Nefunkčný Touchpad
Nefunkčný Touchpad
Ahojte. Mám notebook značky Lenovo a prestal mi fungovať touchpad. Ide mi normálne posúvať, aj tie dve tlačítka, ale nejde scroll ani tie skratky napr. dvomi prstami posunúť späť atď. Keď dám nastavenia myši vyskočí mi tabuľka, že: ,,Nedá sa pripojiť k ovládaču polohovacieho zariadenia Synaptics." Že ak som inštalovala nejak nový ovládač mám odinštalovať ten pôvodný a bla bla. Keďže som počítačový antitalent som si istá, že som nič neodinštalovala ani nové nenainštalovala. Čo s tým teda môže byť? Ďakujem za rady 
Re: Nefunkčný Touchpad
1. cast tejto vety si odporuje s tou druhou...
"Keďže som počítačový antitalent som si istá, že som nič neodinštalovala ani nové nenainštalovala."
"Keďže som počítačový antitalent som si istá, že som nič neodinštalovala ani nové nenainštalovala."
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pravdepodobne sa stiahli ovládače cez windows update a na ních to nefunguje alebo iná prkotina
najskôr treba skúsiť preinštalovať ovládače na origo (zo stránky NB) daj presne typ NB postnem link na ovládače
najskôr treba skúsiť preinštalovať ovládače na origo (zo stránky NB) daj presne typ NB postnem link na ovládače
Nemyslím si, že si to odporujeBobr napísal:1. cast tejto vety si odporuje s tou druhou...
//autoeditácia príspevku (11 Jan 2014, 19:17)
mám Lenovo B575e, vďakahrban napísal:pravdepodobne sa stiahli ovládače cez windows update a na ních to nefunguje alebo iná prkotina
-
vladenko007
VIP
Tiež si myslím že veta je napísaná logicky 
Napíš ešte aký operačný systém máš a aj koľko bitový. Napríklad: Windows 7 Home Premium 64bit
Napíš ešte aký operačný systém máš a aj koľko bitový. Napríklad: Windows 7 Home Premium 64bit
Kedze si pocitacovy antitalent, nemozes si byt ista, ze neinstalujes nejake ovladace napriklad s updatom windowsu... 
Nevravim, ze veta nieje napisana logicky, ale ze si odporuje jej prva a druha cast.
Nevravim, ze veta nieje napisana logicky, ale ze si odporuje jej prva a druha cast.
Mám presne taký ako si napísal, takže Windows 7 Home Premium 64bitvladenko007 napísal:Tiež si myslím že veta je napísaná logicky
Tak potom ich neinštalujem ja ale PC sám, ale pre tvoj pokoj na duši môžem uznať, že máš pravdu, ešte niečo "k téme"?Bobr napísal:Kedze si pocitacovy antitalent, nemozes si byt ista, ze neinstalujes nejake ovladace napriklad s updatom windowsu...
Nie neinstaluje ich PC sam ale mas to tam tak nastavene, ano je to k teme... nainstaluj si spravne ovladace priamo od vyrobcu 
-
vladenko007
VIP
Synaptics Touchpad Software
tu mas link a klikni na tej stranke na ten odkaz na stiahnutie
http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS030261
tu mas link a klikni na tej stranke na ten odkaz na stiahnutie
http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS030261
ľudia dnes sa mi stal podobný problem teda nie mne ale mojej mamke požičala si moj ntb a z ničoho nič prestal fungovať touchpad...a to pár dní po skončení zaruky -_- je to ntb lenovo ideapad z580 a ako čítam tak niesom jedniný komu u tejto značky hapruje touchpad....ale teraz k veci.. na iných stránkach som sa dočital že to nemusí byť nejaký "mechanický" problém ale stačí len nahodiťnejaký nový sw alebo len niečo porenastavovať.... vedeli by ste mi nejako pomocť ? už som sa chystal zaniesť ho zajtra do alzy ale som 4 dni po skončení záručnej doby 
ale narozdiel od ostatných prípadov na mojoim nefunguje abslolutne nič ani kliknutie ani pohyb akoby tam ani nebol
Ďakujem
ale narozdiel od ostatných prípadov na mojoim nefunguje abslolutne nič ani kliknutie ani pohyb akoby tam ani nebol
Ďakujem