Prosight - pyramida?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prosight - pyramida?

Príspevok od používateľa seth82 »

JakuB9: Ja rozdiely vidím. Prečítaj si niečo z teórie a zistíš, že priestor medzi MLM a Pyramídou je veľmi, veľmi minimálny, pričom znaky pyramídy majú oba - jediný rozdiel je, že tzv. Ponziho schémy nie sú "legálne", pričom MLM, ktoré je iba na malý krôčik od pyramídy, legálny je. Dôchodok zo Slovenska a následne aj jeho demografická krivka ma nezaujíma - slovenský dôchodok poberať nebudem. A tak isto dúfam, že si dovtedy našporím dosť peňazí na to, aby som sa na dôchodok spoliehať nemusel, prípadne že budem mať rozbehnuté niečo, čo ma bude dostatočne dobre živiť (alebo obe možnosti, ideálne).

Nie, dĺžku tvojho penisu vedieť nepotrebujem. Ďakujem za tieto dve odpovede - v mojich príspevkoch som napísal dosť jasne, že ak chceš zistiť moje vzdelanie a podobne, pozri si môj profil alebo použi google. Ak to chceš v inom jazyku, daj vedieť. V Prosight ti žiadne "praktické vedomosti" nedajú - iba ti nalejú do hlavy to, čo chcú, aby si v nej mal a aby si to neskôr vedel použiť v svoj - teda hlavne ich prospech.

60-ročný profesor s 5 titulmi má za sebou určite dostatočnú prax na to, aby mi vedel dať viac, ako nejaký Prosight. Dokonca mu stačia iba dva alebo tri tituly. Ale hlavne - renomé. Ale to ti opisovať nebudem.

To je asi tak všetko.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Pokracuj, bavis ma. :lol: Ja netvrdim ze gramatika ma nieco s ekonomiou ale ma to dost docinenia s inteligenciou/vyspelostou daneho jedinca. A ako som tvrdil, peniaze by som v zivote nezveril cloveku ktoremu robi problem taka banalna vec ako Y/I a cudujem sa tomu kto by tak urobil. A ta tvoja dalsia veta len potvrdzuje aky hlupy si, ta tvoja narazka na "jednovetne komentare" je uplne od veci, a preklep nema nic spolocne s neznalostou gramatiky. A este mi povedz ake urazky ti pisem, to ty tu kopes okolo seba ako male decko, pises tie iste genericke blaboly ako ti trapkovia pred tebou, to si si mohol aspon precitat celu temu aby si vedel opakujes uz milion krat napisane kraviny. Mimo ineho furt nie kecy o tom ako my tu vsetci zarabame trapnych 500€ a robime na druhych a neviem este co, a mna tu obvinujes z urazania. :roll:
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Dve na tri tu trepeš len ty, viď tá tvoja finančná negramotnosť obyvateľstva, ktorá podľa teba spôsobuje zlú finančnú situáciu na slovensku. K tomuto som chcel od teba relevantný dôkaz, ktorý si neschopný dodať a podľa toho potom aj vyzerá tvoja reakcia, že som nenapísal nič konkrétne alebo argument. Ja som v tejto téme (a ďalším podobným, čo tu sú) tým tvojím predchodcom vypísal kopu argumentov, na ktoré nevedeli čo majú odpovedať, tak radšej reagovali presne ako ty. Tam radšej pozdrav gašparov v Prosight, nech Vás najprv naučia nejaké schopnejšie omáčky, lebo doteraz sa tu nenašiel jediný gašpar, ktorý by dokázal zaujať aspoň jedného človeka, ktorý do tejto témy niečim prispel. A odporúčam ti prečítať si tie ostatné témy aby si vedel, odkiaľ si ja čerpám informácie ohľadom všetkých týchto spoločností. Potom mi tu skús napísať, že nemám nič konkrétne alebo žiadny argument.
JakubB9
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa JakubB9 »

nema zmysel pokracovat v tejto debate s ludmi ako je hotwire ci noobzs som presvedceny ze v zivote to dotiahnem dalej ako vy dvaja dokopy a to mi staci a nespajam svoju buducnost s prosightom neplanujem najst ani jedneho cloveka pre nich ale to vy nepochopite ani nemozte nevidite do toho nevidite do tej spolocnosti a slovenska vlastnost hadzat spinu na nieco ci niekoho bez argumentov,faktov len aby ste si posteklil svoje ego lebo ostatni ludia to tak hovoria tiez a budu s vami suhlasit,za to vy nemozete tiez. A tie ovce niesu ludia v prosighte tie ovce ste vy ktore sa boja mat vlastny nazor.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:lol: To si zaklincoval. Ale suhlasim s prvymi slovami, tj nema zmysel s tebou debatovat, ale aspon sa tu na tebe dobre bavime. :)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Keď nemáš taký názor ako majú v ProSighte tak nemáš vlastný názor :D nice :lol:
JakubB9
Amateur
Amateur

skuki napísal:Keď nemáš taký názor ako majú v ProSighte tak nemáš vlastný názor :D nice :lol:
presne to som napisal ze? :D chudak

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2014, 17:01)
Hotwire napísal::lol: To si zaklincoval. Ale suhlasim s prvymi slovami, tj nema zmysel s tebou debatovat, ale aspon sa tu na tebe dobre bavime. :)
bav sa na mne teraz ja sa budem potom ved ako sa hovori kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hej budes sa bavit ked ja budem byvat pod mostom a ty zarabat tazke miliony, co? :smt043
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To v štýle "ja sa budem baviť potom" sme tu počuli už od viacerých v tejto téme, myslím, že ak si si ju prečítal, je ti to viac ako jasné. Nebudem ťa od ničoho odhovárať, no úplne jasne naznačuješ, že sa do toho plánuješ pustiť (prečo inak by si to tu písal?) - dúfam, že sa aspoň zdržíš predaja tých slávnych "finančných produktov" svojej rodine a známym...Nebudem ani predpovedať, či sa ti dariť bude alebo nie, hoci mám viacero dôvodov myslieť si, že sa medzi "verchušku" nedostaneš a budeš iba jedným z najnižších stupňov pyramídy...

Ináč fascinuje ma, že máš popri štúdiu "manažmentu" toľko času, aby si sa tomu mohol venovať...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Seth: ono dostatok času popri VŠ štúdiu je vždy relatívny - veľmi závisí od toho, čo je dotyčný ochotný obetovať. Ja tento rok končím anorganickú chémiu (so zameraním na materiálovú chémiu), minulú zimu som začal podnikať na vlastné triko (obchod) a dá sa to stíhať. Samozrejme, že cítim, ako ma čas venovaný škole brzdí a strácam ho, no keď sa chce, tak sa dá.

JakubB9: kukni si tento film - http://www.csfd.cz/film/287147-vlk-z-wall-street/
Je v ňom veľa dobrých myšlienok, na ktoré som vlastnou skúsenosťou prišiel už dávnejšie a skutočne fungujú. Potom sa zamysli nad tým, na akom princípe je z psychologického hľadiska postavený Prosight.
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

Fíha, to Vás ešte baví písať o spoločnosti ktorú nepoznáte. Poniektorí z Vás hodiny stravili písaním príspevkov do tejto témy a nikam to nevedie.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nikam to nevedie, stale sa tam registruju novi a novi jedinci, mas pravdu, mali by sme zvolit tvrdsiu retoriku!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Fíha, vtipné je, že ty si z nejakého dôvodu presvedčený, že ju nepoznáme. A ďalej je vtipné aj to, že to vraj podľa teba "nikam nevedie" - omyl, vedie. Napríklad sem http://www.hojko.com/post2055540.html#p2055540 A každý, kto si túto tému vygúgli si môže spraviť svoj názor. Mimochodom - ty si tu taktiež strávil dlhý čas písaním príspevkov, nie len do tejto témy, ale aj do tej o ďalom rovnako pochybnom biznise a kam to viedlo? Už je z teba milionár a máš našporené na dôchodok?
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

JakubB9 - Uz nam konecne ty, alebo niekto rovnako "osvieteny" ako ty aspon strucne priblizte konkretne vedomosti ktore ste si odniesli z tych neskutocne lacnych seminarov (stracat cas a este aj zato plati) ?
Bud trochu konkretny no ale snaz sa to drzat na uzde zas aby sme to pochopili aj my financne negramotni. :roll: Co je vlastne ten svet financii, len neohadzuj sa argumentami ako to stym baby boomom je to pekne, ze si o tom pocul ale tusim ako Seth spomenul ty s tou informaciou uz dalej pracovat nedokazes, alebo z teba spravili na tych seminaroch odbornika na makroekonomiu ?
Podla mna nemas ani sajnu ani co dochodok resp. renta je a ako si ho/ju vyratat. (a tu sa bavime o elementarnych PRAKTICKYCH vedomostiach co sa tyka financii)
Prosim ta nenavaz sa tu do ludi s tym ako sa ty dosmejes naposledy, alebo kludne sa smej o to viac budes zahanbeny a citit sa ako trtko ked si to za pol roka uvedomis.
Pochop nato aby si si obhajil minimalne to tvrdenie ze si financne gramotnany tak pod do nas konkretnymi poznatkami. (Prosight a zvysok co si tu trepal neobhajis je to proste BULLSHIT a mas tu XY stran nakopenych dovodov preco to tak je)
JakubB9
Amateur
Amateur

myslel som si ze uz komentovat nebudem kedze to nema zmysel ale musim odpovedat na Gulliho komentar, uz som tu spominal co som sa tam naucil napriklad posledny kurz bol o tom ako funguju dochodkove piliere a dochodkovy system na slovensku, kurz pred tym bolo ako si nastavit financie ako setrit a dodrziavat financnu disciplinu aby som si nikdy v zivote nemusel vziat pouzicku a mal nasetrene peniaze ktore potom investujem zalozim nieaky podnik alebo investujem do nehnutelnosti to bol obsah druhej prednasky, obsah prveho kurzu bol ako funguje ich firma aky je rozdiel medzi ich firmou a pyramidou preco si ludia myslia ze ich firma je pyramida a veci okolo toho, to som povedal strucne obsahy kurzov na ktorych som zatial bol alebo preco v sucastnosti nieje byt dobre zamestnancom ale radsej zivnostnikom, podnikatelom ake odvody musi nas zamestnavatel zaplatit a kolko z toho dostane zamestnanec a podobne veci, ak ti to nestaci Gulli mozem ti este do podrobnejsia rozobrat 3 hodiny kazdeho kurzu a 20 slajdov plusm minus kazdehoo kurz za ktory som nenormalne zaplatil az 3 eura ma zodrali z koze, ja radsej nejdem vypit z kamaratmi ako vy ja radsej investujem peniaze do sebavzdelavania sa a do tejto firmy nevidite ale stale mate kopec reci, a preco sa mi uz nechce reagvat lebo vzdy je lahsie utocit bez faktov a domnienkami ako branit sa faktami a rozpisovat a vyvracat kazdu jednu vasu domnienku
ja tu urazam ludi? :D ach jedine na co sa vy zmozete su urazky ja podavam fakty a ked uz je tych urazok vela a od takych ako hotwire co si nevidia dalej od nosa tak zacinam urazat aj ja
na tych kurzoch sa ucim ako rozmyslat do buducnosti a ako sa spravat k peniazom to su informacie ktore dnes ti nepoda ziadna skola a dalej a ako som spominal pre firmu neplanujem ziskat ani jedneho klienta ja si tam rozsirujem obzory a tiez neraz uz bolo od tych "podvodkinov" povedane ze zoberte si co najviac z tychto informacii a ked sa v zivote budete nimi drzat pride aj uspech ani raz mi nespomenuli ze musim pre nich zacat aj pracovat stale hovoria o tom ze si mame zalozit flastnu firmu vediet dobre investovat a podobne stale mi nikto z VAS osvietencov nepovedal kde ma odrbavaju kde zo mna robia vola a viete preco? to nikto z vas este nenapisal? lebo nemate argumenty nevidite do tych kurzov nevidite do ich systemu len tapate hadate domnievate sa myslite si nic viac
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tie slajdy sem mozes dat?
JakubB9
Amateur
Amateur

beardie napísal:tie slajdy sem mozes dat?
ja tie slajdy mam v prospektoch na papiery jasne ze tu prezentaciu nemam v powerpointe, ku kazdemu kurzu mam prospekt a v nom mam kazdy slajd co je aj na kurze len k nemu ti prednasajuci aj hovori ine veci
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

JakuB9: Nerob si z toho nič, takých ako ty (rozumej s návratným syndrómom "otca vlasti" Mečiara, na ktorého si ty už asi ani nepamätáš) tu už bolo dosť. Nie si teda sám. Bez kurzu a vyhodených peňazí ti môžem napísať, že dôchodkové pilier a dôchodkový systém na Slovensku...nefunguje :)

Všetko ostatné viem a vieme aj bez nejakého prosightu, akýkoľvek jedinec, ktorý by išiel do ponikania bez relevantných vedomostí, dlho aj tak nevydrží a keďže si musí pripraviť aj nejaký ten podnikateľský plán a podobne, tak sa k tým veciam dopracuje aj "zadarmo".

Ja osobne som tiež investoval peniaze do "sebavzdelávania". Teda kredibilného a hodnotného "sebavzdelávania". A chodil som si aj vypiť s kamarátmi. My útočíme vždy s faktami, to ty si ten, ktorý tu sype iba nekonkrétne rečičky a vety, ktoré nás majú ohúriť tak, ako ohúrili na prednáškach teba.

Ja osobne som ťa nikde neurazil, ani to nebolo mojím cieľom. Je zaujímavé, že si na môj posledný príspevok vôbec nezareagoval. Ak ty na "rozmýšľanie do budúcnosti" potrebuješ nejaký kurz, tak to sa potom vôbec nečudujem, že ťa tak ľahko namotali. Inteligentný jedinec vie o svojej budúcnosti rozmýšľať aj sám, bez prosightu. Neuveríš, ale ani Bill Gates, či Mark Zuckerberg prosight nepotrebovali a včuľ...No zázrak.

Nabudúce vo svojom "naozaj poslednom" príspevku aspoň použi nejaké tie interpunkčné znamienka, pretože sa to naozaj ťažko číta. Ja osobne som v tejto téme dal niekoľko krát najavo, kde a kedy ťa môžu namotať (nie "odrbať"), je tvoj problém, že nemáš dostatočné kapacity na to, aby si na to prišiel a vyčítal si to z kontextu.

A teraz si zaspievaj...

S pánom bohoooom, idem od vááááás, neublííííížil som...nikomu z vááááás.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Jasné, že nebudú na teba robiť tlak, aby si priviedol k nim niekoho ďalšieho. Všetko je to zakryté pod rúškom dobrovoľnosti, aby si nemal pocit, že na teba tlačia, že ťa do niečoho nútia. Ale z toho celého tvojho "uvedomenia", ktoré zažívaš na ich prednáškach, sa predpokladá, že aspoň nejaké peniaze so sebou dotiahneš. A to aj robíš. Dal si im zmluvy svojej rodiny a z toho budú mať provízie. Dajú ti aspoň za to niečo? Keď už si taký uvedomelý, tak si sa mal k nim najprv pridať a prepoistiť svoju rodinu ty, aby si ty mal z toho provízie a nie nejaký tajtrlík v obleku. Im nezáleží na prednáškach, že z toho nič nemajú a že sú prakticky zadarmo, oni musia pôsobiť dojmom samaritánov. Im ide o tie zmluvy a v kútiku duše veria, že sa k nim aj pridáš, čo isto aj urobíš. Aj tak tie prednášky rozprávajú obyčajní pešiaci od nich, nie sú to odborníci, ktorí ti vysvetlia, čokoľovek, čo sa spýtaš ohľadom financii. Tiež rozprávajú len tie svoje naučené drísty, k tomu pridajú svoje skúsenosti, porozprávajú o tom, aké nuly boli kedysi a ako im prosight zmenil život. A to práve takýto mladí neskúsení ako si ty potrebujú počuť. Ale ver mi, že boháči to rozhodne nie sú a od úspešných ľudí majú takisto ďaleko. Teraz to tak nevnímaš, lebo máš pred sebou ilúziu, že keď budeš silno chcieť a klásť si vysoké ciele a sny, tak si ich aj splníš a raz budeš na svojej jachte popíjať drahé šampanské. Čím dlhšie budeš s nimi v kontakte, tým viac ti bude z toho zle. Tá hmla, ktorú máš pred očami sa pomaly začne rozplývať a tebe bude jasno, že "tudy cesta nevede". A je len na tebe, ako rýchlo sa z toho dostaneš, no čím skôr to bude, tým lepšie. Ja som bol na tom rovnako. Tiež mám skúsenosť.
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

JakubB9 napísal:ako funguju dochodkove piliere a dochodkovy system na slovensku,
ako si nastavit financie ako setrit a dodrziavat financnu disciplinu aby som si nikdy v zivote nemusel vziat pouzicku
ake odvody musi nas zamestnavatel zaplatit a kolko z toho dostane zamestnanec a podobne veci,eako rozmyslat do buducnosti a ako sa spravat k peniazom
No a ako ? konkretne do detailov tebe znamych nech sa paci mas priestor konecne nieco konkretne povedat len zvasty verklikovat :)
Napísať odpoveď