Sniva sa vam s partnerom/-kou
Sniva sa vam s partnerom/-kou
Zvykne sa vam snivat a vasou partnerkou/partnerom alebo s niekym s kym este len zacinate chodit, pripadne s niekym, ko sa vam este len paci ale nechodite spolu?
Nedavno mi prezradila jedna ex, ze sa jej nikdy so mnou nesnivalo ked sme spolu chodili a ze ju to mrzelo ze to neprislo. Nebol to dovod nasho rozchodu, ale ze ju to trapilo.
Ako ste na tom vy? Sniva sa nam podla mna casto o tom co chceme, po com tuzime, ale myslite si ze to musi byt? Alebo ste niekto taky, ze mate partnera/partnerku ale nikdy sa vam s nim/nom nesnivalo?
Nedavno mi prezradila jedna ex, ze sa jej nikdy so mnou nesnivalo ked sme spolu chodili a ze ju to mrzelo ze to neprislo. Nebol to dovod nasho rozchodu, ale ze ju to trapilo.
Ako ste na tom vy? Sniva sa nam podla mna casto o tom co chceme, po com tuzime, ale myslite si ze to musi byt? Alebo ste niekto taky, ze mate partnera/partnerku ale nikdy sa vam s nim/nom nesnivalo?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Sniva sa vam s partnerom/-kou
mam frajerku, ktoru mam fakt rad ale nesniva sa mi o nej, celkovo sa mi ani nic nesniva, respektive si to nepamatam...
inak niekedy sa mi snivavalo a vacsinou to bolo o tom na co som myslel predtm ako som zaspal...
inak niekedy sa mi snivavalo a vacsinou to bolo o tom na co som myslel predtm ako som zaspal...
To je ťažko povedať, keďže ja si sny len málokedy pamätám. Pamätám si hlavne také nepekné, v ktorých vyskočím z okna a zobudím sa v momente dopadu na zem... a podobne. Ale ak je sen príjemný, pamätám si ho naozaj málokedy - veď už aj obdobie mokrých snov mám dávno za sebou. Čiže možno sa mi s ňou sníva každý deň, ale ja si to jednoducho nepamätám.. akurát pred asi 2 týždňami sa mi niečo snívalo s mojou ex... a viem, že sa mi s ňou snívalo, keď sme sa len dávali dokopy. Ale kým som bol s ňou, nespomínam si na žiadny sen.

-
print_name
Medium Expert
Ja keď som chodil s babou, tak sa mi s ňou občas zvyklo snívať. Hlavne keď sme niečo spolu zažili, niekde sme boli a pred spaním som nato myslel, že ako dobre bolo, tak potom sa mi s ňou niekedy snívalo. Ale nie nejak príliš často. Predtým čo som s jednou chvíľu chodil tak sa mi s ňou snívalo veľmi málo.
Keď už sme pri tých snoch, sníva sa nám vždy niečo, len si to nie vždy pamätáme ?
Keď už sme pri tých snoch, sníva sa nám vždy niečo, len si to nie vždy pamätáme ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ženy si vraj pamätajú častejšie sny ako muži. Tiež sa mi väčšinou zdá, že sa mi nič nesnívalo ale pritom si to len nepamätám. A z tých snov čo si pamätám je málo s priateľkou. Občas sa stane, že v sne vystupuje ale sú to bežné veci a nie také snívanie o niekom ako máš asi na mysli. V začiatkoch vzťahu to častejšie nebolo, skôr som o nej sníval v bdelom stave. Predstavoval si situácie ako ju vezmem tam a tam a podobne. Skôr také túžby. Ale sny v noci myslím že sú v rovnakej intenzite a rovnakého charakteru
raz za cas, vacsinou su to tie sny s ×××,nieje to pravidelne ale naposledy to bolo fajn hlavne ked sa pri tej osobe zobudite a pokracujete v sne
Ja sa musím priznať, že už som na sebe spozoroval, že s partnerkou (terajšou, ale stávalo sa mi to aj pri bývalej) sa mi sníva skoro pravidelne po tom, ako sa kvôli niečomu pohádame alebo keď sa v niečom dôležitom nezhodneme a je taká dusnejšia atmosféra 2-3 dni. V tieto noci sa mi zvykne snívať o nej, najmä také sny, pri ktorých si uvedomím, že by mi chýbala. Celkom sranda, neviem, prečo to tak je, prečo sa so mnou môj mozog hrá takýmto spôsobom, ale v časoch, keď sa s priateľkou nehádame, čo je tak 360 dní v roku, tak sa mi o nej nesníva prakticky vôbec.
je to tak,priatelku musis mat naozaj rad pretoze mozog sa nou alebo hadkou zaobera aj v spanku, podvedome hlada riesiene a mrzi ta to
Mám dlhotrvajúci vzťah a nepamätám sa, žeby sa mi niečo zvláštne snívalo s priateľom.. A či vôbec niečo..
Skôr tak ako audiotrack napísal..
Mávam občas také túžby a bývam občas zasnená, predstavujem si rôzne situácie, ktoré by som chcela aby sa niekedy splnili..
Skôr tak ako audiotrack napísal..
Mávam občas také túžby a bývam občas zasnená, predstavujem si rôzne situácie, ktoré by som chcela aby sa niekedy splnili..
-
vladenko007
VIP
Podľa mňa sa takéto sny objavujú prevažne keď ide o platonickú lásku. Keď má človek plnohodnotný vzťah zo všetkým
tak pri zaspávaní nemá rôzne predstavy ktoré sa mu následne nepremenia na sen.
Tiež sa mi stáva že keď na niečo pri zaspávaní myslím tak sa mi potom o tom sníva. Dokonca som už mal aj sen na pokračovanie.
Tiež sa mi stáva že keď na niečo pri zaspávaní myslím tak sa mi potom o tom sníva. Dokonca som už mal aj sen na pokračovanie.
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja si extra veľa nepamätám z nich ale väčšinou priateľka tam je ako vedľajšia postava alebo len zmienená slovom ktorú skôr podvádzam ako som s nou a zažívam niečo normálne ,,reálne,, a pritom by som ju nepodviedol a ani mi nič nechýba niekedy mam pocit ze sa stala chyba v matrixe