Jedna moja kamarátka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
faker112
Amateur
Amateur

Jedna moja kamarátka

Príspevok od používateľa faker112 »

Zdravím vás tu chcel by som sa tu svami poradiť že čo si mylsíte o mojej kamarátke o ktroú mám záujem.
Bude to trocha nadlhšie za chyby sa vopred ospravedlnujem.Takže začal by som asi takto tento rok sme začali mať k sebe
bližšie lebo sme skoro furt spolu.Ale poznáme sa už od druhého ročníka teraz som štvrták :D No je to také že
dakedy si neviem čo mám myslieť či mi dáva signály že mám niečo skúšať alebo nie.Najviac ma občas štve že je náladová.
Proste raz je super a zasa raz je úplne chladná a vždy si poviem kašlem nato ale potom chcem byť snou zase.
Proste som sa dosť na nu namotal čo sme skoro furt spolu tento rok.Ked som ju potom začal neskôr ignorovať a bol
som chladný aj ja tak sa už ozývala a volala ma von.Proste ked sme v škole tak sa držíme za ruky a ja j chytám za riť a tak
ale predtým bola taka že ked mna chytila niekde tak vpoho ale ked som chcel ja tak už nechcela tak som nechápal.
Ale teraz ked ju chytím tak to bere v pohode už tak tomu vôbec nechápem.No a ked sa držíme pred niekým za ruky tak
ich dá rýchlo preč a ja nechápem vôbec prečo.Lebo dávnejšie sa vyspala zo spolužiakom a asi ma stoho traumu
alebo čo, fakt neviem.Naposledy sme bolu spolu na takom skvelom mieste kde bol pekný výhľad na mesto a začali sme sa obchytávať
a dávať si pusinky na krk ale nič viac nebolo neviem či som ju mal pobozkať alebo ne proste sa bojím ako zareauguje
a že ma pošle kade lahšie lebo jeden vťah už mám za sebo a tam to bolo úplne vpohode tak stejto kamošký som dosť mimo a strašne ma
štve že som sa namotal ked u nej neviem čo mám čakať.Akle stále na nu myslím a neviem sa toho zbaviť a kevyže
sa mám na nu vykašlať tak j furt budem videť v škole takže asi tak.Tak sa chcem poradiť že či sa mám snou o tom porozprávať
alebo čo alebo som jej vtedy mal dať pusu ? Proste je úplne divná ale chcem ju a dosť mi je*e a furt si dávam
nádeje že šak ešte jeden mesiac ale neviem prestať.Tak vám za rady a odpovede dakujem.
vonjose
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Jedna moja kamarátka

Príspevok od používateľa vonjose »

Čo viac chceš ako obchytkávanie a pusy na krk aby si to skúsil posunúť ďalej? Samozrejme, že si ju mal pobozkať, aspoň by si vedel na čom si. Ona očividne nevie čo chce (hej je to klišé, ale...) a rozprávanie podľa mňa nič nevyrieši. Musíš sa činiť, takže nabudúce ju pobozkaj. Ak odmietne aspoň vieš, že máš kašlať na ňu.

BTW. To s tým spaním so spolužiakom bolo v dobe kedy ste sa držávali za ruky a obchytkávali sa?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

so spolužiačkami a kolegami sa nerandí. Ak to nevýjde (čo je vysoko pravdepodobné kvôli ponorke že budete vo volnom čase spolu, aj v škole/práci spolu a tiež kvôli okoliu) tak sa budete musieť stretávať aj keď vám to bude nepríjemné.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ak je na strednej vo stvrtaku, tak aj keby to nevyslo, tak tych par mesiacov nejako prezije. Jednoznacne to vyskusaj, tiez som toho nazoru ze si mal pokracovat, ked doslo na to bozkavanie.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

Keby ta chcela už ste dávno spolu...ver mi,niečo podobné som zažil naštastie to z oficiálnenie trvalo len pár hodín, ale vyskúšaj život je o zážitkoch :D
print_name
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa print_name »

súhlasím so Son-Gohan, vyskúšaj, choď po nej aspoň zistíš čo chceš zistiť a budeš mať skúsenosť

Ja som tiež chodil s jednou spolužiačkou a nevyšlo to, potom sme ešte rok boli spolužiaci a prežili sme to obaja. No myslím si, z toho čo si napísal, že ťa nechce, len sa s tebou zahráva, potrebuje si niečo dokázať. A taká náladová, to je najhoršie. Moja bývalá bola tiež taká. Jeden deň super, na druhý deň úplný opak. Takéto výkyvy jej nálad ťa budú len trápiť lebo furt budeš rozmýšľať, čo jej je, prečo je to tak...
faker112
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa faker112 »

vonjose napísal:Čo viac chceš ako obchytkávanie a pusy na krk aby si to skúsil posunúť ďalej? Samozrejme, že si ju mal pobozkať, aspoň by si vedel na čom si. Ona očividne nevie čo chce (hej je to klišé, ale...) a rozprávanie podľa mňa nič nevyrieši. Musíš sa činiť, takže nabudúce ju pobozkaj. Ak odmietne aspoň vieš, že máš kašlať na ňu.

BTW. To s tým spaním so spolužiakom bolo v dobe kedy ste sa držávali za ruky a obchytkávali sa?

Nie to bolo ešte dosť dávno pred tým asi pred dvoma rokmi alebo tak no a ked sa tiež aj začnem baviť o sexe tak vždy zahovára.Fakt neviem čo snou ale tak asi teda poskúsim sa pohnúť dalej.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Keď sa správa v pohodke pochváľ ju, keď jej šibe, povedz jej, že dnes sa správaš ako debilka. Neurážaj sa, nerieš to viac, iba zhodnoť jej správanie a snaž sa zostať v klídku, dôležité je, aby si poukázal v danom momente na to, ako to berieš ty. Ona si to možno ani neuvedomuje, veľa žien sa tak správa nie preto, že by sa im to páčilo, no skrátka sú náladové, to patrí k ženám. Je to docela ťažké, naučiť sa zostať vo svojom rámci a nedať sa strhnúť emóciami druhých, no určite to stojí za to. A ďalšia vec, sex, verím tomu, že ak vytvoríš vhodné podmienky a si pre ňu príťažlivý, tak sa k nemu dostaneš. Opäť je dôležitá trpezlivosť, pri niektorých ženách to trvá dlhšie a s tým nič neurobíš. Rozprávaj sa s ňou o sexe, napríklad, že teraz ťa zoberiem von, dáme si čaj a potom pôjdeme tam a tam, začneme sa bozkávať, začnem ťa obchytkávať... atď. Nemusíš to urobiť presne ako jej povieš, dokonca ani v ten večer, otvoríš však tému sex a to je dôležité, je to taká predpredohra :) .
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

faker112 napísal: Nie to bolo ešte dosť dávno pred tým asi pred dvoma rokmi alebo tak no a ked sa tiež aj začnem baviť o sexe tak vždy zahovára.Fakt neviem čo snou ale tak asi teda poskúsim sa pohnúť dalej.
Reci su reci a skutky su skutky. Bud muz. Mozno dostanes facku, mozno nie. Dnes facka je lepsie ako byt zajtra kamarat.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

bindo011 napísal:Keď sa správa v pohodke pochváľ ju, keď jej šibe, povedz jej, že dnes sa správaš ako debilka. Neurážaj sa, nerieš to viac, iba zhodnoť jej správanie a snaž sa zostať v klídku, dôležité je, aby si poukázal v danom momente na to, ako to berieš ty. Ona si to možno ani neuvedomuje, veľa žien sa tak správa nie preto, že by sa im to páčilo, no skrátka sú náladové, to patrí k ženám. Je to docela ťažké, naučiť sa zostať vo svojom rámci a nedať sa strhnúť emóciami druhých, no určite to stojí za to. A ďalšia vec, sex, verím tomu, že ak vytvoríš vhodné podmienky a si pre ňu príťažlivý, tak sa k nemu dostaneš. Opäť je dôležitá trpezlivosť, pri niektorých ženách to trvá dlhšie a s tým nič neurobíš. Rozprávaj sa s ňou o sexe, napríklad, že teraz ťa zoberiem von, dáme si čaj a potom pôjdeme tam a tam, začneme sa bozkávať, začnem ťa obchytkávať... atď. Nemusíš to urobiť presne ako jej povieš, dokonca ani v ten večer, otvoríš však tému sex a to je dôležité, je to taká predpredohra :) .
Veď spolu ani nechodia a má sa s ňou rozprávať o spoločnom sexe? To mi príde divné. On ju nechce na jednu noc. Takto možno zbalíš nejakú lacnú štetku, ale aby rozprával ženskej, po ktorej túži, s ktorou chce vzťah, o sexe?! Takýto spôsob najskôr skončí tak, že baba s ním nebude ani nikde chcieť chodiť, lebo si bude myslieť, že je to nejaký zvrhlík, ktorý myslí len na sex a pri prvej príležitosti ju položí. Akože téma sex je fajn, ale len ako taká trochu pikantná téma a skôr všeobecne a nie sa rozprávať, že zavediem ťa tam a tam a začnem ťa obchytkávať. Doslova ako úchylák.

Navyše ešte stále existuje veľa žien, ktorým nestačí, že chlap je príťažlivý a namotáva ju. K tomu, aby mali spolu sex potrebujú k tomu človeku cítiť niečo viac. Takže určite touto cestou by som nešiel. Skôr ju odplašíš.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Pinco nenazval by som to ani tak rozprávaním, skôr dať najavo, že áno dievča priťahuješ ma aj fyzicky a chcem vedieť aký máš názor na sex ty, pár slov, žiadne dlhé vykecávanie. Všímam, že ty si dosť konzervatívny v týchto veciach, napríklad ja nesúhlasím s tým, že sex by mal byť tabu dokým spolu dvaja nemajú vážnejší vzťah. Prečo aj, je to blbosť, je to ako kupovať mačku vo vreci.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...keď kupuješ auto, tiež si pred kúpou zašukáš na zadných sedačkách?...
pinco
Darca
Darca

Možno som konzervatívny. Nestotožňujem sa s tým, že vzťah by sa mal začať sexom. Akože nech si dvaja spolu užijú, ale sex mi nepríde ako niečo, na čom začať stavať vzťah.

A to, že dať babe najavo, že ma priťahuje fyzicky, s tým súhlasím, ale dá sa to aj inak, ako hneď to na ňu vyklopiť, že vezmem ťa tam a tam a budeme sa bozkávať, obchytkávať. Nech to mne baba povie, tak si pomyslím, že je to kur*a. Žena v tomto prípade bude v tebe vidieť úchyla a nie chlapa, ktorému na nej záleží.

A k tomu, že kupovať mačku vo vreci. To ako mám chápať? Predtým, ako vojdeš do vzťahu s babou, tak jej povieš čo? "Vieš čo moja, skôr ako sa dáme dokopy, rád by som si ťa otestoval v posteli, aby som vedel, do čoho idem." Tak nejak?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Haha, nie Grim. Skôr ako si ho kúpiš sa na ňom prevezieš, pretože chceš zistiť aké je. Tak isto skôr, ako sa dáš dokopy so ženou chceš spoznať všetky jej stránky, tak ako chce ona spoznať teba. Teda chlapi mne to príde úplne normálne spoznať sa navzájom aj vo veciach sexu. Nikde tu netvrdím, že na sexe máš stavať seriózny vzťah, ten stojí na úplne iných hodnotách, no načo ti bude chápajúca milujúca priateľka, keď si s ňou nezašukáš?!
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...vedel som, že toto napíšeš...ja som sa snažil poukázať na to, že nie každá "kúpa" sa zakladá sa skúške sexom...
pinco
Darca
Darca

Tak mal som už viac sexuálnych partneriek, ale že by práve kvalita sexu bola pri výbere partnerky až tak dôležitá vec. No neviem. Mne skôr ide o tú milujúcu chápajúcu priateľku ako to, či je v posteli dobrá alebo priemerná. Samozrejme, že nejakú ženskú, čo odmieta sex, lebo je nábožensky založená, alebo frigidná, by som nechcel, ale to sa dá odhaliť z bežného rozhovoru a nemusím dávať žiadne návrhy typu budeme sa obchytkávať (prepáč, že to stále používam ako argument, ale neviem si pomôcť).
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Stačilo už riešenia toho, čo je koho priorita. Každopádne mladý sa pýtal na to, ako sa dostať čo najrýchlejšie do jej nohavičiek. Ak poznáte nejaké "skratky", ktoré fungujú podeľte sa s nimi, na to predsa čaká.
pinco
Darca
Darca

No neviem, či je toto jeho priorita.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Súhlas s Pincom.

A ohľadom dotyčnej- myslím, že len skúša Faker, kde sú tvoje hranice, pokiaľ môže zájsť (a nakoľko sa môže s tebou zahrávať). A myslím, že keby ju začneš bozkávať a chceš zájsť ďalej, tak sa bude tváriť, že nič také nechcela a nevie skadiaľ si to vydedukoval.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ked sa kamaratite uz 2 roky co je odvtedy ked ste dost vyspely na sex a ani ste ho nemali tak s nou nic viac ako to obchytkavanie s nou mat nebudes tak to pochop :smt006 :smt006 zrny chcu grázlikov, drsnakov a drzých takych ako ja ktory si robia čo chcu, takych ktorý myalia iba na seba a svoje uspokojenie a nepytaju sa jej tak co bude sex? ale vedia si ho zadovazit lebo iba takto ich privedies k orgazmu nesmieš svojím spravaním davat ba javo že ich neprivedieš k orgazmu pretože pre ženy tadšej žiadny sex ked ma byt bez orgazmu a keď vydia že je daný týpek tutmak tak si pomyslia že to nezvládne ani v pisteli proste treba ist na vec a nezamyšlat sa nad tym a keby dá facku tak vieš že tadeto cesta nevede :smt033
Napísať odpoveď