Eshop riesenie

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Eshop riesenie

Príspevok od používateľa websterko »

Ahojte chalani riesim teraz otazku alebo skor dilemu. Rad by som spravit eshop respektive sa rozhodujem medzi viacerymi variantami.
Preto je pre mna dolezita otazka... ktory z systemov ktore vam uvedie mate odskusany... skusenosti...... produktov v shope bude viac nez 30 tisic co si vyzaduje urcitu stabilitu a ryhclost systemu... hardwarove riesenie v pozadi je vyriesene... trea vyriesit tu softwar stranku :) - idem mi hlavne o dostupne moduly ako apyment modul pre TB alebo trustpay... api pre postu popripadesledovanie zasielok newsletters xml pre heureku

opencart - najprv som uvazoval nad tymto systemom ale pride mi tak trochu nahovno neviem rpeco prvotny dojem asi... viem ale ze nebudem nikdy nic doprogramovavat v buducnosti. ale pri 30 tisic produktoch mam pocit ze by cely system padal. nemam doskusane rpeto sa tu pytam

Magento myslim ze ma celkom slusnu podporu ale neviem nejaks a v nom nevyznam pri komunikacii s suppotom. Nepochopil som to cele ich GO/Enterprise ak mi to prosim mzoete niekto vysvetlit

Prestashop sa mi zatial javil najlepsie spracovany... aspon v tom ze ze na prestashop modul shope som nasiel uz hotove riesenia pre kazdu slovensku banku a trustpay...s ice to je nakladne ale niesu to tie ceny ktore by som neplanoval do toho vlozit....

preto vas prosim o nejake napady navrhy riesenia nasmerovania priamim smerom.nech nespliecham na jednom bode :) dakujem :smt059
BE11
Light Star
Light Star

Re: Eshop riesenie

Príspevok od používateľa BE11 »

Najskôr by si si mal po sebe aspoň opraviť chyby v tvojom texte :/
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Presta. Zaplatis si za preklad na novu verziu, ale mas za par eur moduly pre fakturu, pre import, platby a ine.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Aky opensource system pouzit v pripade maleho uzkoprifiloveho eshopu (cca 20-30 poloziek)? Neviem programovat.. Instaloval som uz ale par phpBB for a modov, da sa to zvladnut aj bez toho alebo je vzdy treba nieco dokodit?
Napísať odpoveď