Remake na hru NHL 2009
Remake na hru NHL 2009
Zaujima ma ci existuje remake na hru NHL 2009 na aktualnu verziu NHL 2014. Mam integrovanu grafiku ATI HD 3200, hra NHL 2009 funguje velmi dobre, avsak chcem spravit hru s lepsou grafikou, aktualny roster trade, vychytavky ak su mozne.
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: Remake na hru NHL 2009
kedysi som si ja tak updatoval rosters na nhl 2002. bola na to stranka hockeyarena.net ci centerarena ci tak nejak.. ale to bolo tak pred 10timi rokmi
odvtedy som nhl nehral vobec, takze netusim ako to funguje teraz..
Hladam komplexne riesenie, kedysi som sa aj ja zaujimal o addony, stabilne aj nestabilne. Navody a kopec casu kym som si vylamal hlavu ako to nainstalovat a aplikovat do cracknutej hry. Teraz vsak ocakavam datadisk ktory mi spravi z NHL 2009 NHL 2014 s aktualnymi udajmi a lepsou grafikou. Pokial to nebude stihat dokupim s bazaru 2-3 rocnu graficku kartu aby to rozbehla. Dost ma mrzi to ze firma EA sports uz pred mnohymi rokmi prestala vyvoj hry na PC.
-
Wishmaster
Medium Professional
nhl sa nejak vyvija?
) ved to je len o tom, ze zmenia menu, hudbu a upravia supisky
nevidim v tom nijaky rozdiel. Ci ked som hral (teda skusal. ako som pisal, nhl som hral naposledy nhl 2002
) aspon mne sa nejak extra nezdalo, ze by to slo nejakym "vyvojom vpred" 
No, tip som sa aspon pokusal dat, takze asi v tomto ti blizsie neporadim. A preco chces z nhl 2009 zrobit 2014?
No, tip som sa aspon pokusal dat, takze asi v tomto ti blizsie neporadim. A preco chces z nhl 2009 zrobit 2014?
Kód: Vybrať všetko
http://www.thebreakaway.net/Re: Remake na hru NHL 2009
No praveze sa nhl vyvija ale iba na ps3/xbox360 ps4/Xone a ked sa na to pozries tak tam uvidis velky rozdiel.Wishmaster napísal:nhl sa nejak vyvija?) ved to je len o tom, ze zmenia menu, hudbu a upravia supisky
nevidim v tom nijaky rozdiel. Ci ked som hral (teda skusal. ako som pisal, nhl som hral naposledy nhl 2002
) aspon mne sa nejak extra nezdalo, ze by to slo nejakym "vyvojom vpred"
-
mirak2
Hardcore addict
nehnevaj sa, NHL09 je totalna peachovina...
vseobecny nazor je, ze najlepsi hokej bol v NHL2004 a existuje pomerne velka komunita, ktora sa tejto hre stale venuje a je vela updateov ako grafiky, tak stadionov, timov, hracov, lig... som na mobile, link hned dam.
edit: http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuil ... howtopic=1
vseobecny nazor je, ze najlepsi hokej bol v NHL2004 a existuje pomerne velka komunita, ktora sa tejto hre stale venuje a je vela updateov ako grafiky, tak stadionov, timov, hracov, lig... som na mobile, link hned dam.
edit: http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuil ... howtopic=1
Riesenie je Xbox ci PS a je po probleme.