alza.sk
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: alza.sk
ako dlho asi trva dorucenie tovaru typu dostupnosti "Na objednávku – termín upresníme", konkretne http://www.alza.sk/asus-r9280x-dc2t-3gd5-d486248.htm ?
objednaval som 13.1., platil dopredu IB, no termin mi zatial nijak neupresnili. pisal som im aj cez kontaktny formular, dotazy zevraj vybavuju priemerne 14 hodin, no po 48 hodinach bez spatnej vazby zacinam pochybovat, ze sa nejakeho upresnenia terminu od nich dockam
objednaval som 13.1., platil dopredu IB, no termin mi zatial nijak neupresnili. pisal som im aj cez kontaktny formular, dotazy zevraj vybavuju priemerne 14 hodin, no po 48 hodinach bez spatnej vazby zacinam pochybovat, ze sa nejakeho upresnenia terminu od nich dockam
Co tak skusit tam zavolat, telefon by mohli dvihnut 
Nazdar. Z ALZY mi došiel mail, že mi posielajú 2025 alzákov za odporučenie tovaru, ale keď sa prihlásim na ALZU na svoje konto tak mám stal alzákov 0. Vie mi niekto poradiť?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
telefonovat neplanujem, nemaju free infolinku a termin mi mali upresnit oni. tak reku ci tu niekto nieco take neobjednaval, nech aspon priblizne viem, kolko cakatBobr napísal:Co tak skusit tam zavolat, telefon by mohli dvihnut
pridu ti do troch dni, mas to v podmienkach
Tak kupujes grafiku skoro za 300e a nemas par centov na zavolanie...*****HERO***** napísal:
telefonovat neplanujem, nemaju free infolinku a termin mi mali upresnit oni sami. tak reku ci tu niekto nieco take neobjednaval, nech aspon priblizne viem, kolko cakat
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak som tam teda cinkol a nic nove som sa nedozvedel, po 2 tyzdnoch mi ani priblizne nevedia povedat, kedy to dostanem
a neslo mi o centy, ale o princip .. termin mi mali upresnit oni sami, zvlast po tom, co som im pisal na kontakt (na co mimochodom stale ani nereagovali .. aj "neviem" je odpoved), nie aby som ich tam ja obvolaval
a neslo mi o centy, ale o princip .. termin mi mali upresnit oni sami, zvlast po tom, co som im pisal na kontakt (na co mimochodom stale ani nereagovali .. aj "neviem" je odpoved), nie aby som ich tam ja obvolaval
to mas uz raz s alzou tak, ked to neni na sklade tak na to j....u
by som skusil radsej nejaky iny shop...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mna bavia emaily o mojej predobjednavke na GTA 5 na PC 
Zdar,
mal niekto skúsenosti s kúpou tovaru označeného "Zánovné"? Chcel som si kúpit jeden NTB, no už ho nepredávajú a majú ho už iba pod týmto označením. Nechcem zas, aby mi prišiel nejaký šmejd.
Dik
mal niekto skúsenosti s kúpou tovaru označeného "Zánovné"? Chcel som si kúpit jeden NTB, no už ho nepredávajú a majú ho už iba pod týmto označením. Nechcem zas, aby mi prišiel nejaký šmejd.
Dik
-
Grim
Darca
...ja som tak kúpil talčiareň aj skrinku na PC...nebol žiadny problém s ničím, aj keď mám podozrenie, že k tej skrinke chýbal jeden kryt 5,25" pozície, ale nie som si istý...k tlačiarni bolo všetko a tá funguje bez problémov...skrinka samozrejme tiež, tam sa nemá čo pokaziť...ale tiež som mal obavy, takže som to na pobočke s pracovníkom všetko poriadne skontroloval...
Ja som kupil zopar veci zanovnych, nikdy ziadny problem okrem bud spinavej alebo inak poskodenej krabice nebol. Tovar mal dokonca vzdy folie. Predpokladam ze sa jedna o vystavne kusy v showroomoch, a takisto si myslim ze nebude problem s rychlim vratenim tovaru ak nahodou.
-
Grim
Darca
...mne sa zdá, že ide o tovar, ktorý zákazníci už rozbalili a vyskúšali a do 7 dní vrátili...
Moze byt, nekde v popise som cital naposledy ze tovar zo showroomu, tak bud to bolo konkretne na ten tovar, tym padom ma moznost si to overit, alebo to tam trtnu automaticky nech nikoho neodradi ze "vrateny tovar" co by logicky znamenalo ze aj on ho moze vratit.
-
guess.whoo
Redeemer
trosku na inu temu - ked som online vyplnil reklamaciu treba mi aj blocek ked to donesiem na predajnu?
-
Runes
Addict
na 99% nie kedze blocek si tlacis dodatocne sam doma
problem je len v tom ze pokial si to kupil na firmu reklamacia pride na firmu
ja takto berem na kamosa a vzdy musi pre to ist on co je troska otravne. Oni podla SN to vacsinou zoberu
-
guess.whoo
Redeemer
ok dik, bolo to sukromne 
Prisiel vam tovar z alzy nacas? Objednaval som v sobotu na pobocku (pisu, ze v pondelok by to malo byt na pobocke), no stale ziadna SMS, ze si mozem po tovar dojst. Pride este pocas dna alebo si mam hladat cas zajtra?
-
guess.whoo
Redeemer
vsak je 10 hodin...pockaj este do obeda a ak nepride dnes tak zajtra