Assetto Corsa
Re: Assetto Corsa
Mne sa lubi to Ferrari 599XX EVO co pridali naposledy. Ma dostatok gripu aby islo rychlo, ale aj dokaze potrapit obcas. Ale chcelo by to 900 stupnovy volant.
Som zvedavy na to prekvapenie, snad to bude AI alebo MP ked to tak teasuju velmi.
//Tak je to nordschleife, dufam, ze laserom skenovany.
Som zvedavy na to prekvapenie, snad to bude AI alebo MP ked to tak teasuju velmi.
//Tak je to nordschleife, dufam, ze laserom skenovany.
Pascal: ano, bude to laser scan: http://www.assettocorsa.net/nurburgring/
Navyse k tomu bude aj 10 aut podla vyberu komunity
Sice to bude ako platene DLC, ale aj tak...laserom scanovany Nord nema ziadny iny sim a urcite sa oplati priplatit si. Akurat sa mi nechce cakat do septembra
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2013, 12:13)
Legendarna etapa Joux Plane z RBR pre AC:
http://www.drivingitalia.net/forum/inde ... wfile=6075
Navyse k tomu bude aj 10 aut podla vyberu komunity
Sice to bude ako platene DLC, ale aj tak...laserom scanovany Nord nema ziadny iny sim a urcite sa oplati priplatit si. Akurat sa mi nechce cakat do septembra
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2013, 12:13)
Legendarna etapa Joux Plane z RBR pre AC:
http://www.drivingitalia.net/forum/inde ... wfile=6075
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nemalo byt prve DLC zadarmo pre tych co to maju predobjednane? Inac to je dobry vyj*b co spravili, spytaju sa ludi ake auta a trate chcu a potom ich daju do plateneho DLC 
Ano, Spa Francorchamps + classic route, a zrejme aj Mercedes SLS a SLS GT3 bude pre predobjednávateľov.
A čo je natom aký oj€b? Toto už nieje dáke prehistorické LFS, tuna sa už točia šialené prachy či už za samotné licencie, veľmi drahý laserscanning, a hlavne mzda za mesiace práce. Jedno auto trvá dva mesiace, jedna trať pol roka... Sa pozri koľko stojí iRacing, Kunosu potom postavíš totem kde sa budeš po večeroch modlievať zato čo dokázali spraviť a za aké smiešne peniaze
A čo je natom aký oj€b? Toto už nieje dáke prehistorické LFS, tuna sa už točia šialené prachy či už za samotné licencie, veľmi drahý laserscanning, a hlavne mzda za mesiace práce. Jedno auto trvá dva mesiace, jedna trať pol roka... Sa pozri koľko stojí iRacing, Kunosu potom postavíš totem kde sa budeš po večeroch modlievať zato čo dokázali spraviť a za aké smiešne peniaze
nj a ste ich tam je 11 ci kolko v tom studiu. Urcite to neni lacna zalezitost oskenovat nord. Ale je to daleko este. Stale je to niekolkonasobne nic oproti iRacingu
. Ale uz chcem vidiet nieco z MP, aspon ukazku GUI.
Rozmyslam, ze by som si zaobstaral volant. Premyslam nad logitech DFGT. Neviem si celkom dobre predstavit rozdiel medzi 900 stupnovim a 290 stupnovim volantom. Napriklad v nejakej ostrejsej zatacke mi odstreli zadok. Ak to chcem chytit tak sa mi zauzlia ruky z toho tocenia nie?
Znamy ho ma k ps3 a hral som na tom nejake nfs. Neviem porovnat s AC lebo tamto bolo skor arkada... Dalsia vec je, ze ten znamy spominal problemy s kalibraciou. Teda na zaciatku sa nakalibruje v poriadku ale po par minutach hrania zacne tahat auto do strany.
Teda vlastne aby som zhrnul co by som chcel pocut. Oplati sa investovat 130+e do dfgt alebo za 30e kupit nejaky "obycajny" volant?
Znamy ho ma k ps3 a hral som na tom nejake nfs. Neviem porovnat s AC lebo tamto bolo skor arkada... Dalsia vec je, ze ten znamy spominal problemy s kalibraciou. Teda na zaciatku sa nakalibruje v poriadku ale po par minutach hrania zacne tahat auto do strany.
Teda vlastne aby som zhrnul co by som chcel pocut. Oplati sa investovat 130+e do dfgt alebo za 30e kupit nejaky "obycajny" volant?
Urcite chod minimalne do DFGT. Tie lacne volanty su spracovanim hrozne a hlavne casto su nepresne bud hned od vyroby alebo po case. DFGT je zlata stredna cesta a vydrzi ti dlho, problemy s kalibraciou som si nevsimol, ale pre istotu si pozri AC forum, ci sa tam niekto nestazuje. Viem, ze problemy boli zo zaciatku s volantmi Fanatec, ale o Logitechoch som si nic nevsimol.
Co sa tyka 900 stupnov na otacanie, tak je to velmi dobra vec. Sice krutis trochu viac, ale je to rovnake ako v skutocnom aute a kedze AC je simulator, tak by to pre teba malo byt plus
Druha vec je, ze AC stale zobrazuje v cestnych autach volant s rotaciou 900 stupnov, takze ak budes mat menej, tak sa ti volant na obrazovke bude tocit inak a udajne to nie je velmi prijemne. Da sa to eliminovat tym, ze sa volant v hre zamkne v neutralnej polohe, ale to tiez nie je ono. Najlepsie by bolo vypnut ho, ale to sa momentalne neda.
Co sa tyka 900 stupnov na otacanie, tak je to velmi dobra vec. Sice krutis trochu viac, ale je to rovnake ako v skutocnom aute a kedze AC je simulator, tak by to pre teba malo byt plus
Druha vec je, ze AC stale zobrazuje v cestnych autach volant s rotaciou 900 stupnov, takze ak budes mat menej, tak sa ti volant na obrazovke bude tocit inak a udajne to nie je velmi prijemne. Da sa to eliminovat tym, ze sa volant v hre zamkne v neutralnej polohe, ale to tiez nie je ono. Najlepsie by bolo vypnut ho, ale to sa momentalne neda.
DFGT je úplne najnižšia ešte stále použitelná možnosť. Nad ničím nižším anilen nerozmýšlať.
Čo sa týka 900stupnov, tak nižšie by som taktiež už nešiel... Jedine vyššie (1080stupnov). V AC to je premakané, v každom aute ti automaticky upraví steering lock podla originálu a zosynchronizuje s ingame volantom. V reáli to znamená že keď jazdíš trebars na Lotus elise, tak používaš plných 900stupnov, a keď potom ideš jazdiť trebars s Formulou Abarth, tak ti AC automaticky nastaví steering lock, čiže budeš používať dajme tomu iba 400stupnov a stále to bude plne synchronizované s ingame volantom (ktorý sa zatiaľ nedá vypnúť).
Čo sa týka 900stupnov, tak nižšie by som taktiež už nešiel... Jedine vyššie (1080stupnov). V AC to je premakané, v každom aute ti automaticky upraví steering lock podla originálu a zosynchronizuje s ingame volantom. V reáli to znamená že keď jazdíš trebars na Lotus elise, tak používaš plných 900stupnov, a keď potom ideš jazdiť trebars s Formulou Abarth, tak ti AC automaticky nastaví steering lock, čiže budeš používať dajme tomu iba 400stupnov a stále to bude plne synchronizované s ingame volantom (ktorý sa zatiaľ nedá vypnúť).
Nj 900 je v pohode, ja mam len Logitech Force EX, nema 900, ale tak zatial stacil, len v AC je to dost citit, ze 900 by bolo lepsie.
Inac da sa zobrazit teplota gum a opotrebenie, viem, ze to simuluju, ale nikde som nenasiel ako to zobrazit.
Super video
Inac da sa zobrazit teplota gum a opotrebenie, viem, ze to simuluju, ale nikde som nenasiel ako to zobrazit.
Super video
Pascalwb, regni sa na ich oficialnom fóre, je tam sekcia pre aplikácie a je tam toho kopu užitočného.
konkrétne tyre temperature app je tuna
http://www.assettocorsa.net/forum/index ... more.1707/
poprípade mini verzia
http://www.assettocorsa.net/forum/index ... apps.1018/
konkrétne tyre temperature app je tuna
http://www.assettocorsa.net/forum/index ... more.1707/
poprípade mini verzia
http://www.assettocorsa.net/forum/index ... apps.1018/
Tak dfgt objednane, zajtra by mal byt doma.
Bol som vcera u znameho, vratil sa mu volant z reklamacky. Chcel som vyskusat pred tym, ako budem kupovat. Zapojili sme ho a nefungovala vobec os riadenia. Kalibracia sa tiez otocila iba na jednu stranu a nazad uz nie. Verim, ze to je nejaky blby kus a snad ten volant vydrzi dlhsie ako 2 roky +3 dni.
Bol som vcera u znameho, vratil sa mu volant z reklamacky. Chcel som vyskusat pred tym, ako budem kupovat. Zapojili sme ho a nefungovala vobec os riadenia. Kalibracia sa tiez otocila iba na jednu stranu a nazad uz nie. Verim, ze to je nejaky blby kus a snad ten volant vydrzi dlhsie ako 2 roky +3 dni.
Kolko ho ma? Obcas staci rozobrat a vycistit, napriklad pedale, ked same pridavaju 
Tak tak, DFGT je velmi popularny volant a na webe je kopa navodov na drobne ale aj vacsie opravy a vylepsenia. Ja som tak pri zivote dlho udrziaval Logitech Momo Racing 
Ten volant kupovali v lete 2011. Kupovali k PS3, dost malo s nim jazdili. Neviem ci to je spina, tocit ide hladko bez zadrhavania. Ale ked ho das do zastrcky a na zaciatku sa kalibruje tak sa vytoci iba do lava a koniec. Pc vobec ziaden pohyb na osy neregistruje.
Co sa reklamovania tyka tak spominal, ze logitech dava 5 rocnu zaruku a tak ho skusal reklamovat. Ako som pisal vyssie, vratili mu volant sli sme oskusat a ziadna reakcia na tocenie volantu. Gombiky, pedale funguju dobre.
Co sa reklamovania tyka tak spominal, ze logitech dava 5 rocnu zaruku a tak ho skusal reklamovat. Ako som pisal vyssie, vratili mu volant sli sme oskusat a ziadna reakcia na tocenie volantu. Gombiky, pedale funguju dobre.
A skusal s nim hrat bez FFB, ze ho nedal do zastrcky?
Neskusali sme to bez.
Volant mam uz doma, par kol odjazdenych a je to katastrofa.
Troska som mal problemy ked som si nevsimol, ze profiler sa rozhodol globalne obmedzit rotaciu na 220d. Oproti gamepadu je to ovela tazsie.
Ako to je vlastne s tou rotaciou? Mam nastavene na 900 v profilery aj v AC. Ked sedim v aute(lotus) tak sa mi ten virtualny volant toci inak ako moj. Zozaciatku rychlejsie (ja otocim o 45 a v hre je o 60) a potom pomalsie, cize plny rejd nakoniec dame naraz. V M3 to bolo zas tak, ze som svoj volant otocil o 30 a v hre sa posunul o 90... Bol som v tom, ze to bude "zosuladene". Mam nieco zle?
Volant mam uz doma, par kol odjazdenych a je to katastrofa.
Troska som mal problemy ked som si nevsimol, ze profiler sa rozhodol globalne obmedzit rotaciu na 220d. Oproti gamepadu je to ovela tazsie.
Ako to je vlastne s tou rotaciou? Mam nastavene na 900 v profilery aj v AC. Ked sedim v aute(lotus) tak sa mi ten virtualny volant toci inak ako moj. Zozaciatku rychlejsie (ja otocim o 45 a v hre je o 60) a potom pomalsie, cize plny rejd nakoniec dame naraz. V M3 to bolo zas tak, ze som svoj volant otocil o 30 a v hre sa posunul o 90... Bol som v tom, ze to bude "zosuladene". Mam nieco zle?
Urcite mas nieco zle
Daj v AC default nastaveniak, ak nepomoze, tak daj steering sensitivity na 1. Vyzeta to akoby si mal nastavenia z gaypadu (nelinearita)
Nastavoval som cez wizarda, no nezdalo sa mi to. Zobral som preset z G25 a nastavil osy podla svojho.
Dost zvlastne, urcite by sa ti to malo hybat naraz. Daj este screen nastaveni z profilera, lebo nastavenia AC vyzeraju byt ok.
Tak tu su nastavenia z profileru. Da sa s tym jazdit, konecne som dal gold na german fury, akurat ma sere, ze to tocenie nie je zosynchronizovane.
Pascalwb: Na svojom som skusal nedat do zastrcky a volant bez toho nefunguje. Funguju pedale, gombiky ale tocenie nie.
Pascalwb: Na svojom som skusal nedat do zastrcky a volant bez toho nefunguje. Funguju pedale, gombiky ale tocenie nie.