Remake na hru NHL 2009

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Remake na hru NHL 2009

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Zaujima ma ci existuje remake na hru NHL 2009 na aktualnu verziu NHL 2014. Mam integrovanu grafiku ATI HD 3200, hra NHL 2009 funguje velmi dobre, avsak chcem spravit hru s lepsou grafikou, aktualny roster trade, vychytavky ak su mozne.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Remake na hru NHL 2009

Príspevok od používateľa Wishmaster »

kedysi som si ja tak updatoval rosters na nhl 2002. bola na to stranka hockeyarena.net ci centerarena ci tak nejak.. ale to bolo tak pred 10timi rokmi :) odvtedy som nhl nehral vobec, takze netusim ako to funguje teraz..
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Hladam komplexne riesenie, kedysi som sa aj ja zaujimal o addony, stabilne aj nestabilne. Navody a kopec casu kym som si vylamal hlavu ako to nainstalovat a aplikovat do cracknutej hry. Teraz vsak ocakavam datadisk ktory mi spravi z NHL 2009 NHL 2014 s aktualnymi udajmi a lepsou grafikou. Pokial to nebude stihat dokupim s bazaru 2-3 rocnu graficku kartu aby to rozbehla. Dost ma mrzi to ze firma EA sports uz pred mnohymi rokmi prestala vyvoj hry na PC.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

nhl sa nejak vyvija? :)) ved to je len o tom, ze zmenia menu, hudbu a upravia supisky :D nevidim v tom nijaky rozdiel. Ci ked som hral (teda skusal. ako som pisal, nhl som hral naposledy nhl 2002 :D ) aspon mne sa nejak extra nezdalo, ze by to slo nejakym "vyvojom vpred" :D

No, tip som sa aspon pokusal dat, takze asi v tomto ti blizsie neporadim. A preco chces z nhl 2009 zrobit 2014?
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

Kód: Vybrať všetko

http://www.thebreakaway.net/
asi najvacsie forum zaoberajuce sa nhl hrou, najdes tam vsetko - nove supisky, dresy, stadiony, realne tvare, zvuky proste vsetko
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Wishmaster napísal:nhl sa nejak vyvija? :)) ved to je len o tom, ze zmenia menu, hudbu a upravia supisky :D nevidim v tom nijaky rozdiel. Ci ked som hral (teda skusal. ako som pisal, nhl som hral naposledy nhl 2002 :D ) aspon mne sa nejak extra nezdalo, ze by to slo nejakym "vyvojom vpred" :D

No, tip som sa aspon pokusal dat, takze asi v tomto ti blizsie neporadim. A preco chces z nhl 2009 zrobit 2014?
No praveze sa nhl vyvija ale iba na ps3/xbox360 ps4/Xone a ked sa na to pozries tak tam uvidis velky rozdiel.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nehnevaj sa, NHL09 je totalna peachovina...
vseobecny nazor je, ze najlepsi hokej bol v NHL2004 a existuje pomerne velka komunita, ktora sa tejto hre stale venuje a je vela updateov ako grafiky, tak stadionov, timov, hracov, lig... som na mobile, link hned dam.
edit: http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuil ... howtopic=1
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Riesenie je Xbox ci PS a je po probleme.
Napísať odpoveď