Bude to trocha nadlhšie za chyby sa vopred ospravedlnujem.Takže začal by som asi takto tento rok sme začali mať k sebe
bližšie lebo sme skoro furt spolu.Ale poznáme sa už od druhého ročníka teraz som štvrták
dakedy si neviem čo mám myslieť či mi dáva signály že mám niečo skúšať alebo nie.Najviac ma občas štve že je náladová.
Proste raz je super a zasa raz je úplne chladná a vždy si poviem kašlem nato ale potom chcem byť snou zase.
Proste som sa dosť na nu namotal čo sme skoro furt spolu tento rok.Ked som ju potom začal neskôr ignorovať a bol
som chladný aj ja tak sa už ozývala a volala ma von.Proste ked sme v škole tak sa držíme za ruky a ja j chytám za riť a tak
ale predtým bola taka že ked mna chytila niekde tak vpoho ale ked som chcel ja tak už nechcela tak som nechápal.
Ale teraz ked ju chytím tak to bere v pohode už tak tomu vôbec nechápem.No a ked sa držíme pred niekým za ruky tak
ich dá rýchlo preč a ja nechápem vôbec prečo.Lebo dávnejšie sa vyspala zo spolužiakom a asi ma stoho traumu
alebo čo, fakt neviem.Naposledy sme bolu spolu na takom skvelom mieste kde bol pekný výhľad na mesto a začali sme sa obchytávať
a dávať si pusinky na krk ale nič viac nebolo neviem či som ju mal pobozkať alebo ne proste sa bojím ako zareauguje
a že ma pošle kade lahšie lebo jeden vťah už mám za sebo a tam to bolo úplne vpohode tak stejto kamošký som dosť mimo a strašne ma
štve že som sa namotal ked u nej neviem čo mám čakať.Akle stále na nu myslím a neviem sa toho zbaviť a kevyže
sa mám na nu vykašlať tak j furt budem videť v škole takže asi tak.Tak sa chcem poradiť že či sa mám snou o tom porozprávať
alebo čo alebo som jej vtedy mal dať pusu ? Proste je úplne divná ale chcem ju a dosť mi je*e a furt si dávam
nádeje že šak ešte jeden mesiac ale neviem prestať.Tak vám za rady a odpovede dakujem.