Napisal som "vacsina zidovskych predstavitelov v Ukrajine", nie "cela populacia" takze kto tu zavadza?slay napísal:Lož. Samozrejme, že uznávajú. To však neznamená, že nenájdeš medzi židmi aj extrémny názor, ale aplikovať ho na celú populáciu židov je zámerné zavádzanie.
Zidovske noviny Jewish Telegraphic Agency pisu:
- Aside from Zissels and Aleksandr Feldman, a parliament member and president of the Jewish Foundation of Ukraine, most Ukrainian Jewish leaders do not support recognizing the Holodomor as genocide.
http://www.jta.org/2007/11/09/archive/ukraine-prez-eyes-past-genocide-but-israelis-worried-about-future-one
Takze kto tu klame? Zidovske noviny? Konspiracia?
Sice sarkazmus, ale aj tak treba povedat, ze v tvojom pripade nijaka rasova sunalezitost, z vlastneho rozhodnutia, neexistuje.slay napísal:No nič, aby si nerobil tradične hanbu našej bielej rase, cítim povinnosť ti trochu pomôcť.
Zidov a ich "rasu" si sem zacal pliest ty.Za prvé, židia vždy sami seba vnímali ako národ, ktorý má okrem iného aj výraznú a jedinečnú náboženskú sebaidentifikáciu. Žiadne rasy a podobné nezmysly by si tu nemal pliesť, to si nechaj k večerným štrikovačkám pri hitlerových prejavoch OK?
A z coho ineho som tvrdil, ze vyplyvaju? Vlastne som o tom ani konkretne nehovoril...hm ("geneticke poruchy asi nebudu z citania Tory a Talmudu")Za druhé tie ich špecifické črty a poruchy, vyplývajú jedine a iba z toho, že ich náboženstvo a tradície navádzali vždy hľadať partnera v svojich vlastných radoch. Nič viac, nič menej.
To je pekne, ale ako som sam napisal, tzv. "zidovsky narod" je dost heterogenna zmes a zidovstvo testovanim DNA neurcujem ja, ale stat Izrael. Obrat svoj "spravodlivy hnev" nanZa tretie, a teraz dobre počúvaj, neexistuje 100% jednoznačný spôsob ako určiť len podľa DNA, že si žid. A ak ti niekto bude tvrdiť, že áno, tak proste buď klame, alebo o tom nemá dostatočné vedomosti.
To ma byt pre mna a "nacistickych kamaratov" asi nejaka novinka, ale musim ta sklamat, nie je, logicky sa tu pracuje s pravdepodobnostou. Nie ze by ma zidovska DNA nejak zvlast zaujimala..A teraz ešte vysvetlenie v čo najprimitívnejšej reči, čo sa pomocou DNA testu dá povedať:
- dá sa hovoriť len o nejakej pravdepodobnosti v zmysle, že tvoja DNA je úplne ale jasne mimo akúkoľvek podobnosť zo státisícmi zo sekvencovanými židmi.
- dá sa hovoriť o vysokej pravdepodobnosti, že si žid ak sa v tvojej DNA nájdu veľmi veľmi podobné črty z už zosekvencovanými židovskými genómami, ale ani pri tej najväčšej podobnosti sa to nikdy nedá na 100% zaručiť. Aj keby tvoja DNA mala všetky materske haplogrupy ako sú napr. typické pre Aškenazi židov, aj tak židom byť nemusíš. Ale je to pravdepdobné.
Ano, vdaka za dalsi objav. "Rozmnozovanie v ramci vlastnej skupiny" je jednym z faktorov, ktorych vysledkom je utvorenie odlisnych rodov, kmenov, narodov a "ras". Zidovske nabozenstvo a kultura sposobili, ze tato skupina bola natolko obmedzena, ze v nej vznikli pre nu specificke geneticke defekty. Este nieco co by sme mali "pochopit"?Mal by si ty, aj všetci tvoji nacistickí kamaráti pochopiť, že toto je možné práve preto, že sa židia rozmnožovali v rámci vlastnej skupiny a preto sú všetci niečo ako veľmi vzdialení "bratranci".
Toto je zaujimavejsie. Ze rasizmus je "vsetko co [zidia] maju" a "jediny sposob ako sa identifikovat", je skutocne pozoruhodne a dost prekvapive tvrdenie.Židia sú s tým svojím rasizmom ak to tak možno nazvať, veľmi smiešni. Ale je to pochopiteľné, lebo je to všetko čo majú a jediný spôsob ako sa identifikovať.
Ale rasisticky blazon som ja.. Inak len utocne ladena fantazmagoria bez dalsieho vyznamu, bohuzial.Rasisti ako ty, sú však úplní blázni, ktorí proste len nemajú na to aby brali a pochopili svet taký ako je. Potrebuješ ideológie aby si prežil. Ak sa nevieš identifikovať, tak si tú identifikáciu sám vytvoríš.
Najlepsie na tom je, ze ani presne neviem, ktore "patologicke nazory" to maju byt, ale ty mas urcite nejake "moje" patologicke nazory pre mna pripravene..Na tom by nebolo nič. Fakt mi je to jedno čo si myslíš, problémom to začína byť až vtedy ako to dopadne ako počas druhej svetovej. Proste ak tie svoje patologické názory začnú ubližovať okoliu.
Ak by "cigani" a "zidia" sli na svoje "ostrovy", tak "neonacisti a rasisti" by kludne mohli ostat kde su, ale na svoj ostrov by asi musel odist slay.Ak by sa raz teoreticky separovali židia na jeden ostrov, cigáni na druhý, tak neonacisti a rasisti by šli na tretí..