Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Runes uz si sa v tom Xtraily dakedy viezol, resp soferoval ? aby si nakoniec nebol sklamany. 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
JJ viezol
na zavodenie tu je Leon FR 1,4tsi 2013. Toto potrebujem na psikov dlhsie trasy a menej pristupny teren kedze mame hafikov tak trosku zachranarskych
proste chcel som SUV kde viem spravit kufor pre chlapcov pripadne tam narvat bicykel mozno v buducne kocik... Ako nesoferoval som to dako dlhodobo ale nevidim v tom problem pripadne nevime na co narazas
-
RATZINGER666
Darca
...fakt??... kvoli psikom??...
-
Runes
Addict
no keby nebolo hafanov idem do dacoho klasickeho dake klasicke vozitko bmv 3
proste daco v com by som si vyvazalbtit do prace lebo leon je pritalkyn
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2014, 17:37)
tak uz ho mam doma chlapika n1
isiel som s nim 100 km dialnj a potom mesto osobne mi sedi lepsie ako leon mozno preto ze som vyrastol na dieslovom aftiku.
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2014, 17:37)
tak uz ho mam doma chlapika n1
-
RATZINGER666
Darca
Runes: fuha, no gratulujeme teda, konecne je doma po takej dobe
vela stastnych kilometrov 
-
Arkaz
Addict
hod nejake fotecky =)
Ako si znášal ten interiér? Ja by som to asi nezvládol - horšie by to už mohlo byť len ak by boli tie budíky digitálne ala Yaris 
-
Runes
Addict
zajtra daco pocvakam co sa tyka budikov uplna pohodka za cca 10 min mi to neprislo divne skor sa mi lepsie kuka dopredu akurat furt ked tam kuknem idem 80 miesto 50 v tom je to blbsie
celkom sa mu chce susnovi dislovemu
spravime daky servis vstupny klasicky naplne + brzdy tie si to pytaju potom vycistit vstreky kuknut retaz a hadam na rok pokoj minimalne. letne su nove zimne dorazim teraz 
-
rufus59
Light Professional
Potrebujem momentálne nejakú feliciu na jazdenie do práce 12 km tam a spat. Pozerám sa, že nedaleko mna sa nachádza toto :
http://auto.bazar.sk/8128181-skoda-felicia-1-3-lx
http://auto.bazar.sk/8128181-skoda-felicia-1-3-lx
Zdravim, teoreticky mam zaujem kupit tento automat B5, viete mi poradit ci je to dobra volba. Naco si pri obhliadke/kupe dat pozor? Co hovorite na cenu?
http://auto.bazos.sk/inzerat/33237195/V ... tronic.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/33237195/V ... tronic.php
Ja by som čipnuté auto nekúpil, o to viac keď je s automatom.
-
RATZINGER666
Darca
chip na tom motore vobec nevadi... taktiez automat je stavany aj na vacsie motory...
Vadí/nevadí, stavaný/nestavaný - nekúpil by som. Ty vari áno?
Ja som toho názoru, že ak chcem chip, tak si ho dám spraviť ja, ak chcem plyn, tak tiež si ho dám spraviť ja.
Ja som toho názoru, že ak chcem chip, tak si ho dám spraviť ja, ak chcem plyn, tak tiež si ho dám spraviť ja.
-
RATZINGER666
Darca
nevadi, pretoze ten motor toho zvladne dost...
stavany je na dvojnasobny vykon, montoval sa do sestvalcovej 2,8 a aj do stvorlitroveho W8...
ano, kupil... napis mi, preco nie... okrem toho cena je bezkonkurencna... lacnejsi automat v tomto rocniku nezozenie...
kvoli comu si takeho nazoru? chip aj plyn uz pred Tebou niekto zaplatil... ak budes chciet iny, das si spravit iny... ak ho chciet nebudes, vsetko sa da vratit do povodneho stavu...
stavany je na dvojnasobny vykon, montoval sa do sestvalcovej 2,8 a aj do stvorlitroveho W8...
ano, kupil... napis mi, preco nie... okrem toho cena je bezkonkurencna... lacnejsi automat v tomto rocniku nezozenie...
kvoli comu si takeho nazoru? chip aj plyn uz pred Tebou niekto zaplatil... ak budes chciet iny, das si spravit iny... ak ho chciet nebudes, vsetko sa da vratit do povodneho stavu...
Ahojte, chcel by som sa poradit ohladom kupi auta. Chcem nieco zaroven luxusne vyzerajuce, no zaroven aj auto, kt. by nemalo problem so ziadnym povrchom. Mal by mat pneumaticky podvozok, nemozu mu robit problem nielen rozne typy povrchu, ale aj dlhsie trasy, a takisto sa za nim bude obcas tahat kon (ano, to zviera), takze aj s tym by nemal mat problem.
Rozhdoujem sa medzi niekolkymi: nova toyota landcruiser, jeep, range rover ci porsche cayenne... ale samozrejme si necham poradit ak by ste prisli s niecim inym.
Cena do 70.000€
vdaka.
Rozhdoujem sa medzi niekolkymi: nova toyota landcruiser, jeep, range rover ci porsche cayenne... ale samozrejme si necham poradit ak by ste prisli s niecim inym.
Cena do 70.000€
vdaka.
Ja by som išiel do Toyoty a Cayenne by som sa vyhol, to mi príde ako v podstate mestké vozítko.
Neviem kam to hodiť, tak dám sem.
Asi toľko k nemeckým rebríčkom:
http://auto.sme.sk/c/7072853/nemecky-au ... ign=temsek
//:Možeš zošmiešňovať, ale to na fakte nič nemení.
Asi toľko k nemeckým rebríčkom:
http://auto.sme.sk/c/7072853/nemecky-au ... ign=temsek
//:Možeš zošmiešňovať, ale to na fakte nič nemení.
-
RATZINGER666
Darca
som to cital uz rano a cakal som, kym to sem hodis 
Zdravím, chcel by som sa opýtať nevýznam sa moc v autách a chcel by som si kúpiť nejaké auto rozmýšľal som o Honda civic 97-00 hatch ktory motor je menej kazový
či sa dajú zohnať nato lacne náhradne diely alebo čo by ste mi poradili do nejakých 1500- 2000 eur potreboval by som to v podstate aj na dlhšiu cestu a potom na take vozenie z roboty a domov
či sa dajú zohnať nato lacne náhradne diely alebo čo by ste mi poradili do nejakých 1500- 2000 eur potreboval by som to v podstate aj na dlhšiu cestu a potom na take vozenie z roboty a domov
-
RATZINGER666
Darca
do civica chod kludne, z motorizacii hladaj najma 1,5l...
v tom rozpocte inac klasicky - corolla, 323, 323f, astra, almera apod.
v tom rozpocte inac klasicky - corolla, 323, 323f, astra, almera apod.