Ahojte
Išiel tu už niekto z vás na medicínu/zubarinu neskôr z inej vysokej školy? Som na elektrotechnickej fakulte v Brne (FEKT) na VUT vo štvrtom ročníku, ale nebaví ma to tu. Nebavilo ma to už od začiatku, ale nevedel som, že keď len čakám na prednáškach kedy skončia, cviká len tupo niečo opisujem, na labákoch sa smejeme, že to je signál, že v tejto oblasti robiť nechcem. Vždy som bol zvyknutý sa premáhať a tak som sa premáhal celé štúdium a teraz na magisterskom už ma prestalo baviť aj to premáhanie

Ono škola to ťažká nie je, nerobí sa mi problém hotčo naučiť, som na teleinformatike, na ktorej som až vlastne počas štúdia zisťoval, čo vlastne študujem. Najprv sa to javilo ako nejaké siete, teraz to je skôr všetko o programovaní a to je práve kameň úrazu. Neviem si predstaviť, ako celý život niekde zavretý v kancelárii tupo hľadím do počítača a navyše to programovanie mi ani nejde, neviem ho skoro vôbec a nemám ani chuť sa ho učiť. Na gymnáziu som chcel ísť na medicínu, len som sa zľakol a chémiu/biolu na maturite si zmenil na matiku/fyziku. Tento rok už neplánujem ísť na prijímačky, ale plánujem budúci rok rozvoľniť, zapísať si len dáke dva predmety na rok, diplomku teda nie (témy by zas boli o programovaní) a učiť sa na prijímačky do Brna na zuby. Neviem ešte že ako to je s poplatkami, za to nechcem Ing dokončiť, nech ešte nemusím platiť plnú sumu.
Niektoré veci boli na tej škole zaujímave, no keď príde na nejaké veci v Linuxe a IT somariny, som v tom úplne stratený a len ma bolia oči z počítača

. Bol by som rád keby sa tu našiel podobný truhlík ako ja, čo sa netrafil do zamestnania a je ešte na škole. Alebo dalo by sa aj tak, ak by ma náhodou prijali na tie zuby, robiť aj tento fekt, diplomku nejako na E dotiahnuť, aj štatnice spolu so zubami, len zase neviem, že ako by to bolo s platením. Za to chcem rozvoľnit a uvidím, či ma prijímu a či nechám toto štúdium, alebo dorobím si aj ten Ing.