Zábavná pyrotechnika
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zábavná pyrotechnika
ja som kupil pre decka na radost tie krabicky kde je 16 ran a pre seba na zabavku megatron
Dufam ze to bude stat zato =)
Ja z petárd kupujem DumBum od Klaseku , je tam 20 kusov za 3,2e , silou je to cca ako BombBon ,alebo megatron od privatexu...
Kompakty majú slušné aj v lidli od pyroca , ešte sa mi nestalo , že by mi nejaký zlyhal
Kompakty majú slušné aj v lidli od pyroca , ešte sa mi nestalo , že by mi nejaký zlyhal
tak tiez kupujem Dumbum pekna ozvena to je a trosku silnejsia ako la bomba ale slabsia ako delova rana 50mm no ktomu mam krabicku 30mini bombov ktore su na prekvapenie dost silne .. a megatrony som minuly rok mal zo 4 mi 2 odisli takze pre mna uz uzavreta kapitola takze samoszrejme mam aj nejake svetelne efekty 3 kompakty a nejake rimanky pekny silvester praje laco-local55 
Samozrejme , ale delová rana (profi 50mm) má 50g flashu nie 5g ako dum bum
A tie megatrony treba pred zapálením pohrkať , lebo v nich je prach voľne sypaný , nie natlačený ako v dumbume napríklad.
mato 50g flashu to sa mi nejako nezda a kto by hrkal petardy
sa mi zda ze tam aj nieco take bolo ze pohrkat ale kto by cital navod petrady
-
print_name
Medium Expert
Ja som kupil v Kauflande taku krabicku, mala by mat okolo 16 ran, tak dufam, ze to bude stat zato.
dufam ze mna lahvacek nesklame !!

No ako si to nakoniec vymyslel s tými rimankami?
Neber to ako provokáciu, len ma to zaujíma
Myslel som profi delovú ranu nie tú od klaseka tam je len tiež 5g , lebo viac sa nemôže predávať ľudom bez preukazu odpalovača (nemalo by sa) ... Takto vypadá taká s 50g flashu http://i55.tinypic.com/scaneu.jpglocal55 napísal:mato 50g flashu to sa mi nejako nezda a kto by hrkal petardysa mi zda ze tam aj nieco take bolo ze pohrkat ale kto by cital navod petrady
Vsak to musia okna praskat 
Jasné, že k tomu treba voľné priestranstvo. Žiadny "štvorec" z bytoviek a streliť to uprostred. Aj keď takýto ohňostroj už lieta pomerne vysoko, šupa je to riadna. A to je ešte jedna z tých menších, čo sa profi pyro týka.
dal som maziarpinco napísal:No ako si to nakoniec vymyslel s tými rimankami?
-
Arkaz
Addict
Tak megatron ma velmi sklamal cakal som od toho ovela viac. Vidim ze o rok sa musim dostat k profi pyro alebo nejakej vojenskej rozbuske 
-
audiotrack
VIP
ja som na tohto silvestra prvykrat v zivote kupil ohnostroje. Mal som ich sedem, a spokojnost. Vsetky v pohode
mal som "traskavu sestku" z lidla, a kompakt 16 ran, tusim formula sa volal.
-
vladenko007
VIP
Kedy len už nebude taká oblačnosť. Človek si chce nafotiť tu pyrotechniku ale v takej hmle to je oničom.
-
print_name
Medium Expert
u mna minuly rok bola taka hmla, ze som ziadny ohnostroj nevidel. Videl som len svetlo v hmle
.. ale tento rok bolo fajne, nebola hmla, dalo sa fotit. Nastastie ... pretoze dnes uz je zase hmla.
my sme mali aj vcera hmlu, vyzeralo to celkom zaujimavo
inak ja tak trochu nechapem aka je pointa kupovania si vlastnych ''ohnostrojov'' .. podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze .. akoze, uhm .. budem mat lepsi ohoňstroj ako sused, pohonkam si ego no super ..
inak ja tak trochu nechapem aka je pointa kupovania si vlastnych ''ohnostrojov'' .. podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze .. akoze, uhm .. budem mat lepsi ohoňstroj ako sused, pohonkam si ego no super ..
Ak máte nejaké fotečky, pochváľte sa. Ja som mal po ruke iba mobil, čiže nič.