Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa -AA- »

slay napísal:Veď tuto na fóre je určite skrytých pár Kotlebovcov a takých čo k jeho názorom majú blízko. Arryan, Kali, Tehla, IvanSk.. napr. Sú tu takí ľudia a oni neveria tomu, že by robili niečo zlé. Naopak podľa nich všetci ostatní sú zlí. Oni svoje názory nevidia ako útok ale ako obranu. Vzdor. Seba vidia ako ochrancov toho tradičného, svojho národa, náboženstva - proste toho čo ich identifikuje. Je to pochopiteľné. Je veľmi ľahké takto vidieť svet. Je to obrovská skratka v riešení všetkých problémov. Obchádza to všetko a ponúka síce falošnú ale veľmi jednoduchú a jasnú víziu. Takéto vysvetlenie vyhovuje jednoduchým ľuďom najviac. Majú problémy s cigánmi, je jasné, že sa k tomu v naivite uchýlia. Ale títo sa dajú presvedčiť o tom, že robia hlúposť. Potom sú tu samozrejme aj takí, ktorí nie sú jednoduchí len proste podľahli ideológii a sú do morku kostí presvedčení o svojej pravde. Títo sa presvedčiť nedajú, pokiaľ sami nedojdu k životnej skúsenosti ktorá ich obráti. Títo tu vždy budú a vždy budú mať potrebu vychovávať ďalších ako oni.

Ja nemám nijako zvlášť rád cigánov. Prečo by som ich mal mať rád? A úprimne nevadilo by mi keby sa všetci vzali a odišli preč. Nevadilo by mi ani keby Slovensko bolo plné len slovákov bez akýchkoľvek imigrantov. Nevadilo by mi ani keby sme neboli v EU, NATO ani nikde inde a boli by sme sebestační. Bol by som rád aby sa všetci v tejto krajine mali dobre, aby sa slovenská kultúra rozvíjala a tradície zachovávali. Prečo nie? A verím, že to takto podobne vidia aj Kotlebovci a im podobní. Ale takto to vôbec nefunguje ani nikdy fungovať nebude. Je tu ešte strašne veľa toho čo nevidia a čo sa im ani nedá ukázať. Ten ich obrovský omyl sa im jednoducho nikdy nebude dať vysvetliť. Je to obrovská obmedzenosť pre ktorú proste nedokážu chápať prečo veci sú ako sú a budú ako budú. Prečo ich svet vytlačí z tej ich bubliny. Bohužiaľ, oni si budú do smrti hľadať vysvetlenia a potvrdenia toho, že robia správnu vec. Je to obrovská naivita. Nie je mi do dnes jasné, čo presne uniká tým ľuďom, pripadá mi to čím ďalej tým viac ako mentálne postihnutie.
slay
slay
:lol:
Je tu ešte strašne veľa toho čo nevidia a čo sa im ani nedá ukázať.
Zahady a taje neoliberalnej demokracie dostupne len pre zasvätenych.. :smt017
nedokážu chápať prečo veci sú ako sú a budú ako budú
S liberalnym kapitalizmom na vecne casy.. :aasmile25:
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Vidíš, ty si ukážkový príklad Arryan. Presne o tomto hovorím. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://www.sme.sk/c/7056375/mezenska-ch ... notit.html Piano už nemám ani ja, ale úplne mi stačí nadpis - to je čo za tragickú postavičku? Veď ani neviem, že nejaká Mezenská existuje, teda nevedel som doteraz. Prehodnotiť členstvo v EÚ? No, to by sa na Slovensku rozkrádalo a korumpovalo ešte niekoľkonásobne viac, v dnešnej dobe je to práve účasť v EÚ a jej štruktúrach (bez ohľadu na negatívne dopady členstva ako hlúpe regulácie, hospodárske kvóty a ESM) jedinou brzdou, ktorá spomaľuje miznutie štátneho majetku do vreciek politikov a ich nohsledov...Táto pani alebo slečna je zjavne dosť mimo a ja netuším, ako došla k myšlienke o kandidatúre...

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2014, 13:40)
Tak som narazil na ďalší skvelý článok o tej Mezenskej - tá ma asi jednu-dve skrutky uvoľnené a to poriadne =D http://www.topky.sk/cl/100535/1370127/M ... -oblakoch-
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ja mám také cykly. Keď som veľmi unesená, potom lietam v oblakoch a viem, že mám robiť niečo praktické, tak sa potrebujem uzemniť normálnou stravou. A naopak, keď som zaťažená prácou, môj duch potrebuje vyvážiť a vystúpiť vyššie, tak si potravu odrieknem. Pre mňa je teraz dokonca smiešne ísť variť, zdá sa mi to zbytočné. Neviem si jedlo vychutnať.
:smt033 :smt033
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Krvavy revolucionar a psychopat Rudolf Vasky ju miluje. :smt007
img.jpg

Aj ked vo videu vyssie jej "vycita" ze ho o kandidature neinformovala.. :smt098 :)

V nasledujucich videach, kde hodnoti ostatnych kandidatov, jej ale ponuka navrat k nemu, svoj volebny program a jeho rozum. :D

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Kto je vlastne ten Vaský? Všetci ho spomínajú, tuším som tu poslal jedno video s ním (ak to bol on), čo niekde načapali niekoho s netransparentným tendrom, pogúglil som, nenašiel som o ňom nič konzistentné, iba to, že bol v USA, či čo?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Udajne zil 40 rokov v USA, kde usiel pred komunistami a ked sa v 90-tych rokoch vratil zistil, ze sa to tu velmi nezmenilo. V roku 1998 si zalozil stranu Hnutie tretej cesty (napisal o tom aj knihu).

Z väcsej casti to je ale blazon.

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No na to prvé video čas nemám, ale to druhé mi stačilo ako vysvetlenie, odkiaľ má tá kandidátka tie hlúpe myšlienky o vystúpení z EÚ...Vďaka, aspoň mám ďalší dôvod, prečo sa na Slovensko už nevracať :)
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Vasky si jednoducho nedava servitok pred hubu, zjavne ma na haku to co si o nom ostatny ludia myslia a tym padom sa pre vacsinu javi ako blazon.

co som niekde zachytil, pracoval v USA ako realitny makler a pracoval s financiami
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

on sa nejavi on je... :psssst:

Aj tento rozhovor si treba pozriet na pobavenie: http://www.topky.sk/cl/100535/1370127/M ... v-oblakoch

Zjavne ma rovnakeho dodavatela ako suvadova...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

seth82 napísal:No na to prvé video čas nemám, ale to druhé mi stačilo ako vysvetlenie, odkiaľ má tá kandidátka tie hlúpe myšlienky o vystúpení z EÚ...Vďaka, aspoň mám ďalší dôvod, prečo sa na Slovensko už nevracať :)
Nejak často vyzjapuješ o tom ako sa na slovač nevrátiš. Všetcia o tom vieme.
Ani ja sa tam už nevrátim a pokiaľ možno zdrhnem aj z EU. Zdá sa že Švajčiari alebo Nóri majú stále dostatok rozumu na nevstúpenie.
Síce áno, ty si to myslel asi tak že pre Slovakistan je menším zlom byť v eurofašistickom zväze ako v ňom nebyť, to chápem.
Prílohy
249760_10150199765082695_225717207694_7283777_3612652_n.jpg
249760_10150199765082695_225717207694_7283777_3612652_n.jpg (17.27 KiB) 1311 zobrazení
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja si "vyzjapujem" čo len ja chcem. Mimochodom - práve žijem na Slovensku, takže toho zjavne veľa nevieš, aj napriek tvojej sebaistote. Nechápem síce tvojej nasrdenej reakcii, ale ja som svoje dôvody, prečo som s EÚ spokojný, vysvetlil vyššie a okrem toho - vďaka EÚ som mal možnosť študovať v zahraničí a precestovať bez problémov Európu, nájsť si v zahraničí prácu bez akýchkoľvek zádrheľov a podobne. Porovnávať zaprdené Slovensko s Nórskom alebo inou škandinávskou krajinou a spomenúť ich nevstúpenie do EÚ je smiešne až trápne, na to ani reagovať nebudem, buď ti uniká globálny aspekt toho všetkého, od ekonomiky až po národné povedomie, alebo tomu chápať nechceš a opakuješ tu slogany o fašistickej EÚ a podobne. Mám teda dôvodov viacero - Čechy nie sú teda žiadnou výhrou, stačí žiť niekoľko rokov na "západe" a pochopil by si. Nebudem sa ale unúvať, nemá to zmysel.

//Karmista: "zacinas byt trapny s tym nevracanim sa na Slovensko, nemusis nam to stale dookola pripominat, ludia sa nepojdu obesit ak sa nevratis" - okrem toho, že si zbabelec a vypisuješ anonymne do karmy, si taký istý boľševik ako tí, ktorí na Slovensku vládnu. Tí tiež fungujú na báze "ak sa ti nepáči, nevracaj sa a nebudeš nikomu chýbať" - samozrejme, jednotlivec chýbať nebude ale mnoho takých, ktorí budú znechutení touto tvojou lacnou reakciou, štátu chýbať budú. Pretože sa bude znižovať počet tých, ktorí niečo do toho štátu aj odvádzajú a zostanú socky a politici, mafiáni a úžerníci. A potom si môžeš honiť ego nad tým, ako si niekomu pripomínal, že na Slovensku sa kvôli jeho odchodu nebude nik vešať. Si smiešny.

///A ďalší karmista - ty nemôžeš vedieť, koho niečo zaujíma a koho nie. Píš za seba, zbabelec.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vaský je totálny magor a blázon, už dokonca aj "Helenke" vynadal do kúrv a pIčí. :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

1388809608499.jpg
V skutocnosti tieto alternativne a nezavysle tvariace sa media typu Slobodny vysielac a "hladaci pravdy" ako Vasky, primitivne pouzivaju "fasizmus" len ako nadavku, presne podla sablony mainstreamovych medii a systemu, ktory inak tak radi kritizuju.. Ak to vobec o nieco opieraju, tak je to vlastny (a nespravny) vyklad toho co Mussolini nazval korporativizmus..
tumblr_mmq4kaJJk71rxhzevo1_r5_500.png
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Mal by si prestať brať tie steroidy, lezú ti na mozog. :wink:
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

....jedna otazka vsetci tvrdia ze kotleba je extremista ... nik mi nevie povedat co extremisticke spravil ???? preco ho nazyvaju extremistom....
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

opytaj sa medii, oni ho tak volaju
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

marian kotleba.. "extremista"
zaujimave ze ozraty tankysta iduci na budapest extremista nebol ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Kotleba je neofašista. Kto je to extrémista, by mohli vysvetliť komerčné médiá.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

strapaty napísal:....jedna otazka vsetci tvrdia ze kotleba je extremista ... nik mi nevie povedat co extremisticke spravil ???? preco ho nazyvaju extremistom....
to je skor uhlom pohladu - co sa spolocensky povazuje momentalne za "extremizmus" - napr. prezident Gasparovic, ktory posielal po smrti Mandelu kondolencie cernosskym vrahom do JAR - pouca Mariana Kotlebu o SNP a nabada ho, co by si spravne mal mysliet:

http://tv.sme.sk/v/28967/freso-nepodal- ... m-snp.html
Napísať odpoveď