Neviem či sa tu taká téma už nachádza a ak aj hej ajtak si myslím že som špecifický prípad. Ide oto že som už dosiahol dospelosť a čo chvíľa mi žačne chodiť inv. dôchodok (netuším zatial koľko...).
Nezáleží koľko ale rodičia po mne nepožadujú aby som prispieval ale samozrejme budem si platiť paušál plus ak sa pojde na dovolenku a také veci na vyše.
Mesačne si chcem na voľné minutie nechať 100e+40e na ten paušal čiže dokopy min. 140e sa každý mesiac z dôchodku ukrojí...
Zvyšné peniaze by som rád rozdelil na dve časti jednu polovicu každý mesiac posielal na nijaké sporenie terminák alebo niečo podobné na tieto peniaze by som nesiahal iba ak by sa stalo niečo nečakané....
Druhá polovica by mohla isť na hocjaký bankový učet z tohto účtom by som bral keby trebalo napr na tú dovolenku alebo darceky na vianoce oblečenie atd...
A teraz čo vlastne po vás chcem kam by mi bolo najlepšie posielať tu prvú polovicu penazí na ktorú nechcem siahať tak aby mi to zarobilo aspon niečo a stým žeby sa suma navyšovala každý mesiac?
P.S Suma by mala vzhľadom na moje postihnutie byť min 400e možno viac to však netusím neprišiel mi ešte výmer od SP.
P.S 2 Poprosím prípadných provokatérou aby sa zdržali primitívnych poznámok ako mňa čo nepracujem musí štát živiť moji rodičia makajú celí život a platia dosť vysoké odvody a dane čiže mne to vlastne štát iba vráti.
Nehovoriac že moje postihnutie zavinil lekár v štátnej nemocnici....
Tak či onak ďakujem vopred...