Myslím, že by mi sánka nespadla. Viem veľmi dobre, ako hlboko ľudia dokážu veriť, až tak hlboko, že sú ochotní položiť za ich boha svoj vlastný život, a prípadne pri tom vziať život iným. Čo len môže byť hlbšie? Aah aká krásna hlboká viera! To tvoje trápne vyhováranie, že nestíhaš odpovedať na otázky si nechaj pre niekoho iného. Odpovedáš aj tak, ale vyberáš si len to, na čo odpovedať vieš, to je celkom očividné. Máš úplne zbabelú stratégiu, kde vojdeš do diskusie kedy sa ti to hodí, predložíš svoju "pravdu" a následne z diskusie odídeš aby si si to nemusel obhajovať. Keby sme nediskutovali na internete ale napr pred živým publikom v priamom prenose, bol by si za úplného kreténa. Takto využívaš masovosť fóra, aby si mohol tvoju zbabelosť skryť. A toto nie sú osobné útoky, nie som sám, kto si všimol, že odpovedáš na 1/4 vecí. Vôbec do diskusie nevstupuj, keď sa potom budeš vyhovárať, že nemáš čas odpovedať "na všetko".tehla napísal:no myslim, ze by ti spadla sanka, co vsetko ten clovek robi pre druhych a ako hlboko veri ...
v com konkretne nevieme argumentovat? Nevsimol som si, ja nestiham odpovedat na vsetky obohrate otazky a citat tony odkazov, ku ktorym sa mam vyjadrovat, co si nalinkoval, poviem pravdu, nezaujalo ma to natolko aby som sa tym nejak hlbsie zaoberal, sorry, mne tu tiez vela ludi neodpovedalo na otazky a zmieril som sa s tym ... diskusia je pravo, nie povinnost
1. Nesúhlasím, prečo by mali byť všetko dojmy? To môže tvrdiť len úplný ignorant. Keď sa ja pozriem na západ slnka, poviem si, aké krásne farby vytvárajú slnečné lúče keď prechádzajú hrubou vrstvou atmosféry. To nie sú dojmy. Veriaci by si mohol povedať - aké krásne nebo nám tu zoslal boh. To už dojmy sú, lebo pre to nemáme žiadne dôkazy, kdežto pre moju teóriu dôkazy máme.strapaty napísal:vsetko na svete su z pohladu ineho cloveka nase myslienky len dojmy ... ak sa chces bavit len vo faze vecneho dokazovania ... dokaz mi ze plod do 12 tyzdna nie je clovek ale len zluk buniek a potom to nebude zabitie ale len odnatie buniek... dufam ze vies ako sa dvokazy vytvaraju .... nezaujimaju ma dvokazy nejakych pseudo odbornikov... na kazdeho tvojho jedneho ti dam dvoch co budu tvrdit pravy opak... chcem od teba jednoznacu definiciu co je clovek .... a dvokaz ze jedine plod do 12 tyzdna tuto definiciu nesplna...
bojkotoval by som zabijanie akych kolvek ludi v nasej spolocnosti ... nie len deti do 12 tyzdna od pocatia... (inac pozri si nemy vykrik a skus potom zvazit co je dieta a co nie )
2. Aj keby som ignoroval to, že ty neodpovedáš na polovicu mojich otázok, ja nie som v pozícií hocičo dokazovať. Vieme, že niekedy medzi počatím a narodením sa zo zhluku buniek stáva človek. Kedy? Nevieme. To len vy tvrdíte, že to viete s úplnou istotou. Takže to vy musíte dokázať, že X je už človek a Y ešte nie je.
3. Slovo dôkaz a slovo dokáž sa píšu tak ako vidíš, a nie dvokaz, nedá sa na to pozerať - tvoj prejav je na úrovni prvého stupňa základnej školy.