Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
jackb, ale stylusy v samsungu sú iba pri Note-och, takže to zbytočnosť ani krok dozadu nie je. Nehovoriac o tom, že tie stylusy sú na úrovni pier v grafických tabletoch.
Inak, tá mini klávesnica musí byť sto krát nepohodlnejšia ako dotyková...
Inak, tá mini klávesnica musí byť sto krát nepohodlnejšia ako dotyková...
a nejaký dôvod prečo to nie je zbytočnosť? (Len sa pýtam, lebo ja v tom zmysel nevidím)Hensym napísal:jackb, ale stylusy v samsungu sú iba pri Note-och, takže to zbytočnosť ani krok dozadu nie je.
Možno sa stačí zamyslieť nad tým, pre akú cieľovú skupinu sú zariadenia Note smerované. 
Sám som Note 1 mal, a už tam bol ten stylus perfektný. Vedel som ho využiť aj ako grafik na občasné kreslenie, ale bolo to veľmi fajn aj na poznámky a nejaké tie špeciálne gestá kombinované s tlačidlami stylusu. Fakt to urýchľovalo mnohé veci. Note-u som sa ale zbavil kvôli veľkosti, ten stylus bol ale veľké plus. Kamarát má v redakcii Note 3, a tam bol ten stylus ešte o 10 tried vymakanejší.
Sám som Note 1 mal, a už tam bol ten stylus perfektný. Vedel som ho využiť aj ako grafik na občasné kreslenie, ale bolo to veľmi fajn aj na poznámky a nejaké tie špeciálne gestá kombinované s tlačidlami stylusu. Fakt to urýchľovalo mnohé veci. Note-u som sa ale zbavil kvôli veľkosti, ten stylus bol ale veľké plus. Kamarát má v redakcii Note 3, a tam bol ten stylus ešte o 10 tried vymakanejší.
čaute ludia..uvažujem nad kupou dalšieho iphonu zatial som mal 4ku ale premyšlam nad 4s-kom alebo 5kou...no na tej 5ke ma zaujima ake mate skusenosti s tym hlinikovym povrchom?? je dobry na použivanie? myslim či sa lahko neošucha pri bežnom použiti ? ..
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa bojis osuchania kup celotelovu foliu napr. Xtremeguard a budes spokojny 
hmmm a čo tie okraje? obruba celeho iphonu 5ky..kamarat ma a dosť sa mu to ošuchava a pritom s nim zaobchadza dobre...prosim nazory...nechcem žiadne obaly nanho..
-
Arkaz
Addict
Tak ak chces aj okraje tak tu mas Bestskinsever http://www.bestskinsever.com/cell-phone ... ?mode=list&
-
galbavymartin
Light Professional
Ja mam čierny iP5 cca 4 mesiace a su to mini škrabance čo si 90% ľudí ani nevšimne. Obával som sa ale zbytočne. Určite by som išiel už do 5 kvoli ios7.
co ma iOS7 s 5? ved tu das aj na 4 (bez S)
-
galbavymartin
Light Professional
Na 4S nefachčí tak dobre ako na 5. Okrem toho aj dlhšia podpora.
podpora hej. len ja so 7 na 4S necitim problem. este dva roky v pohode pockam.
-
WiZard
Star
Tiez mi uplne staci rychlost 4S ...na 4 je to uz trosku horsie ale podla mna nic hrozne 
-
galbavymartin
Light Professional
Ved to je v pohode, že ste spokojný ale ak teraz kupovať nové zariadenie išiel by som do 5.
ja by som na mieste niekoho kto chce kupit iphone pockal na koniec februara/marec a kupil mierne pouzivany 5S z UK.
pri kupe mojho 4S sa to ukazalo ako najlacnejsie riesenie
pri kupe mojho 4S sa to ukazalo ako najlacnejsie riesenie
Vymieňali ste niekto home button? Máte skúsenosti s opravou, výmenou? Ceny za nový?
asi ti to prd pomôže, ale iba pre zaujímavosť poznám prípad, kedy bol homebutton tak zničený, že sa nedal vymeniť- dôvod nepoznám, že si dotyčný musel dať na bok svojho iphone 4 pripevniť malý gombíček kotrý používal namiesto homebuttonu- iba pre okraj mi to napadlo, či niekto tiež má skúsenosť až takého "extrému" 
-
WiZard
Star
Ceny za novy sa lisia podla toho, aky mas iPhone (10-20 €) A znicit ho tak, ze sa neda vymenit si teda neviem predstavit...
Neviete či sa dajú nejako dostať na iPod 2g aplikácie a hry ktoré sú určené na ios 4.3 alebo novší? 
skus na vlastne riziko Whited00r - to je sposob ak mat novy system na starom device. na iP3G som to nestihol urobit.
http://www.whited00r.com/installation?lang=en
http://www.whited00r.com/installation?lang=en
vďaka, a aké problémy môžu nastať ked píšeš že na vlastné riziko?