Scorpion90 napísal:Neviete niekto preco mi Chrome vzdy pri spustenii otvori prazdny list, ked mam nastavene aby pokracoval v predchadzajucej sekcii..? Dost ma to irituje..
Preco neviem, ale ja by som skusila na tvojom mieste to naschval prenastavit, t.j. dala by som
"Otvoriť konkrétnu stránku alebo súpravu stránok". Vypla, zapla, pozrela, co to spravi, ci ju otvoril. Potom ak ano, vratila na to, co chces, teda
"Pokračovať v predchádzajúcej relácii". Mozno takyto reset by ho zobudil a zacal by to akceptovat, niekedy to pomoze. Za pokus to stoji.
.
.
.
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2014, 23:27)
No a teraz ja s mojou otázkou:
Ako zrýchliť Google Chrome? V posledné dni sa mi nejako spomalil.
Melie mi z posledného, resp. nejako dlho mu trvá načítavanie akejkoľvek stránky - t.j. začne ako by naťahovať, koliesko sa krúti a ja čakám a čakám a potom zrazu naraz nabehne všetko, ak je viacero kariet. Lenže nerobil mi to. Čo je za týmto spomalením? Dá sa s tým niečo robiť?
Hrávam hry na internete, takže aj pravidelne vymazávam:
- súbory cookie a ďalšie údaje webových stránok a doplnkov,
- vyrovnávaciu pamäť,
- údaje z aplikácií na hostiteľskom serveri.
V domnení, že mi to pomôže. Lenže ono to robí, aj keď pracujem a bez ohľadu na stránku.
Alebo je to o notebooku, že sa
prehreje a spomalí? Lenže ostatné počas toho v kompe funguje ako má...
Alebo mi ešte prišlo na um, že pred 7 dňami som zakázala spúšťať pri štarte počítača
Google Update (prišiel mi zbytočný). Žeby to bolo tým? Lenže pozrela som a mam najnovšiu verziu Chrome.
Okrem
McAfee SiteAdvisor nemám doinštalované doplnky, čo som pozerala.
Alebo zhodiť to na antivirak - mam
Eset? ... ale to sa mi nechce veriť.
Čo si myslíte o tom?