Prihlásenie jazdeného auta v inom okrese
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prihlásenie jazdeného auta v inom okrese
a3? Je to A4 formát. To majú potom na stránke chybu. Pár týždňov dozadu som bol na prepis, v decembri a tlačivo som si bral na okienku. Žiadne A3 šarkany tam nikto nemá, sú to klasické papiere bežného formátu
-
RATZINGER666
Darca
ved som ti pisal, ze tlaciva mas na policii, vypisane to je za 3 minuty
-
Runes
Addict
no a3 lebo su to 4listy A4 mne ide oto ze ked to vytlacim na 2*A4 ci nebudu pindat .... pockaj dostanem sa k pc najdem poslem som na mobile
-
audiotrack
VIP
jedna A4 obojstranne: http://www.minv.sk/swift_data/source/po ... _drzby.pdf
http://www.minv.sk/?tlaciva-evidencie-vozidiel
netuším aké 4 listy A4 či A3 to myslíš
http://www.minv.sk/?tlaciva-evidencie-vozidiel
netuším aké 4 listy A4 či A3 to myslíš
-
Runes
Addict
No ale ty si dal odhlasenie ja uz idem prihlasovat 
Žiadosť o zapísanie motorového - prípojného vozidla do evidencie - tento formát žiadosti je nutné predložiť IBA v obojstrannom formáte A3
http://www.minv.sk/swift_data/source/po ... iadost.pdf
aspon ak to dobre chapem
to prve na tomto linku http://www.minv.sk/?tlaciva-evidencie-vozidiel
Žiadosť o zapísanie motorového - prípojného vozidla do evidencie - tento formát žiadosti je nutné predložiť IBA v obojstrannom formáte A3
http://www.minv.sk/swift_data/source/po ... iadost.pdf
aspon ak to dobre chapem
to prve na tomto linku http://www.minv.sk/?tlaciva-evidencie-vozidiel
On myslí, že keď to otvorí, že sa jedná vlastne o obojstrannú A3ku.. a tá sa preloží na polovicu a má dvojhárok A4.. 
Viem, že pred rokom som presne toto isté riešil, avšak na obhliadke mi sám policajt dal správny formulár s pečiatkou a podpisom, ten som už len vypísal a šiel s ním po nové značky.
Áno, presne tento formulár som vyplňal, keď som prihlasoval auto z iného okresu.
Viem, že pred rokom som presne toto isté riešil, avšak na obhliadke mi sám policajt dal správny formulár s pečiatkou a podpisom, ten som už len vypísal a šiel s ním po nové značky.
Áno, presne tento formulár som vyplňal, keď som prihlasoval auto z iného okresu.
-
Runes
Addict
brm aby sme sa chapali, cize to tlacivo co som linkol je spravne , a on ti to dal ako dvojharok hej ?? lebo sa mi jedna oto ci tam mozem doletet s dvoma A4 obojstranne vytlacenimi alebo rovno musim vyplnat dvojharok. BTW je to free alebo aj za tlacivo sa plati ??? 
-
RATZINGER666
Darca
v zivote som na policii nic na A3 nevypisoval 
a este raz opakujem - spravne tlaciva najdes aj na policii
tlaciva su zadarmo, platis iba prihlasenie a znacky, ako som ti pisal vo vedlajsej teme
a este raz opakujem - spravne tlaciva najdes aj na policii
tlaciva su zadarmo, platis iba prihlasenie a znacky, ako som ti pisal vo vedlajsej teme
Runes.. na 95% je to to tlačivo, ktoré mi vtedy dal policajt, určite to bol takýto dvojhárok. Určite ho dávajú zadarmo na polícii.. a určite niekde na nástenke budeš mať aj vzory, aké tlačivo na aký účel ako vypísať. Inak u nás v meste máme trochu iný systém, u nás sa robí obhliadka vozidla na jednom konci mesta a samotné papierovačky a vydanie EČV na druhom konci mesta. Toto tlačivo mi dal policajt na prvom konci mesta, ktorý mi spravil obhliadku a dal podpis a pečiatku do časti E. na štvrtej strane a s tým som potom šiel na druhý koniec na úrad, kde na základe toho mi vydali novú EČV.

-
Runes
Addict
OK mne ide oto len ci ten dvojharok mal v zlozenom stave A4 alebo A5 proste. Ci si to tlacivo predtlacim doma na A4 ktoru zlozim na polovicu
alebo proste musi to byt A3 zlozena na polovicu to je cele
Co sa tyka toho v BA tak pred 5 rokmi ked som prihlasoval svoje prve auto, tak som tam bol o den skor ako student s vela casom, zobral papiere vyplnil doma, rano nabehol na pol 7 stal som v rade daky 4, otvorili branu vsetci utekali dnu do fizlarne zobrali si poradove cislo utekali von s autami na obhliadku VIN a naspat hore cakali na svoje numero
celkom masaker jak na banany
Co sa tyka toho v BA tak pred 5 rokmi ked som prihlasoval svoje prve auto, tak som tam bol o den skor ako student s vela casom, zobral papiere vyplnil doma, rano nabehol na pol 7 stal som v rade daky 4, otvorili branu vsetci utekali dnu do fizlarne zobrali si poradove cislo utekali von s autami na obhliadku VIN a naspat hore cakali na svoje numero
-
RATZINGER666
Darca
rano byva frmol aj u nas, lepsie je ist hned okolo obeda a v den, kedy je najdlsie otvorene...
Ked som davnejsie prihlasoval auto, bolo to v otvorenom stave A3 tlacivo, obojstranne. Ak sa zlozilo, bola to A4ka.
Pravda vsak je ze odvtedy som nebol na policii osobne, radsej som zaplatil par eur a dal to prihlasit znamemu ktory tam chodi denne ako na klavir
Pravda vsak je ze odvtedy som nebol na policii osobne, radsej som zaplatil par eur a dal to prihlasit znamemu ktory tam chodi denne ako na klavir
v ba je najlepsie ist rano
hned mat vypisane tlacivko a tlacit sa dnu. tak som to mal na hodku. niekedy po obede ked som dosiel nedavali uz ani lisky 
-
Runes
Addict
No takze postup:
Vstat 5:50 aby clovek 6:20 stal uz v rade
, potrebne tlaciva sa nachadzaju na lavicke v krabici takze staci mat pero a daku tvrdsiu podlozku. Auto treba zaparkovat dovnutra pod strechu kde sa kontorluje VIN. Tlacivo pekne vypisat. Nasledne cakat na prichod uja policajta ohladne VIN, ten prichadza cca 7:00 a spravi obhliadku VIN nasledne auto preparkovat a urvat znacky. Samozrejme predtym ako clovek stal v rade si pokecal s ludmi na okolo aby si ho pamatali ze tam stal cize po kontrole VIN sa vrati spat na svoju leadersku poziciu. 7:30 prichod tetusky otvorenie dveri posun radu smerom k stojanu na cisla. Tetuska vytuka podla toho co clovek chce prislusnu volbu a da mu tiket. Nasledne presun na 1 poschodie a cakanie na objavenie sa cisla na displeji.
Potrebne doklady:
Obciansky
vyplnene a potvrdene tlacivo formatu A3 (4 listy A4) ktore je dvojharok, nachadza sa na tej lavicke dole.
potvrdenie o zaplateni poistky (novej ktoru si clovek zaplatil nie tu co mal predavajuci) plus poistku samotnu
66€ alebo do konca roka este mozu byt kolky
povodny papierovi technicak ktory ma razitko zrusene
EK a STK uz od noveho roka ostavaju na predoslu znacku rozhodujuce je v tomto pripade VIN na co treba upozornit ja policajtov v pripade kontroly na ceste
urvane znacky
Vstat 5:50 aby clovek 6:20 stal uz v rade
Potrebne doklady:
Obciansky
vyplnene a potvrdene tlacivo formatu A3 (4 listy A4) ktore je dvojharok, nachadza sa na tej lavicke dole.
potvrdenie o zaplateni poistky (novej ktoru si clovek zaplatil nie tu co mal predavajuci) plus poistku samotnu
66€ alebo do konca roka este mozu byt kolky
povodny papierovi technicak ktory ma razitko zrusene
EK a STK uz od noveho roka ostavaju na predoslu znacku rozhodujuce je v tomto pripade VIN na co treba upozornit ja policajtov v pripade kontroly na ceste
urvane znacky
-
tacosi
Moderátor
Nieje potrebne.Runes napísal: potvrdenie o zaplateni poistky
-
vladenko007
VIP
Môžte mi povedať ktoré presne tlačivo potrebujem na prihlasenie vozidla keď majiteľ ho už odhlásil a ja potrebujem len prihlásiť. V rámci okresu.
Ďakujem
Nie som si istý či je to toto tlačivo.
https://www.poistisasam.sk/att/25171/Zi ... ozidla.pdf
Ďakujem
Nie som si istý či je to toto tlačivo.
https://www.poistisasam.sk/att/25171/Zi ... ozidla.pdf
-
RATZINGER666
Darca
-
Runes
Addict
V ramci okresu by ti malo stacit to mensie tlacivo, idealnejsie je si ho ist vziat ale na fizlaren minule s tym mal daky zabiak problem ked si to dakto vytlacil. Ale asi zalezi kde lebo niekde to vyzera presne tak ako tie oskenovane na nete a niekde to maju fakt ze priamo vytlacene uhladene.