Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Cital som ze Apple umozni(l) stiahnut si poslednu verziu ktora bola podporovana na tom danom OS. Napriklad povedzme ze posledna verzia nejakej aplikacie podporovana tvojim OS bola v.3 a uplne posledna je v.5 - v tom pripade ti apple umozni (potom ale bez pripadnych zaruk co sa funkcionality tyka - neviem ako to je s podporou od developera - asi ziadna) nainstalovat si v.3
Pise sa o tom napriklad tu: http://www.letemsvetemapplem.eu/2013/09 ... -zarizeni/
Pise sa o tom napriklad tu: http://www.letemsvetemapplem.eu/2013/09 ... -zarizeni/
STomko, podla toho co pises pochopil som, ze niekto by dovolil nieco ako instalovat program pre Vistu a vyssie na win 98. asi to bude inak 
fraqer, opat windowsova analogia: skus na 486 instalovat win 7
nehovoriac o funciach, ako je Siri, ktore su podmiene HW, no vo whited00r su. pozri, stale mozes urobit restore 
fraqer, opat windowsova analogia: skus na 486 instalovat win 7
Nie. Napisane to bolo tak ako keby ti na tvoj pomaly PC s win98 dovolili nainstallovat corel draw 6... hoci posledna verzia je napriklad corel draw x15... pretoze cd6 je posledna verzia ktora bola na w98 podporovana.
tak potom to tak funguje
z nicoho nic mam cierne pozadie v udalostiach, v tej hornej liste ked ju stiahnem dole, maval som ju transparentnu, kde sa to nastavuje?
Nastavenie / Vseobecne / Pristupnost / Zvysit kontrast
vdaka pomohlo, v mojom pripade bolo treba vypnut zvysenie kontrastu 
da sa nejakym sposobom najsť ipod touch 4ka ked nieje zapnute wifi? lebo viem že cez icloud sa da najsť len so zapnutou wifinou
nie, nedá. Bez zapnutej wifi ti nemá ako poslať údaje s polohou - keďže to posiela cez net. Stratil si iPod?
nestratil..ukradli mi ho 
-
galbavymartin
Light Professional
Ak by ste chceli niekto podporiť a zároveň vyhrať 
https://www.facebook.com/SvetJablka/pos ... 0742898436
https://www.facebook.com/SvetJablka/pos ... 0742898436
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako je to s kradezami iphonov vedia to vypatrat oplati sa to riesit ?
vypatrať si ho vieš aj sam..ked maš icloud a appku find my iphone
appku ti netreba. stačí webový prehliadač
zdravim...chcem sa spytať...mam tuto dokovaciu stanicu : http://www.philips.sk/c/zvukove-systemy ... ifications
jedna sa o to že ma koncovku len na apple 4. generacie a menej..zaujimalo by ma či ked si kupim iphone 5ku tak stači kupiť len ten konektor zo 4ky na 5ku alebo to takto nepojde? ...popripade ked to nieje original zariadenie apple pojde na tom aj nejaky iny pristroj? napr samsung ked tam pripojim konektor ? lepšie povedane zozadu je sice 3.5 mm jack ale bude to potom aj nabijať to zariadenie či už nie?
jedna sa o to že ma koncovku len na apple 4. generacie a menej..zaujimalo by ma či ked si kupim iphone 5ku tak stači kupiť len ten konektor zo 4ky na 5ku alebo to takto nepojde? ...popripade ked to nieje original zariadenie apple pojde na tom aj nejaky iny pristroj? napr samsung ked tam pripojim konektor ? lepšie povedane zozadu je sice 3.5 mm jack ale bude to potom aj nabijať to zariadenie či už nie?
-
MoRk4
Light Star
Ked kupist redukciu na stary konektor tak ti to pojde, ale telefon ti tam nebude drzat lebo ta redukcia byva vecinou kablova. A nie iny telefon ako apple tam nedas...
Som slepý alebo tam nie je možnosť potvrdenia odoslania mailu? Keď tapnem na send aby sa ma spýtalo, čo to naozaj chem. Lebo už sa mi pár krát stalo, že som poslal rozpísaný mail.
Načo si dat pozor pri kúpe IPhone 5 z druhej ruky? Je cena 370€ za ročný kus reálna? Alebo je nízka, vysoká?
Pripadne v ktorej kamennej predajni sa dá vyskúšať?
Pripadne v ktorej kamennej predajni sa dá vyskúšať?
Naposledy upravil/-a kinjeril v 07 feb 2014, 10:25, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Nevies si to sam zeditovat???
Dôvod: Nevies si to sam zeditovat???
má niekto skúsenosť s Rode SmartLav a appkou RodeRec??- najlepšie niekto kto nieje čo sa týka techniky laik ale trochu skúsenejší
ďakujem
Baterka asi bude slabá. Radšej si kúp nový. Budeš mať istotu. Kto vie, čo s ním (rok) robil.
Ja keď budem predávať svoj, radšej kúpim novú baterku originál.
Ja keď budem predávať svoj, radšej kúpim novú baterku originál.