Assetto Corsa
Re: Assetto Corsa
Regni sa na oficialne AC forum, a tam je aj tema pre logitech volanty, tam najdeš dake configy. Tvoj profiler je zjavne uplne zle nastaveny
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Neodolal som a aj cez skuskove som si nasiel troska cas, je to genialna hra
super, mne absolutne driftovanie nejde.
Jedna vec co mi vadi je, ze sa neda nastavovat volant pocas hry akov rF napriklad, ale musim odist z okruhu naspet do hlavneho menu.
Jedna vec co mi vadi je, ze sa neda nastavovat volant pocas hry akov rF napriklad, ale musim odist z okruhu naspet do hlavneho menu.
Nadeo
0:14 bez ruk jak pan
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak tych 5+ rokov driftovania v LFS hadam nebolo zbytocne
.
UN2552: tiez som si to vsimol
UN2552: tiez som si to vsimol
Pomohlo uplne vypnut logitech profiler. FF je rovnaky ako pred tym, ovladanie je linearne... neviem naco som to vobec instaloval.
Inak ako sa vam pozdava F40? Mam problem sa s tym udrzat na trati. Nechce sa mi verit, ze by sa tak tazko ovladalo aj v reale..
Inak ako sa vam pozdava F40? Mam problem sa s tym udrzat na trati. Nechce sa mi verit, ze by sa tak tazko ovladalo aj v reale..
Zmen si na nom gumy, su tam cestne gumy z 90tych rokov a to je smrt
Je mozne, ze ich trochu podcenili a dali im velmi nizky grip. Kazdopadne na semislickoch je to super auto. S3 verzia je este zaujimavejsia vdaka vykonu ale je s nou tazsie ist na hrane, takze mna viac bavi klasicka verzia na semislickoch.
Cestné gumy z 90tych rokov sú smrť pokiaľ sa nepoužívajú na to na čo sú určené, to je všeobecne známy fakt. Takže tam nahoď slicky.
Každopádne, to auto je presne také aké má byť. Žiadna elektronika, obrovský turbo lag, bias brzd na predok, v podstate žiadny downforce... Ak sním máš problém, tak je to tým že to auto overdrivuješ.
Do zákruty vletíš prirýchlo, auto sa stane nedotáčavé a ideš von. Poprípade nejdeš na plyn citlivo, treba si dávať pozor na turbo lag a šialený nástup výkonu hlavne v strede na druhom stupni a pri vrchu na treťom stupni, brzdiť jemne a dávať si pozor na prenos váhy inak ide auto hneď do šmyku.
Čiže v skratke, treba sním jazdiť jemno.
Každopádne, to auto je presne také aké má byť. Žiadna elektronika, obrovský turbo lag, bias brzd na predok, v podstate žiadny downforce... Ak sním máš problém, tak je to tým že to auto overdrivuješ.
Do zákruty vletíš prirýchlo, auto sa stane nedotáčavé a ideš von. Poprípade nejdeš na plyn citlivo, treba si dávať pozor na turbo lag a šialený nástup výkonu hlavne v strede na druhom stupni a pri vrchu na treťom stupni, brzdiť jemne a dávať si pozor na prenos váhy inak ide auto hneď do šmyku.
Čiže v skratke, treba sním jazdiť jemno.
Takze prepol som gumy na "Slicks90s" a je to hned o niecom inom. Jednoznacne najoblubenejsie auto zo zatial dostupnych.
Po par pokusoch sa mi podaril silver cas. Este mam co zlepsovat.
Po par pokusoch sa mi podaril silver cas. Este mam co zlepsovat.
Smiem vedieť prečo jazdíš z pohľadu tretej osoby?
Mohlo to byt nahravane z replay (dufam
). Co sa tyka casu, tak fakt je co zlepsovat, da sa tam dostat pod 2 minuty. Rekord som zatial videl 1:55.
Normalne mam pohlad z kokpitu ale nahrat som chcel z 3 osoby. Prva minuta si myslim ujde, potom mi to zacalo utekat.
Stratil som nervy, kupujem volant driving force! Peniaze na AC sa už u mňa dlho neohrejú! Nejaké rady, na čom z počiatku jazdiť? 
V reáli jazdím na seate toledo
V reáli jazdím na seate toledo
GT auta su asi najlahsie, Taka Z4 ma poriadny grip a neni nedotacava. Potom asi Ferrari 458 S3 verzia je viac dotacava a lahsie sa jazdi ako cista 458. Potom asi Mclaren. A este Ferrari 599XX EVO je sranda, to ma trocha mensi grip, ale srada s tym jazdit. Ine auta moc nejazdim.
Pnr: Si to mohol natocit z kamery na okruhu alebo ako onboard, strasne cudno to vyzera takto. Pouzivas nejakych asistentov ci nie?
Pnr: Si to mohol natocit z kamery na okruhu alebo ako onboard, strasne cudno to vyzera takto. Pouzivas nejakych asistentov ci nie?
Tento pohlad som dal aby som videl ako sa mi dari trafit apexy. Realism mam nastavene na racer. Bez abs s tym neviem jazdit. Ak chcete spravim video aj z kokptiu.
Jedina predokolka tam je asi fiat 500, tak neviem ako sa to da porovnat s toledom
Lahke sa mi zdalo jazdit s elise a m3. German fury som dal gold aj na gamepade sa mi zda.
Jedina predokolka tam je asi fiat 500, tak neviem ako sa to da porovnat s toledom
Lahke sa mi zdalo jazdit s elise a m3. German fury som dal gold aj na gamepade sa mi zda.
Ja by som na uvod odporucil Lotusy. Maju ABS a su vyborne vyvazene a s idealnym vykonom. Najviac mi sedi Exige S. Fiat je sice predokolka, ale velmi ziva. Pri ubrati plynu v zatacke ide zadok hned bokom, da sa s tym pekne vyhrat, ale na uvod sa mi to nezda vhodne.
Potom treba cim skor presedlat na 458 v zakladnej verzii a na semislickoch. Pre mna zatial najlepsie auto, krasne zive a "nehryzie" tak ako F40. S3 ma nebavila, ta az prilis drzi. Navyse ma ABS a TC sa da plynule nastavovat, takze sa hodi aj do zaciatkov.
Potom treba cim skor presedlat na 458 v zakladnej verzii a na semislickoch. Pre mna zatial najlepsie auto, krasne zive a "nehryzie" tak ako F40. S3 ma nebavila, ta az prilis drzi. Navyse ma ABS a TC sa da plynule nastavovat, takze sa hodi aj do zaciatkov.
Nie nie nie, celé zle. Žiadne GTčka a ani 458 či mclaren na začiatok...
Na začiatok určite Lotus elise alebo Lotus eleven, poprípade ktm crossbow (na silverstone national, nie magione).
Trať magione - technická a krátka bez záludností. A potom už len trénovať
//Mne 458 sedí zo všetkých áut úplne najmenej. Strašne sa mi nepáči. Brzdy slabé jak na bicykli, prítlak žiadny, ťažké jak hroch, nervózne správanie, nevýpočitateľné... Mp4-12c mi sedí ovela viac
Na začiatok určite Lotus elise alebo Lotus eleven, poprípade ktm crossbow (na silverstone national, nie magione).
Trať magione - technická a krátka bez záludností. A potom už len trénovať
//Mne 458 sedí zo všetkých áut úplne najmenej. Strašne sa mi nepáči. Brzdy slabé jak na bicykli, prítlak žiadny, ťažké jak hroch, nervózne správanie, nevýpočitateľné... Mp4-12c mi sedí ovela viac
Podla mna by to Pnr dal pod 2 minuty ak by tam neviletel na travu.
Kazdemu sadne nieco ine, mna tie lotusy moc neberu, ani som nejazdil zo vsetkymi.
Inac, piatkovy update mozno prinesie AI. Titulna fotka na ich fb stranke vacsinou prezradza co bude nove. A teraz tam maju toto.
Inac, piatkovy update mozno prinesie AI. Titulna fotka na ich fb stranke vacsinou prezradza co bude nove. A teraz tam maju toto.
Mna tiez az tak neberu, ale podla mna su to najlepsie auta na ucenie a zoznamenie sa so simulatorom a tratami.
Definitivne oznamenie AI ma tesi, len som zvedavy na narocnost. S jednym AI to bolo v pohode, ked ich tam nabucham 10 tak to bude zaujimave...chcem to otestovat hlavne kvoli MP.
Definitivne oznamenie AI ma tesi, len som zvedavy na narocnost. S jednym AI to bolo v pohode, ked ich tam nabucham 10 tak to bude zaujimave...chcem to otestovat hlavne kvoli MP.