Google Chrome

Informácie o software, ankety...
Kvietok
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa Kvietok »

MichalkoOo napísal:Prejdi na operu, je podobne rýchla ako chrome.. Mne ale viac vyhovuje chrome
teda, na ňu som zabudla... skúsim :)
.

//autoeditácia príspevku (26 Okt 2013, 14:43)
Inak, napr. mi Chromodmieta ukladať heslá na Gmail... Neviem, či už ich mám tak veľa uložených alebo o čo ide?! Ale medzi výnimkami tu stránku nemám uvedenú (vlastne žiadnu som nedávala do výnimiek - že neukladať hesla zo stránky...), ale tento problém u mňa trvá dosť dlho... A škoda, že sa tam nedajú aspoň ručne pridať nové. :/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

uz asi dva mesiace mi Chrome pri prezerani isteho ceskeho fora mi vypisuje "The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later."
Ta ista chyba v chrome pre Win aj pre OSX, ale ked kopirujem adresu temy do Opery, Safari, etc. tak je vsetko OK.
Podobny problem som uz riesil aj na jar, ale vtedy som to vyriesil, nepamatam si vsak ako.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ja som mal tento problem na niektorych strankach, stacilo vycistit cookies a cache (ctrl + shift + del) a islo mi to.
Kvietok
Amateur
Amateur

da sa nejako v chrome blokovat urcite stranky, nieco ako rodicovska kontrola? ak ano, kde?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Nainstaloval som nejaky hnoj a teraz sa neviem zbavit vyhladavaca bing pri otvoreni novej karty. Nevie dakto ako na to? Zasmradilo to aj domovsku stranku a omnibox ale to som nasiel hned.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Si inštaloval nejaky program? Možno to bolo súčasťou inštalácie.
Skús pozrieť do Ovladací panel/Programy či ho nejde normálne odinštalovať (ten Bing)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Aaaa uz som ho nasiel a odistaloval. Aj ma napadlo pozret zoznam programov ale nevedel som ho tam najst.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

V poslednom čase mi Chromium po odstránení histórie po spustení prehliadača vždy zobrazí hlásenie, že nie je možné načítať nastavenia užívateľa ale potom predsa len zobrazí záložky a doplní aj prihlasovacie mená aj heslá. Nevie niekto čo to môže byť? Toto je ale vždy len po odstránení histórie, pokým to neodstránim tak je všetko ok.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Cesar napísal:V poslednom čase mi Chromium po odstránení histórie po spustení prehliadača vždy zobrazí hlásenie, že nie je možné načítať nastavenia užívateľa ale potom predsa len zobrazí záložky a doplní aj prihlasovacie mená aj heslá. Nevie niekto čo to môže byť? Toto je ale vždy len po odstránení histórie, pokým to neodstránim tak je všetko ok.
Zaskrtavas pri mazani len historiu prezerania..? Naco vlastne mazes historiu? ked to mazes casto, skorej pouzivaj inkognito mode..ci?
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

cinges napísal:Zaskrtavas pri mazani len historiu prezerania..? Naco vlastne mazes historiu? ked to mazes casto, skorej pouzivaj inkognito mode..ci?
Po ukončení práce na počítači vždy mažem komplet históriu. Doteraz to problém nebol. A osobné nastavenia prehliadača by som nezaradil medzi históriu prehliadania. Čudné na tom je, že to zobrazuje, že nedokáže to načítať osobné nastavenia ale záložky sa zobrazia, takže čiastočne to načíta.

Bude to zrejme len nejaký bug, lebo to nie je chrome ale chromium, ktorý si zvyknem vždy stiahnuť tuto: http://commondatastorage.googleapis.com ... ?path=Win/

//autoeditácia príspevku (27 Dec 2013, 11:51)
Takže vyzerá to to tak, že tento problém spôsoboval CCleaner.
Prílohy
chromium.jpg
chromium.jpg (15.45 KiB) 2242 zobrazení
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

Ahojte, pri zapnutí chrome sa zobrazí táto tabuľka http://prntscr.com/2fm6y6
= skúšal som odinštalovať, vymazať údaje cache, všetko spojené z chrome , potom som vytvoril nový profil u google, prihlásim sa, všetko v poriadku, akonáhle vypnem a zapnem google chrome neuloží mi údaje profilu a vyhodí tú tabuľku,
prosím o hociaké rady, nejaké skúsenosti, chcem sa toho zbaviť
ďakujem :)
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Chod do C:\Users\{username}\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\ a vymaz Web Data.
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

LukasqoO napísal:Chod do C:\Users\{username}\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\ a vymaz Web Data.
díky za radu ale súbor Web Data sa tam nenachádza.. čo dalej ??
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

gattuso1327 napísal:
díky za radu ale súbor Web Data sa tam nenachádza.. čo dalej ??

Ak niekedy zblbne Chrome a uzivatelsky profil, treba cely adresar "Default" zmazat. Tym sa Chrome dostane do zakladnych nastaveni (stav po cistej instalacii). Nasledne sa stavi prihlasit google accountom a stiahne sa zaloha nastaveni, vcitane chrome apps, bookmarks a pod.. U mna to uz viac krat zabralo.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Neviete niekto preco mi Chrome vzdy pri spustenii otvori prazdny list, ked mam nastavene aby pokracoval v predchadzajucej sekcii..? Dost ma to irituje..
Prílohy
chrome.jpg
Kvietok
Amateur
Amateur

Scorpion90 napísal:Neviete niekto preco mi Chrome vzdy pri spustenii otvori prazdny list, ked mam nastavene aby pokracoval v predchadzajucej sekcii..? Dost ma to irituje..
Preco neviem, ale ja by som skusila na tvojom mieste to naschval prenastavit, t.j. dala by som
"Otvoriť konkrétnu stránku alebo súpravu stránok". Vypla, zapla, pozrela, co to spravi, ci ju otvoril. Potom ak ano, vratila na to, co chces, teda "Pokračovať v predchádzajúcej relácii". Mozno takyto reset by ho zobudil a zacal by to akceptovat, niekedy to pomoze. Za pokus to stoji.
.
.
.
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2014, 23:27)
No a teraz ja s mojou otázkou: Ako zrýchliť Google Chrome? V posledné dni sa mi nejako spomalil. :?:

Melie mi z posledného, resp. nejako dlho mu trvá načítavanie akejkoľvek stránky - t.j. začne ako by naťahovať, koliesko sa krúti a ja čakám a čakám a potom zrazu naraz nabehne všetko, ak je viacero kariet. Lenže nerobil mi to. Čo je za týmto spomalením? Dá sa s tým niečo robiť?
Hrávam hry na internete, takže aj pravidelne vymazávam:
- súbory cookie a ďalšie údaje webových stránok a doplnkov,
- vyrovnávaciu pamäť,
- údaje z aplikácií na hostiteľskom serveri.

V domnení, že mi to pomôže. Lenže ono to robí, aj keď pracujem a bez ohľadu na stránku.
Alebo je to o notebooku, že sa prehreje a spomalí? Lenže ostatné počas toho v kompe funguje ako má...
Alebo mi ešte prišlo na um, že pred 7 dňami som zakázala spúšťať pri štarte počítača Google Update (prišiel mi zbytočný). Žeby to bolo tým? Lenže pozrela som a mam najnovšiu verziu Chrome.
Okrem McAfee SiteAdvisor nemám doinštalované doplnky, čo som pozerala.
Alebo zhodiť to na antivirak - mam Eset? ... ale to sa mi nechce veriť.

Čo si myslíte o tom?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Po dnešnom update je Chrome ešte horší.. ako teraz sa google ukázal. :evil:

//autoeditácia príspevku (27 Feb 2014, 15:45)
Po ďalšom patchy je to ešte horšie.. 10 sekundové lagy, počas ktorých sekne celý PC a nespravím nič (stáva sa to len pri používaní Chromu).
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Načo sú dobré upozornenia ? Dnes som si to všimol medzi ikonkami :)
Prílohy
Bez názvu.png
Bez názvu.png (12.06 KiB) 1931 zobrazení
Napísať odpoveď