Seth82 - pisem väcsinou z prace, nemam cas len na teba a dookola tie iste otazky ... navyse je to furt o tom istom, a upozornujem ta ze nie som ziadna chodiaca encyklopedia, na ktoru mozes virtualne volat, aby ti zodpovedala vsetky dolezite zivotne otazky, nie som ded vseved, ktory ma pripravene odpovede na vsetko tiez som len clovek ako ty, tak to pochop a nemusis furt tak pichlavo diskutovat a dozadovat sa. Tiez nemam na programe len teba a nie som povinny sa ti venovat a zodpovedavat kazdu jednu vec, co ti v hlave napadne. Neveris v Boha? Tak never, tvoja vec, ale diskutuj konecne v klude, aby ta niekto bral vazne koli tvojim nazorom, nie koli neustalemu upozornovaniu na diplom. Co je tu - vojna kto z koho? Preto som aj zalozil samostatnu temu, lebo tu sa väcsinou fanaticky diskutuje, neviem, naco to stale vytahujes a pripominas, nie kazdy ma chut na nekonecne hadky o tom istom, clovek by si myslel, ze si chodis na forum upevnovat posramotene ego a dzubat do ludi nonstop - nabozenstvo, gramatika, konspiracie - proste furt si militantne naladeny proti vsetkym
a inak stale tu vycitate ze niekto neodpoveda na vase otazky, ale tych otazok je tak strasne vela, su take zlozite, ze si s tym lamali hlavu ini velikani ako my, alebo smiesne - nelogicke, prirovnavate Bibliu k nejakym vedeckym publikaciam - exaktnym, vytahujete co si mysleli ludia v stredoveku, dobreze nie v staroveku a argumentujete tym proti pismu svätemu, odmietate evidentne veci - ze to co matka nosi pod srdcom je clovek atd...
este som ta nevidel Seth tak militantne protestovat proti Chamurappiho zakonniku napr. - alebo moralnemu systemu v Sparte, alebo hocicomu inemu. Tebe furt vadi len ta Biblia, z ktorej Europa cerpala moralnu nauku po storocia a ine kapacity ju brali vazne, ako nejaky smiesny Seth82 na hojku
"Na záver - môj diplom posudzovali trochu iné kapacity, ako nejaký smiešny tehla na fóre hojko."
o ano ano, klaniam sa pred tvojim diplomom,ale tak by si si mal uvedomit, co znamena priama demokracia a nemusel ospevovat svoj diplom .... staci obycajna wikipedia