Vies, ze ja mam dobry vkusRATZINGER666 napísal:hondu s2000 mam ako jedneho z troch kandidatov na vymenu, je to jedno z najlepsich aut, ake sa kedy vyrobilo, spominany type-r to u mna vyhrava v kategorii hothatch... na mx-5 som sa tiez cosi nalietal, ma ju kamaratka, ale uz je to dost nuda...
Chcem kúpiť auto
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
vidim, vidim
aj podla avatara
na nic z toho sa tie europsko-americke sracky nechytaju 
Rozmýšlam, že by som vymenil Alfu za niečo iné ... do úvahy pripadá:
E46 330D od 02-05 (4 valec už pri vyšších nájazdoch ktoré tie autá budú mať sa skôr asi oplatí)
Tu by som najradšej hľadal niečo do 5500-6000€ aby do tých 7000 ostalo niečo na servis
E90 320D ... model ete pred faceliftom, ideálne do tých 8500-9000€
(teoreticky ešte AR 159 2,4JTDm - ale ako sa hovorí, zmena je život
)
Pre čo by ste sa rozhodli vy ?
BTW, nemá ktosi záujem o Alfu Romeo 159 1,9 JTDm 110kW / -06, 155tis km, / okrem kože a tempomatu všetko, krémový interiér, čierna farba
LACNO 
E46 330D od 02-05 (4 valec už pri vyšších nájazdoch ktoré tie autá budú mať sa skôr asi oplatí)
Tu by som najradšej hľadal niečo do 5500-6000€ aby do tých 7000 ostalo niečo na servis
E90 320D ... model ete pred faceliftom, ideálne do tých 8500-9000€
(teoreticky ešte AR 159 2,4JTDm - ale ako sa hovorí, zmena je život
Pre čo by ste sa rozhodli vy ?
BTW, nemá ktosi záujem o Alfu Romeo 159 1,9 JTDm 110kW / -06, 155tis km, / okrem kože a tempomatu všetko, krémový interiér, čierna farba
-
Runes
Addict
hod cenu a foto
ja nie ale kolega je alfa colector
len on ce vacsinou len benzin
ale 159 rozyslal nedavno 
-
Jancuk
Professional
Chalani. Idem zajtra volat na jedno auto, na ktore som bol pozerat minuly tyzden. Neviem ci moj plan vyjde, ale chcel by som skusit zjednat cenu. Poradte mi prosim nejaky psycho tah, ktory by som mohol uplatnit na predavajuceho. Len pre priblizenie, cenu mi predavajuci povedal 11 500 ja chcem 11 000 a aj to je vela kedze, tie auta idu aj za 10 000. jedna sa o Audi A6 avant r.v.2006 3.0 TDI quattro.
-
guess.whoo
Redeemer
tak mu to tak povedz, ze auto sa ti paci, ale ze chces ist pozriet este jedno za 10,500. ale ak by ste sa dohodli na 11000 tak ho vezmes hned
Na aute najdi absolutne vsetky chybicky. Aj ked je to len obity naraznik od kamienku, vypalena ziarovka v podsvieteni popolnika, flak na sedacke alebo spinave okno. Kazdy jeden aj ten najmensi nedostatok by si mohol zvelicit (ale len v rozumnych medziach) a vyhodit ho predajcovi na oci. Urcite ma rezervu v cene na zlavy a ked sa budes velmi snazit, tak to mozes dat aj na 10 700, hlavne nebit ticho, treba vyjednavat. Tych par minut zvastov, ktorym mozno ani sam neveris, stoji v konecnom dosledku za to. 
Podľa mňa ak mu povieš, že ho hneď vezmeš cash za 11.000, tak bude spokojný. A nebudeš musieť ani extra zjednávať.
Tých 500e sa mu nemusí oplatiť čakať ďalej ...
Tých 500e sa mu nemusí oplatiť čakať ďalej ...
-
Traktorista
Guru
Lubenecko preco predavas?
Chcem niečo nové, ... buď "výkonnejšiu" zadokolku, alebo automat. A chcem hlavne zmenu
..ale možno aj 159 by som zas bral ..ale min 2,4ku ..alebo 3,2 ...len to už ide viac do peneži 
-
Runes
Addict
No ja osm kupil auto v sobotu predajna cena bola 6800 zobral som kolegu autickara, prebehol sa s autom potestoval vedeli sme ze chceme, kolega prebehol okolo auta pokukal co chcel. Zacal gumy zjazdene , brzdy treba spravit capy riadenia tiez na vymenu hm hm hm 6200 ?? predavajuci 6400 ???? predavajuceho syn 6300 ???
podal som ruku a auto mam doma
aj zo sadou novych letnych 16" gum
Keby som ho nechal zjednavat podla mna to na 6000 6200 stahne 
Tiež mám skúsenosti, že pár stovák sa dá stiahnuť, treba ofrflať a ono to půjde.
//: No je to taký paradox, že práve svoje som nezjednal, ale to bol fakt top stav. Všetky ostatné, ktorých kúpu som organizoval som zjednal vždy o pár stovák.
//: No je to taký paradox, že práve svoje som nezjednal, ale to bol fakt top stav. Všetky ostatné, ktorých kúpu som organizoval som zjednal vždy o pár stovák.
Ja uz mam jednu aj taku ze sa nedalo vobec a raz som bol tak spokojny ze som ani nechcel 
este ma tak napadlo nespomenute 350z co nato hovorite?
-
RATZINGER666
Darca
350z je uz skor take GT, nie je to vyslovene sportove kupe, ale samozrejme vyblaznit sa na tom da
preto sme to s Francekom ani nespominali... pri vybere ale davaj bacha, je tu velmi vela buraciek dovezenych z USA, tak aby si potom nemal problemy s dielami... spoznas to napr. podla stvorcovej zadnej spz, pokial ten naraznik nebol vymeneny za europsky... takisto vsetky verzie s automatom... vacsinou ide o tie najlacnejsie v ponuke bazarov... za tie lepsie europske uz das cca 12 000, co su peniaze, za ktore mas uz bez problemov napriklad aj hondu s2000, ktora v kategorii zadokoliek jednoznacne vedie 
Podla mna vedie Ultima GTR 
aha :d som nevedel som sa len pytal aj tak vyhrava zatial asi tak tvoje subaru ale polroka je daleko a moze sa stat vsetko mozne aj nemozne.RATZINGER666 napísal:350z je uz skor take GT, nie je to vyslovene sportove kupe, ale samozrejme vyblaznit sa na tom dapreto sme to s Francekom ani nespominali... pri vybere ale davaj bacha, je tu velmi vela buraciek dovezenych z USA, tak aby si potom nemal problemy s dielami... spoznas to napr. podla stvorcovej zadnej spz, pokial ten naraznik nebol vymeneny za europsky... takisto vsetky verzie s automatom... vacsinou ide o tie najlacnejsie v ponuke bazarov... za tie lepsie europske uz das cca 12 000, co su peniaze, za ktore mas uz bez problemov napriklad aj hondu s2000, ktora v kategorii zadokoliek jednoznacne vedie
tak 350 skrtam jedna pekna honda bola na nete co som kukal taka cervena fajnaaa
-
RATZINGER666
Darca
tie hondy su super, tiez asi pojdem do nej
kazdopadne tie kupecka su ale robene skor na pekne hladke cesty a okruhy, tak s tym rataj, nie ze to potom zoberies kdesi do tych hor alebo vysantit sa s tym na pole, ako si pisal
na to nemaju napravy ani tlmice... jedine take auta so spevnenymi podvozkami su jedine tie spominane eva a imprezy, nic podobne sa nevyraba... tam sa ale nemusis bat nejakeho klepania od kolies alebo vytecenych tlmicov, ked to zoberies kdesi na nekvalitnu cestu
tie kupecka so zadnym nahonom Ti budu aj na hrbolatej ceste skakat a tie tlmice nebudu pracovat tak, ako maju... v zime sa s tym tiez ale nevysantis, s tymi par kilami a kratkym razvorom to bude o hubu a dost nebezpecne...
len ta honda je tiez na cestu a to subaru sa mi paci ze je take univerzalnejsie
tak asi vyber č1
-
RATZINGER666
Darca
hej, hej, hondy su vyslovene na leto a suche hladke cesty, obut slicky, zhodit strechu a ide sa 
so stvorkolkou sa vysanit po cely rok, aj na snehu alebo na mokru, nie je to ani take nebezpecne v porovnani s lahkou zadokolkou
stvorkolky su zase trochu tazsie, ale na rovinke to dozenu konami, pri brzdeni vacsimi brzdami... akurat na zakrutach to v priamom porovnani to pocitis, ale zase na miernych nerovnostiach to dobehnu... a ak nie si pilot, ktoremu ide o kazdu stotinku v zakrute a vie to dohnat to na rovinke, rozdiel ani nespoznas 
...neboj sa, ja tiez velmi dobre viem, preco som volil imprezu
a z tychto na predaj nie je ziadna, vsetci si ich drzia doma... moju som tiez zhanal tristvrte roka, kym som vobec nejaku nasiel, a potom este aj cakat na dalsiu, ktora by bola v super stave...
so stvorkolkou sa vysanit po cely rok, aj na snehu alebo na mokru, nie je to ani take nebezpecne v porovnani s lahkou zadokolkou
...neboj sa, ja tiez velmi dobre viem, preco som volil imprezu