Preto je pre mna dolezita otazka... ktory z systemov ktore vam uvedie mate odskusany... skusenosti...... produktov v shope bude viac nez 30 tisic co si vyzaduje urcitu stabilitu a ryhclost systemu... hardwarove riesenie v pozadi je vyriesene... trea vyriesit tu softwar stranku
opencart - najprv som uvazoval nad tymto systemom ale pride mi tak trochu nahovno neviem rpeco prvotny dojem asi... viem ale ze nebudem nikdy nic doprogramovavat v buducnosti. ale pri 30 tisic produktoch mam pocit ze by cely system padal. nemam doskusane rpeto sa tu pytam
Magento myslim ze ma celkom slusnu podporu ale neviem nejaks a v nom nevyznam pri komunikacii s suppotom. Nepochopil som to cele ich GO/Enterprise ak mi to prosim mzoete niekto vysvetlit
Prestashop sa mi zatial javil najlepsie spracovany... aspon v tom ze ze na prestashop modul shope som nasiel uz hotove riesenia pre kazdu slovensku banku a trustpay...s ice to je nakladne ale niesu to tie ceny ktore by som neplanoval do toho vlozit....
preto vas prosim o nejake napady navrhy riesenia nasmerovania priamim smerom.nech nespliecham na jednom bode