Sniva sa vam s partnerom/-kou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bajdvej
Light Expert
Light Expert

Sniva sa vam s partnerom/-kou

Príspevok od používateľa bajdvej »

Zvykne sa vam snivat a vasou partnerkou/partnerom alebo s niekym s kym este len zacinate chodit, pripadne s niekym, ko sa vam este len paci ale nechodite spolu?
Nedavno mi prezradila jedna ex, ze sa jej nikdy so mnou nesnivalo ked sme spolu chodili a ze ju to mrzelo ze to neprislo. Nebol to dovod nasho rozchodu, ale ze ju to trapilo.
Ako ste na tom vy? Sniva sa nam podla mna casto o tom co chceme, po com tuzime, ale myslite si ze to musi byt? Alebo ste niekto taky, ze mate partnera/partnerku ale nikdy sa vam s nim/nom nesnivalo?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Sniva sa vam s partnerom/-kou

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

mam frajerku, ktoru mam fakt rad ale nesniva sa mi o nej, celkovo sa mi ani nic nesniva, respektive si to nepamatam...
inak niekedy sa mi snivavalo a vacsinou to bolo o tom na co som myslel predtm ako som zaspal...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

To je ťažko povedať, keďže ja si sny len málokedy pamätám. Pamätám si hlavne také nepekné, v ktorých vyskočím z okna a zobudím sa v momente dopadu na zem... a podobne. Ale ak je sen príjemný, pamätám si ho naozaj málokedy - veď už aj obdobie mokrých snov mám dávno za sebou. Čiže možno sa mi s ňou sníva každý deň, ale ja si to jednoducho nepamätám.. akurát pred asi 2 týždňami sa mi niečo snívalo s mojou ex... a viem, že sa mi s ňou snívalo, keď sme sa len dávali dokopy. Ale kým som bol s ňou, nespomínam si na žiadny sen.

:)
print_name
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa print_name »

Ja keď som chodil s babou, tak sa mi s ňou občas zvyklo snívať. Hlavne keď sme niečo spolu zažili, niekde sme boli a pred spaním som nato myslel, že ako dobre bolo, tak potom sa mi s ňou niekedy snívalo. Ale nie nejak príliš často. Predtým čo som s jednou chvíľu chodil tak sa mi s ňou snívalo veľmi málo.

Keď už sme pri tých snoch, sníva sa nám vždy niečo, len si to nie vždy pamätáme ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ženy si vraj pamätajú častejšie sny ako muži. Tiež sa mi väčšinou zdá, že sa mi nič nesnívalo ale pritom si to len nepamätám. A z tých snov čo si pamätám je málo s priateľkou. Občas sa stane, že v sne vystupuje ale sú to bežné veci a nie také snívanie o niekom ako máš asi na mysli. V začiatkoch vzťahu to častejšie nebolo, skôr som o nej sníval v bdelom stave. Predstavoval si situácie ako ju vezmem tam a tam a podobne. Skôr také túžby. Ale sny v noci myslím že sú v rovnakej intenzite a rovnakého charakteru
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

raz za cas, vacsinou su to tie sny s ×××,nieje to pravidelne ale naposledy to bolo fajn hlavne ked sa pri tej osobe zobudite a pokracujete v sne
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ja sa musím priznať, že už som na sebe spozoroval, že s partnerkou (terajšou, ale stávalo sa mi to aj pri bývalej) sa mi sníva skoro pravidelne po tom, ako sa kvôli niečomu pohádame alebo keď sa v niečom dôležitom nezhodneme a je taká dusnejšia atmosféra 2-3 dni. V tieto noci sa mi zvykne snívať o nej, najmä také sny, pri ktorých si uvedomím, že by mi chýbala. Celkom sranda, neviem, prečo to tak je, prečo sa so mnou môj mozog hrá takýmto spôsobom, ale v časoch, keď sa s priateľkou nehádame, čo je tak 360 dní v roku, tak sa mi o nej nesníva prakticky vôbec.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

je to tak,priatelku musis mat naozaj rad pretoze mozog sa nou alebo hadkou zaobera aj v spanku, podvedome hlada riesiene a mrzi ta to
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Mám dlhotrvajúci vzťah a nepamätám sa, žeby sa mi niečo zvláštne snívalo s priateľom.. A či vôbec niečo..:)
Skôr tak ako audiotrack napísal..
Mávam občas také túžby a bývam občas zasnená, predstavujem si rôzne situácie, ktoré by som chcela aby sa niekedy splnili.. :-)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Podľa mňa sa takéto sny objavujú prevažne keď ide o platonickú lásku. Keď má človek plnohodnotný vzťah zo všetkým :oops: tak pri zaspávaní nemá rôzne predstavy ktoré sa mu následne nepremenia na sen.
Tiež sa mi stáva že keď na niečo pri zaspávaní myslím tak sa mi potom o tom sníva. Dokonca som už mal aj sen na pokračovanie. :D
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

no ja si extra veľa nepamätám z nich ale väčšinou priateľka tam je ako vedľajšia postava alebo len zmienená slovom ktorú skôr podvádzam ako som s nou a zažívam niečo normálne ,,reálne,, a pritom by som ju nepodviedol a ani mi nič nechýba niekedy mam pocit ze sa stala chyba v matrixe :D
Napísať odpoveď