Ako spojit obázky do pásu ?
Ako spojit obázky do pásu ?
Počujte neviete v čom spojiť viacero obrázkov do "pásu" tak ako som pripol obrázok do prílohy.
Ja to viem spraviť manuálne postupne to zliepať jeden za druhým. Ale určite existuje lepšie spôsob ako otrocky zliepať množstvo obrázkov za sebou. Niečo automatické by sa hodilo.
Proste tie obrázky na seba nenadväzujú styčnými plochami ktoré chcem spájať.
Ja to viem spraviť manuálne postupne to zliepať jeden za druhým. Ale určite existuje lepšie spôsob ako otrocky zliepať množstvo obrázkov za sebou. Niečo automatické by sa hodilo.
Proste tie obrázky na seba nenadväzujú styčnými plochami ktoré chcem spájať.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako spojit obázky do pásu ?
Mas jeden, okopirujes a mas dva. Dva oznacis, okopirujes a mas styri. Okopirujes vsetky a mas ich osem...
Na co to chces pouzit, na web??? Ak na nejaky web, tak je to nelogicke takto robit, ved to by slo vyriesit aj inak.
Na co to chces pouzit, na web??? Ak na nejaky web, tak je to nelogicke takto robit, ved to by slo vyriesit aj inak.
Čo ak z toho chce robiť nejaké koláž/komixy? Tam by musel po jednom.
No nebudu rovnake takze kopirovanim to nepojde.
A áno chcel som to na web.
Spravil som si logo a animaciu ako sa otaca ma to asi 4 sekundy a nechal som to vyexportovat ako frejmi 30 za sekundu takze mam 120frejmov.
A potrboval som ich hentak napojit pod sebou do pasu, lebo som nasiel taky jednoduchy script na stranku ktory vlastne posuva ako keby ten pasovy obrazok o konstantnu dlzku a potom to vizera ako video. A v principe sa mi to videlo ze netrablo ziadne specialne flash ani kraviny a pekne mi to funguje ale nechce sa mi to zakazdym ked cosi spravim to spajat rucne.
Teraz to potrebujem prerobit lebo prva verzia nebola idealna a zas budem mat nove frejmi a zase to spajat manualne nieje nejaka sranda
Mal som predtym taky skript co menil tie orbazky ale to bolo nahlavu lebo ono server stale dokola musel tie obrazky posielat, lebo to logo sa stoci stale dokola, a to bola zbytocna zataz. A za prve tomu nerozumiem a za druhe nechem aby ked niekto pride na stranku mu nieco neslo lebo nema specialne flashe javy, readeri, playere a neviem co vsetko preto hladam jednoduchsie funkcne "amaterske" riesenia ale ak mate nejaky napad tak som otvoreny a vodpred dakujem.
A áno chcel som to na web.
Spravil som si logo a animaciu ako sa otaca ma to asi 4 sekundy a nechal som to vyexportovat ako frejmi 30 za sekundu takze mam 120frejmov.
A potrboval som ich hentak napojit pod sebou do pasu, lebo som nasiel taky jednoduchy script na stranku ktory vlastne posuva ako keby ten pasovy obrazok o konstantnu dlzku a potom to vizera ako video. A v principe sa mi to videlo ze netrablo ziadne specialne flash ani kraviny a pekne mi to funguje ale nechce sa mi to zakazdym ked cosi spravim to spajat rucne.
Teraz to potrebujem prerobit lebo prva verzia nebola idealna a zas budem mat nove frejmi a zase to spajat manualne nieje nejaka sranda
Mal som predtym taky skript co menil tie orbazky ale to bolo nahlavu lebo ono server stale dokola musel tie obrazky posielat, lebo to logo sa stoci stale dokola, a to bola zbytocna zataz. A za prve tomu nerozumiem a za druhe nechem aby ked niekto pride na stranku mu nieco neslo lebo nema specialne flashe javy, readeri, playere a neviem co vsetko preto hladam jednoduchsie funkcne "amaterske" riesenia ale ak mate nejaky napad tak som otvoreny a vodpred dakujem.
stiahni si Photoscape, tam je "kombinovať. pretiahneš tam svoje obrázky, možno poladíš nejaké nastavenia a dáš uložiť
//Ďakuje sa karmou
//Ďakuje sa karmou
Tak to urob ako animovany gif, animovany png alebo flash. To mas najjednoduchsie.
Chalan Ďakujem si génius.Curuj napísal:stiahni si Photoscape, tam je "kombinovať. pretiahneš tam svoje obrázky, možno poladíš nejaké nastavenia a dáš uložiť
Ten program PHOTOSCAPE je tak silno namakaný a ešte k tomu free že som už dlho nič také na úrovni nevidel.
Udivuje ma že som o nom doteraz nepočul.
Úplne presne to spája ako treba aj mraky fotiek ale dokáže toho omnoho viac odporúčam každému.
Ešte raz díky a problém je vyriešený téma môže byť uzavretá.
skener napísal:preto hladam jednoduchsie funkcne "amaterske" riesenia ale ak mate nejaky napad tak som otvoreny a vodpred dakujem.
Tiež nechápem, prečo to neurobíš ako obyčajný gif, ale trepeš tam javascript. Okrem toho, komprimovaný gif bude aj menší, než všetky obrázky pokope.heker napísal:Tak to urob ako animovany gif
Stiahni trebárs GIF Movie Gear (nič jednoduchšie nepoznám), nahádž tam obrázky a ulož.
nie som si isty ze ci "skript" v jeho pripade predstavuje javascript. to by ta animacia nemusela byt uplne plynula.
na jeho mieste by som tiez nepouzil gifko, lebo straca na kvalite, farbach... ale skor css animaciu, ktora sa javi o dost plynulejsia nez javascript http://css.g-hell.eu/sprite.html
na jeho mieste by som tiez nepouzil gifko, lebo straca na kvalite, farbach... ale skor css animaciu, ktora sa javi o dost plynulejsia nez javascript http://css.g-hell.eu/sprite.html
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nikto neposmenul formát .apng...cez neho by sa to tiež dalo...