Ako spojit obázky do pásu ?

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ako spojit obázky do pásu ?

Príspevok od používateľa skener »

Počujte neviete v čom spojiť viacero obrázkov do "pásu" tak ako som pripol obrázok do prílohy.

Ja to viem spraviť manuálne postupne to zliepať jeden za druhým. Ale určite existuje lepšie spôsob ako otrocky zliepať množstvo obrázkov za sebou. Niečo automatické by sa hodilo.

Proste tie obrázky na seba nenadväzujú styčnými plochami ktoré chcem spájať.
Prílohy
Ukazka
Ukazka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako spojit obázky do pásu ?

Príspevok od používateľa hojko »

Mas jeden, okopirujes a mas dva. Dva oznacis, okopirujes a mas styri. Okopirujes vsetky a mas ich osem...

Na co to chces pouzit, na web??? Ak na nejaky web, tak je to nelogicke takto robit, ved to by slo vyriesit aj inak.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Čo ak z toho chce robiť nejaké koláž/komixy? Tam by musel po jednom.
skener
Medium Star
Medium Star

No nebudu rovnake takze kopirovanim to nepojde.
A áno chcel som to na web.

Spravil som si logo a animaciu ako sa otaca ma to asi 4 sekundy a nechal som to vyexportovat ako frejmi 30 za sekundu takze mam 120frejmov.
A potrboval som ich hentak napojit pod sebou do pasu, lebo som nasiel taky jednoduchy script na stranku ktory vlastne posuva ako keby ten pasovy obrazok o konstantnu dlzku a potom to vizera ako video. A v principe sa mi to videlo ze netrablo ziadne specialne flash ani kraviny a pekne mi to funguje ale nechce sa mi to zakazdym ked cosi spravim to spajat rucne.

Teraz to potrebujem prerobit lebo prva verzia nebola idealna a zas budem mat nove frejmi a zase to spajat manualne nieje nejaka sranda

Mal som predtym taky skript co menil tie orbazky ale to bolo nahlavu lebo ono server stale dokola musel tie obrazky posielat, lebo to logo sa stoci stale dokola, a to bola zbytocna zataz. A za prve tomu nerozumiem a za druhe nechem aby ked niekto pride na stranku mu nieco neslo lebo nema specialne flashe javy, readeri, playere a neviem co vsetko preto hladam jednoduchsie funkcne "amaterske" riesenia ale ak mate nejaky napad tak som otvoreny a vodpred dakujem.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

stiahni si Photoscape, tam je "kombinovať. pretiahneš tam svoje obrázky, možno poladíš nejaké nastavenia a dáš uložiť

//Ďakuje sa karmou :wink:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak to urob ako animovany gif, animovany png alebo flash. To mas najjednoduchsie.
skener
Medium Star
Medium Star

Curuj napísal:stiahni si Photoscape, tam je "kombinovať. pretiahneš tam svoje obrázky, možno poladíš nejaké nastavenia a dáš uložiť
Chalan Ďakujem si génius.

Ten program PHOTOSCAPE je tak silno namakaný a ešte k tomu free že som už dlho nič také na úrovni nevidel.
Udivuje ma že som o nom doteraz nepočul.

Úplne presne to spája ako treba aj mraky fotiek ale dokáže toho omnoho viac odporúčam každému.

Ešte raz díky a problém je vyriešený téma môže byť uzavretá.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

skener napísal:preto hladam jednoduchsie funkcne "amaterske" riesenia ale ak mate nejaky napad tak som otvoreny a vodpred dakujem.
heker napísal:Tak to urob ako animovany gif
Tiež nechápem, prečo to neurobíš ako obyčajný gif, ale trepeš tam javascript. Okrem toho, komprimovaný gif bude aj menší, než všetky obrázky pokope.
Stiahni trebárs GIF Movie Gear (nič jednoduchšie nepoznám), nahádž tam obrázky a ulož.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

nie som si isty ze ci "skript" v jeho pripade predstavuje javascript. to by ta animacia nemusela byt uplne plynula.

na jeho mieste by som tiez nepouzil gifko, lebo straca na kvalite, farbach... ale skor css animaciu, ktora sa javi o dost plynulejsia nez javascript http://css.g-hell.eu/sprite.html
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nikto neposmenul formát .apng...cez neho by sa to tiež dalo...
Napísať odpoveď