Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ExtrA
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa ExtrA »

You're Next
Na tento film som sa obzvlášť tešil a dá sa povedať že nesklamal, film v ktorom nejde ani tak o pointu ani netreba skúmať dej, treba si proste užiť masaker :-D , jednoducho občas treba skúsiť aj takýto druh filmu ;-) 8/10
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Gravity - Tak tento ma naozaj prekvapil, az sa mi z toho niekedy hlava tocila a mal som divny pocit v zaludku. A k tomu vsetkemu mam este aj Sandru rad. Bodaj by bola takychto filmov viac. Dávam 10/10 :shock:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

About Time

Čo ja viem. Bolo to dobré, to naozaj. Prakticky vo všetkom, ani som sa nejak nenudil. ALE. Pri každej scéne som mal pocit, že som to už niekde videl. Cestovanie v čase v tomto filme je naozaj len doplnková záležitosť a dokopy nijak nefunguje. Čo mi vadilo je, že koncept cestovania v čase v tomto file absolútne kopíruje Butterfly Effect s tým, že vynecháva všetky tie temné a kruté stránky efektu motýlích krídiel - teda všetky tie stránky, kvôli ktorým je táto tematika taká zaujímavá. Práve preto cestovanie v čase v tomto filme považujem iba za doplnok, ktorý sa snaží fungovať ako spestrenie filmu, no až na pár momentov sa mu to nedarí. Výsledkom je teda iba nadpriemerný, celkom dobrý romantický film s minimom humoru a slušnou dávkou klišé.

7/10

Carrie

Originál som videl fakt dávno, ale triezvo môžem povedať, že sa mi toto páčilo viac. Mnoho ľudí tvrdí opak, no nevidím jediný aspekt, v čom je originál lepší (keby aspoň bol originálny, ale je podľa knihy), a argumenty ako "To je predsa klasika", ..."na tú dobu to bolo dobré", a podobne absolútne neberiem, a fackoval by som za to. Pri hodnotení filmov, hudby, a všetkého by som za branie ohľadu na dobu vraždil, pokial sa samozrejme nebavíme priamo o nejakých efektoch.

K filmu, celkom dobrý, s horrorom toho moc spoločné nemal, nezľakol som sa jediný raz a nebál som sa - a to je čo povedať, lebo ja sa bojím aj korytnačiek v Hľadá sa Nemo. Každopádne, sadlo mi to, a ako oddychovka to bolo slušné. Ubehlo to rýchlo, a nenudil som sa. Posledná tretina filmu je fakt dobrá, a tie scénky sú vymakané. Trošku mi "vadil" výber herečky pre Carrie, lebo pokiaľ viem, mala byť na pohľad hnusná, a Chloe teda rozhodne nepatrí k tým škaredým, a za pár rokov to zrejme bude riadna raketka. Inak, ku Chloe, fakt dobrá herečka, na ten vek, som zvedavý na ďalšie filmy. PS: Z tej jej mamy sa mi v ústach tvorili bublinky od nervov. :lol:

7/10
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Martha Marcy May Marlene
http://www.imdb.com/title/tt1441326/

Celkom zaujimavy psychologicky thriller. Koniec ma trocha sklamal, ale inak som sa celkom vzil do pocitov hlavnej postavy.

prekrasny song je v tom filme
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Fanboys Mozem odporucit je to taka oddychovka. 6/10 + ak mate radi star wars/star trek tak si pridajte bod :D
Hensym
VIP
VIP

Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Podarená srandička. Síce to na jednotku nemalo. Vytratila sa z toho tá jednoduchosť, no na druhú stranu chválim koncept, a ako pekne vyšťavili všetko čo sa dalo z toho, čo ostalo z jednotky. Pekná animácia (moje obľúbené postavičky), super scény a vtípky. No nie je to jedna z tých legendárnych animáčov, ktoré sa mi vryjú do pamäti po prvom pozretí, ako to spravil napr. Nemo. Každopádne, veľmi dobrá oddychovka.

PS: Odkaz na LOTR a Avatara som nečakal. (: Bolo tam ešte niečo čo som prehliadol?
PS2: Jahôdka bola neskutočná. :lol:

7/10

Last Vegas

S počiatku to vyzeralo, že to bude nejaké viac classy a elegantnejší odvar Hangover-u, no nakoniec nie. Možno to mohlo byť viac vtipné, bolo tam na môj vkus príliš veľa hluchých miest. Malo to síce šťavu, vtip, aj emócie, ale aj tak. Každopádne casting na jednotku, to nemohlo ani dopadnúť zle, celkom dobre vymyslený koncept a samozrejme predpokladaný záver. No, zlé to určite nebolo, ale asi iba na jedno pozretie.

slabších 6/10

//autoeditácia príspevku (13 Jan 2014, 3:02)
In a World...

Celkom sa to dalo, ale dokopy dosť suché. Asi musíte byť hlaso-fil, a pohybovať sa v tejto brandži, aby vás to chytilo. Vtipné to nebolo skoro vôbec, pútavé tiež nie, a ani to dojemné precítenie som tomu chlapovi neveril. Celkovo sa jedná o film, ktorý si už asi znova nepozriem, veľmi priemerný.

5.5/10
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Rare Exports za mňa 8/10
Film z ďalekého severu o tom, aké sú skutočné vianoce. Vrele odporúčam pred samotným filmom si pozrieť 2 krátkometrážne diely, ktoré mu predchádzajú (obom by som dal 10/10).

Pokiaľ vám prekáža ružovkastý Santa Klaus s cocacolou v ruke a na Ježiška už neveríte, vstúpte do temných hvozdov laponskej divočiny po boku troch majstrov svojho remesla: stopára, pozorovateľa a odstreľovača.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

about time 9/10
growns up 7/10
We're the Millers 7/10
Bobr
Guru
Guru

A kde konkretne na CSFD je Helix slabo hodnoteny?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Bobr napísal:A kde konkretne na CSFD je Helix slabo hodnoteny?
Ja som písal o reakciách na csfd, nie hodnotení. Je to môj osobný dojem z toho seriálu, keď som videl prvé dva diely a to isté tam píšu aj ľudia v komentoch na csfd. Niekomu sa to môže zdať fajn seriál, mne nie.Toť vsjo.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

no dneska po skuske ktoru som dufam dal :D som si kukol 2 filmy
1. Tajný život Waltera Mittyho - Velmi prijemny film na pozeranie, dej plynie rychlo stale bolo na co pozerat aj ked mi to prislo divne...ale na tu herecku sa velmi dobre pozeralo (velmi pekna :D ) 7/10

to mi ale nestacilo a tak som si kukol aj

2. Vlk z Wall Street - Neviem ako je mozne ze oba filmy uz maju dvdrip ked este len idu v kinach ale who cares. Martin Scorsese je jeden z mojich oblubenych reziserov jeho filmy dobre poznam ale toto je uplne iny film ako som cakal. Pre mna osobne total najviac komedia ako sa len dala spravit :D . L. DiCaprio si jednoznacne ide po oscara za 3min vykon (v skutocnosti nezlezie z platna) po uziti istej drogy :D taky ROFL som nechytil uz davno...zozaciatku som film bral vazne ale toto.... :lol: ani si nepamatam­ kedy som mal naposledy­ taky dobry pocit z filmu...mo­zno ked som videl Interstate­ 60. Pre velky uspech pojdem urcite na to aj do kina a budem prvy kto tam zacne mat zachvaty smiechu :smt059 vela filmom nedavam full 10/10 ale nieje o com :wink:

BTW:
Spoiler
Predaj mi toto pero. Moja odpoved: Toto pero je najvzacnejsie na svete, neni na predaj prepacte. :D (Cartman style :D)
Hensym
VIP
VIP

Amazing Spider-Man

Spidermana som nikdy nejak extra nemusel, preto som aj toto tak dlho odklada. Bolo to fajn, nenudil som sa. Všetko síce strašne umelé a často prehnané, ale ako oddychovka to poslúži viac než dobre. Dvojku si určite pozriem, ale čakám rovnakú srandu ako toto.

6.5/10

Drive

Hmm. Aj toto som strašne dlho odkladal, ale kvôli veľmi pozitívnym ohlasom som sa na to odhodlal, a musím povedať, že som sa trochu nudil. Ten film je možno po všetkých stránkach dobrý, navyše s veľmi podareným hlavným hrdinom, ale prišlo mi to ako tuctová kombinácia krimi-akčného-road-movie. Vôbec ma to tak nevzalo, ako by som čakal. Druhý krát by som sa už asi nudil.

7/10

I Spit on Your Grave

Celkom dobré. Začalo to tak tuctovo, no druhá polovička bola zaujímavejšia. Hlavná hrdinka supr, riadna psychopatka. Scény pekne nechutné, no opäť žiadny pocit strachu, ani tej beznádeje, ako to robia podobné filmy. Ale účel to splnilo. Vraj je aj pokračovanie, neviem, či si ho pozriem, lebo čakám úplnu kópiu jednotky.

6.5/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

The Wolf of Wall Street (2013) | :plus: | 8,5/10 | Od nechutneho koxovania z kacaca az po dost zabavne predstavenie financneho zraloka Dicapria
celkovo film je viac ako dobry, zasluzil by si oscara
jak vyjde bluray s dabingom urcite vypeciem
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Wolf of Wall Street je u mna jednoznacne 10/10
Tak som sa pri komedii nezabavil od cias Hot Shots. Leo si tu rolu vyslovene uzival, film je plny kvalitneho a aj trochu drsnejsieho humoru a 3 hodiny zbehnu ako nic. Odporucam navstevu kina, pri dobrych komediach to zlepsuje zazitok z filmu. Scorsese sa vytiahol, nieco taketo som vobec necakal, myslel som si, ze to bude nieco ako Aviator s nadychom humoru, ale vysla z toho plnohodnotna komedia ktorou prekonal tvorcou "tradicnych" komedii.

Inak zvysok tu a aktualne :) http://www.csfd.cz/uzivatel/9843-gothar/hodnoceni/
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

najdu sa uz aj taky co ten film povazuju za odpad :D chapem ze niekomu to nemusi sadnut ale az tak ? to nepochopim
Prílohy
troll saso.jpg
Melani
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Melani »

Neviem či tu už bol spomenutý film Patrola (End of Watch), no musím povedať, že mňa zaujal veľmi.
Nie je to len nejaká obyčajná komédia o policajtoch, ale dej má veľa do seba, má v sebe aj prvky vážnosti, pretože, čo sa deje v ich meste, je naozaj pozoruhodné a musím povedať, že slabším povahám môže prísť aj zle, keď uvidia niektoré kriminálné zločiny.... a aj keď to má smutný koniec má čosi do seba....

Ešte musím dodať, že tam hrá skvelý herec Jake Gyllenhaal, ktorého som podľa vzhľadu ani nespoznala... :D
Hensym
VIP
VIP

Disconnect

Dosť dobré. Vymakane spravené. Dokopy vlastne iba príbeh niekoľko navzájom od seba nezávislých ľudí, no ako celok to funguje parádne. Síce sto krát omielaná téma, tj. nástrahy života a internetu, ale aj tak to pôsobilo originálne. U mňa super.

8.5/10

Watchmen

Aj toto som pozeral až teraz a aj tu som bol prekvapený na tom, že ma to vlastne celé podľa ohlasov nepríjemne prekvapilo. Snyderov rukopis žeriem, a v tomto filme ho cítiť trojnásobne, celý film vyzerá úchvatne, scény sú vymakané, a všetko je tip top. Ale. Mal som pocit, že sa to snaží až moc filozofovať, a to dosť nefungujúco. Kopa slovnej vaty dokopy o ničom, najmä "poučné" monológy Manhattana. Niekto na ČSFD písal, že sa drivivú väčšinu času venovali iba postavám - s čím súhlasím, a je to na škodu, najmä preto, že za jedinú zaujímavú postavu som považoval Rorschach-a, prípadne Manhatanna (tam ma ale sklamal ten jeho primitívny vznik - alá uštipnutie pavúkom v SpiderManovi). Celý ten film mi skrátka prišiel, že sa hrá na niečo viac, ako v skutočnosti je, no na mňa to nefungovalo. Aj tak je tam ale omnoho viac pozitív ako negatív. Asi som mal moc vysoké očakávania.

slabších 7/10 (186 min. Director's Cut verzia - to si neviem predstaviť tú 216 min. SE)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Coffee Town-pre mna velmi prijemne prekvapenie.Komedia o chlapikovi ktory pracuje v kaviarni,teda nie je tam zamestnany, ale vyuziva prostredie kaviarne k svojej praci.(zadarmo wifi,pokoj..) Casto k nemu prichadzaju policajt a rasisticky uradnik.,ktory hladaju sposob ako zachranit kaviaren.
Trosku mi to pripomina clerks ajked toto je vtipnejsie. 8/10 vyborne som sa zabavil
http://www.imdb.com/title/tt2234025/?ref_=fn_al_tt_8
Rush-uz viackrat tu spominanny.vyborna sportova drama.nemam co vytknut9/10
vlastne mam, ale nie filmu.Preco tento film nefiguruje aspon v 1 kategorii nominacii na oscara?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Last Vegasv poslednej dobe nejak nahradzaju nekvalitne camripy, kvalitne HDripy alebo dokonca aj v tomto pripade 1080p BRRip, tak som teda upiratil, ze si pozriem, cakal som aspon nejaky odvar hangoveru, reps. nieco na taky sposob, no dockal som sa akurat 1,5 hodiny cistej nudy, ale fakt, ako komediu to nemozem pokladat, pretoze som sa pocas celeho filmu ani raz nezasmial, nechapem hodnotenie 70%, alebo ci som ja nejak zakomplexovany, ale proste uplne o nicom film ani s kuskom citu pre nejaku srandu alebo vobec nejaky naznak niecoho zaujimaveho. hodn. 2/10, tie dva body davam za fullstar herecke obsadenie, aj ked na douglasa ulizaneho sa pozerat nedalo... bieda a neodporucam pozerat ostatnym
Bobr
Guru
Guru

Wolf of Wall Street, The

Praca burzoveho maklera je tusim pre mna ako stvorena :smt059, paradny film s paradnym DiCapriom a stary dobry Scorsese. - 10/10
Napísať odpoveď