League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

kevyn68
Medium Star
Medium Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Betarik napísal:

a keby si sem hodil svoj ingame nick ? ci je rovnaky ako skype ?

ingame nick kevyn69
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

daju sa nejakym sposobom podarovat rp,ale tie ktore vlastnim?
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

To by bolo tiez fajn, ale neda sa. Ja by som prijal nieco take, ze kredit co mam v telefone by som previedol na rp :D Ale take iste mnozstvo rp ako keby som platit kreditkou :P
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

za platbu mobilom platis viac pretoze iste % z tej sumy ide providerovi tej sluzby .. ak platis kartou, tak riotu ide plna suma ..
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ked niekto napise na konci hry namiesto gg alebo bg, ze easy tak co tym chce povedat? davaju zato reporty
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

no ze to bolo lahke.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

vysmech druhemu teamu
Son-Goku
Darca
Darca

PsychoS napísal:Ked niekto napise na konci hry namiesto gg alebo bg, ze easy tak co tym chce povedat? davaju zato reporty
jo davaju a aj bany davaju,dokaz ze tu hru hraju "normalni" ludia :lol: .a riot faggoti to este schvaluju
DEVZYO1G
Addict
Addict

tak akoze ked niekto hra vyslovene ze zle, prehrava a na konci hodinovej hry mu jeho team zabezpeci vyhru a ten retard napise '' gg wp easyyy '' tak bud je to nejaky mental co si potrebuje pohonkat ego alebo je to proste podpriemerne inteligentny clovek ktore by v tej hre nemal co robit ..
(myslim ze ty spadas do oboch kategórií)
Son-Goku
Darca
Darca

ha typicky 9fager,ja to nepisem je mi to ukradnute,clovek co sa nevie povzniest nad hrou,cize ty ,pubertiak co skace matke pod suknu,je presne to co si opisal.aj kuses a places do vankusa ked ti to niekto napise?nastastie ta spolocnost udrzuje deti v tejto hre,v inych hrach problem s easy nikto nema.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Son-Goku napísal:ha typicky 9fager,ja to nepisem je mi to ukradnute,clovek co sa nevie povzniest nad hrou,cize ty ,pubertiak co skace matke pod suknu,je presne to co si opisal.aj kuses a places do vankusa ked ti to niekto napise?nastastie ta spolocnost udrzuje deti v tejto hre,v inych hrach problem s easy nikto nema.
par prispevkov dozadu si hovoril, ze naschval trollnes hru, ak ti zabanuju championa, ktoreho chces hrat...cize ty si fakt ten pravy, ktoremu to je ukradnute a vie sa povzniest nad hrou...akurat si series do huby
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

ephramko napísal:
par prispevkov dozadu si hovoril, ze naschval trollnes hru, ak ti zabanuju championa, ktoreho chces hrat...cize ty si fakt ten pravy, ktoremu to je ukradnute a vie sa povzniest nad hrou...akurat si series do huby
Absolutny Suhlas!!!
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Son-Goku napísal:ha typicky 9fager,ja to nepisem je mi to ukradnute,clovek co sa nevie povzniest nad hrou,cize ty ,pubertiak co skace matke pod suknu,je presne to co si opisal.aj kuses a places do vankusa ked ti to niekto napise?nastastie ta spolocnost udrzuje deti v tejto hre,v inych hrach problem s easy nikto nema.
Prosím ťa, nevieš či sa dá niekto zablokovať na hojku tak, aby som nevidel jeho príspevky?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Das si ho do nepriatelov
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Vďaka, ono to fakt funguje :D Môj život je zase o niečo lepší.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Doteraz som bol (aspon ked pamatam) len nestranny pozorovatel, ale teraz musim napisat ze mam taky pocit, ze cela uloha SonGoku-ho v tejto teme je nasledovna:

1. Znevazovat LoL a vyzdvyhovat aka uzasna je DOTA
2. Oponovat na kohokolvek nazor, nech je akokolvek pravdivy alebo nie
3. Troll

nechapem ze sa vobec rozculujete, ja sa na tom celkom pekne zabavam :)

a k teme, aby som nebol OT - co hovorite na Yasua? Na ktorej lajne sa Vam najviac osvedcil?
chcel by som to uz konecne vytiahnut do Goldu, som uz dlhsi cas v Silver I a nejako ma odtial nechce riot pustit :lol:
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Adry, yasuo asi top lane, ale najskor asi mid. Teraz som v platine 2 a yasuo sa nejako nehrava, alebo je zabanovany.

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2013, 6:40)
Ale vacsinou sa banuje
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Skôr mid. Spellera dokáže pekne vytroliť, uhýbať sa jeho spellom - vyťahať mu manu, toper býva večšinou aspoň offtank, tak do midera dava aj večši dmg, celkovo je mid lepši aspoň podľa mňa. Samozrejme stále záleží proti akému champovi ide :wink:

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2013, 23:08)
Čo si o tom myslite?
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... f_to_riot/
DEVZYO1G
Addict
Addict

nič nové, a všetky tie scripty, maphacky a podobne veci ktore sa daju zohnat fakt lahko ..
s eloboostom mam sam skusenost, nezarobil som na tom ako ten chlapík tam, ale pár čísel mi na paypale z toho povyskakovalo ..
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

tusim si aj ja nahrabem nejake IP pomocou refer-a-friend botov :D prezeral som teraz rozne fora a zistil som:

1/ RIOT sa o to zacne zaujimat, az ked mate 100+ lvl10 referalov z rovnakej IP adresy...pretoze na tom ziskavate free RP a okradate RIOT
2/ Ak si robite lvl 5 referalov, kludne aj iba pomocou automatickeho bota, RIOT to nezaujima...lebo za to dostavate len IP
3/ Ak vam na to RIOT pride, potrestaju vas "varovanim" a tym ze vam RP a takto ziskane skiny odoberu
4/ Ak v tom pokracujete, aj napriek varovaniu od RIOTu a zase vam na to pridu, tak vam na ucte zabanuju refer-a-friend system...
5/ Reportovanie botov alebo elo-boostingu (alebo cohokolvek ineho) je absolutne bezpredmetne a neucinne...tribunal totizto nefunguje, je totiz zalozeny na votovani hracov a kedze RIOT uz davnejsie zrusil odmeny za votovanie, hracov, ktori aktivne hlasuju v tribunaly je stale menej a menej...sam som si to teraz overil, hadzalo mi to pripady reportov, ktore su starsie ako 6 mesiacov, cize viac ako cely moj ucet...
6/ Pred nejakou dobou som jedneho hraca reportol priamo RIOT supportu, poslal som screeny aj video...odpoved mi sice dosla do 24hodin, no napisali mi len automaticku spravu, ze ich moja skusenost mrzi a blabla ale ze na reportovanie a trestanie hracov sluzi tribunal a takych hracov mam reportnut na konci hry
Napísať odpoveď