Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Ja osobne používam Ttpod.
Každý má svoj obľúbený prehrávač. Ja používam MixZing.
A je problém si ten PowerAmp kúpiť za 2,99€? Ak si s ním spokojný a často ho používaš.. nevidím dôvod neprispieť tie 3€ autorovi. Na dnešnú dobu je to naozaj smiešna suma.

U mňa Google Play Music a MX Player. 
Práve já hľadám iba nejaké dočasné riešenie pokiaľ to na xda nevyriešia. Neoplatí sa mi niečo kupovať keď mi stačí aj ten základný.brm napísal:A je problém si ten PowerAmp kúpiť za 2,99€? Ak si s ním spokojný a často ho používaš.. nevidím dôvod neprispieť tie 3€ autorovi. Na dnešnú dobu je to naozaj smiešna suma.
Tak zatiaľ asi zostanem na tom PowerAmp. Snáď bude čoskoro fix.
Mám SE Xperiu NEO V. Ale nefunguje na bočnej lište gombík pre spúšť foťáku. Budem to musieť opraviť.
Zatiaľ by som ale rád nejak foťák spojazdnil. Je nejaká appka, namiesto tej vstavanej kde bude spúšť na displeji ? Ako to má napr Galaxy S3 ?
Ďakujem
Zatiaľ by som ale rád nejak foťák spojazdnil. Je nejaká appka, namiesto tej vstavanej kde bude spúšť na displeji ? Ako to má napr Galaxy S3 ?
Ďakujem
Neda sa to nastavit aj v povodnom fotoaparate? Snimanie dotykom?
Ak nie tak pozri app lgCamera
Ak nie tak pozri app lgCamera
Preco, ked dam v nastaveniach Presunúť na kartu SD, tak sa aplikacie nepresunu ale ostanu v mobile? V mobile mam zaplnenych 7,9/8.0 GB a neviem co s tym
na karte nemam ziadne aplikacie, v tej zlozke "apps" su len zalohy
(4.2.2 stock rootnuty)
na karte nemam ziadne aplikacie, v tej zlozke "apps" su len zalohy
(4.2.2 stock rootnuty)
diky, a inak ako vytvorenim druhej particii na SD to asi nepojde co?
napr. som nasiel DirectoryBind?
napr. som nasiel DirectoryBind?
Lubenečko - všetky Sony smarty majú na tlačidlo spúšte aj na displeji, ako že ho tam nemáš ?
Píše, že mu nefunguje, nie, že ho tam nemá.
// Aha, zle som to prečítal. HW tlačidlo mu nejde, ale v systéme by mal mať ikonu pre spustenie Fotoaparátu. Ale asi to už nejako vyriešil, keď sem nenapísal.
// Aha, zle som to prečítal. HW tlačidlo mu nejde, ale v systéme by mal mať ikonu pre spustenie Fotoaparátu. Ale asi to už nejako vyriešil, keď sem nenapísal.
ja som to pochopil tak, že mu nefunguje HW tlačítko na boku, môže nefungovať aj sw tlačítko ? :O
Už viem kde bola chyba
nemal som tam kartu a nechcelo mi to preto robiť snímky. (aj keď aj to mi príde dosť divné
)
-
nejakymarko
Addict
PowerAmp momentalne za 0,77€. Vcera som si kupil a je to najlepsie utratenych 77centov 
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Najlepšie utratených bolo 25 centov za SwiftKey Keyboard 
//nad tým PowerAmp uvažujem.. ale čo z toho keď mám kúpený n7player a ten je tiež výborný.
//nad tým PowerAmp uvažujem.. ale čo z toho keď mám kúpený n7player a ten je tiež výborný.
-
nejakymarko
Addict
ja som za 0,25€ nakupil OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD) a Tasks a tiez nelutujem 
zháňam program pre android ako je n2n pre windows (niečo ako hamachi) ide mi vlastne o zdielanie suborov na vlastnej virtualnej sieti bez statickej IP ... skoro ako NAS server Andorid
.. najviac by vyhovoval n2n verzia pre android
ak niečo take poznáte tak ... díky