. Packages are sent through postal wholesale network and will most likely come by regular post in your country. This is very similar to sending regular letters or postcards (remember no tracking). Airmail Economy cannot be insured.
pouzivam to cez shipito.com, objednam si cez US obchod na moju US adresu v shipito, a shipito mi to preposle tymto sposobom na Slovensko
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Vyborna stránka, rozmyslal som na vyuzitie poslať si tu botasky. Len sa neviem dopracovať k hmotnosť/velkost v obchode. Ake si mal ceny za prepravu ?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tu si mozes vypocitat kolko stoji postovne zo shipito: http://calculator.shipito.com/en/

tento airmail economy sa pocita cisto z vahy (max 4 LBS),
pre kolegovu priatelku som objednaval tieto boty: http://www.aeropostale.com/product/inde ... d=24968386
Podla trackingu ma balicek 3.80 LBS, takze som sa zmestil do limitu, postovne na slovensko bude cca 18 e

//autoeditácia príspevku (05 Dec 2013, 16:03)
Arkaz napísal:A uz mas tu kreditku ci nie? Ja by som nal zaujem o dak veci
uz mam :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Nebrali ste niekto z Číny, alebo nekúpili už tu niekde v bazári koženú peňaženku ? Diesel , Levis, Hugo Boss ...
Stoja cca 10-13€, a ak je spracovanie dobré a aj tá koža vydrží, tak mi je zbytočné kupovať nejakú u nás za 30€.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ja som mal peňaženku "Armani" - rozpadla sa po mesiaci
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lubenečko: Chces penazenku, ktoru vyuzijes alebo chces penazenku na frajerinu???
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ktorú využijem :) Nemyslím si, že značka Diesel, Levis je na frajerinu. Ale páči sa mi, keď je na peňaženke niečo vyryté - nejaký ten text. Nechcem žiadne gucci, prada, armani ...

A ak peňaženka za 15€ vydrží toľko čo taká istá za 30-40€, nevidím dôvod ísť do drahšej. Teraz už ale vidím, že sú nekvalitné. Navyše naozaj neviem ako sa dá frajeriť peňaženkou :lol: Frajeriť budem môcť, až keď ju nebudem vedieť zavrieť :Ď
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak mas rad nieco na penazenke, tak si mozes kupit lubovolnu penazenku, dnes ma uz drviva vacsina co to napisane, resp. vyryte. Sranda, ze nechces Gucci, Prada ci Armani, ale taky Hugo Boss si spomenul.

Mozes sa popozerat a najst si nieco pekne: http://bit.ly/1fMl8RC
Eydd
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Eydd »

Zdravím, zaujímalo by ma aké veľké zásielky riešia na colnici a aký je postup keď odhalia že objednané veci sú fake.

Objednal som asi 10 kusov fejkovích hollister tričiek z číny v balíku cez DHL. Mám aj faktúru z paypalu.. len mi stále vŕta v hlave či to na colnici otvoria a podľa čoho zistia že to je fake. Je jasné že tam majú na to odborníkov ale robia to pri každej zásielke? Čo sa stane po tom ako zistia že to je fake. Môžem sa odvolávať že ja som nič neobjednával a že som o tom nevedel alebo niečo podobné? Veď koniec koncov to je chyba toho predávajúceho :D Ja som predsa nevedomí zákazník.

ďakujem za odpoveď
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ked zistia, tak len povieš, ze nepreberas zasielku bud ju spalia, alebo vratia predajcovi.
Eydd
Novice
Novice

rufus59 napísal:Ked zistia, tak len povieš, ze nepreberas zasielku bud ju spalia, alebo vratia predajcovi.
spalia ju na moje vlastne naklady alebo ako? Ake velke zasielky otvaraju, je velka pravdepodobnost ze otvoria tu moju? V pripade vratenia predajcovi platim postovne ja ?

Dakujem za odpoved
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zo zaujmavosti, kolko stoji take tricko?
no, ak zasielku nepreberies, tak ju nespalia a vobec ju neriesia, len ju vratia....

spalili by ju len ked by sa riesili ci je prava, a zistilo by sa ze neni...

zasielky s udanou hodnotou nad 22 eur zastavuju automaticky kazdu, pod to nahodne
Eydd
Novice
Novice

chlapec10 napísal:zo zaujmavosti, kolko stoji take tricko?
no, ak zasielku nepreberies, tak ju nespalia a vobec ju neriesia, len ju vratia....

spalili by ju len ked by sa riesili ci je prava, a zistilo by sa ze neni...

zasielky s udanou hodnotou nad 22 eur zastavuju automaticky kazdu, pod to nahodne

okolo 15-20 eur jedno na oficialnej stranke,

ak je hodnota balika 70 eur tak ho teda stopnu a preveria? Naozaj vsak nerozumiem tomu, ze kto je tam od toho aby povedal ze toto je fake alebo nie je. Ved na svete je milion znaciek to su ti colnici tak vyskoleny ?:D Fakturu mam z paypalu a DPH som ochotny zaplatit kedze mi to neposiela ako gift.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no, viem kolko stoji origo, skor ma zaujma tvoje kolko stalo tvojem napisem ti spravu

ale nevadi, no, ak je hodnota 70, tak ho urcite zastavia, v lepsiom pripade budu riesit len DPH, posles im fakturu a doplatis, v horsiom budu skumat pravost.
no, a presne tak, kedze oni nie su experti na urcenie pravosti, tak musis bud dolozit nejaky certifikat resp nejaky posudok, to neviem ako sa robi lebo som to nikdy nerisil, kedze to je drahe a komplikovane
Napísať odpoveď