Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

bax
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa bax »

Dík za info Vendo :) ako vravím zatiaľ pôsobí na mňa pozitívne :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vendo napísal: precitaj si nejake rozhovory atd, uz len to, ze ako jediny (asi) byvaly kdh-k nema problem s reg. partnerstvami ti napovie, ze nieje az taky konzervativec
Práve som zachytil na SMEtisku, že procházka sa účastnil pochodu za život...tým u mňa veľmi klesol asi ako každý kto sa takého niečoho zúčastnil, obzvlášť ako právnik s prihliadnutím na rozhodnutia ústavneho súdu.
Z postojov k pochodom čo tam písali kandidáti mi najlepšie vyšiel Kňažko, ktorý sa od toho celého dištancoval.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ColdRain napísal:O Kiskovi som cital viacero nepeknych veci, tak neviem...ja mam prve kolo z presvedcenia, druhe sa uvidi
Konkrétnejšie?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

To o čom sa tu následne viedla už diskusia, jeho bývalá účasť v spoločnostiach poskytujúcich splátkový predaj, s údajne, hlavne v začiatkoch - 90 roky, neúmerným úročením, nejasnými podmienkami, cenami etc.
hughito
Redeemer
Redeemer

Plný súhlas.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vyzera to tak, ze tych Ficovych 40 % je maximum, nastastie, potom by ho mohlo porazit aj vrece zemiakov
aj vsetci traja kadehaci su dole
http://www.sme.sk/c/7075066/prezidentsk ... jasny.html

Fico 40 %
Kiska 13 %
Knazko 12 %
Hrusovsky 8 %
Prochazka 8 %
Mezenska 6 % (wtf?!?)
Bardos 5 %
Carnogursky 4 %
...

u mna inak stale Kiska, kedysi sme tiez cosi kupovavali na splatky a vzdy sme si len pochvalovali, ktovie kolkym ludom pomohol tymto sposobom, urcite tisickam
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

S tym Ficom to nebude take uzasne. Ako posledne volby. Pri priezkume vela ludi "neee Fica urcite ne" ale v den D ho dali do obalky.
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Stačí už len tá predstava, že Fico by bol tam, kde je teraz Gašparovič.
Toľko príhovorov, ciest po celom Slovensku, zahraničných ciest, novoročných príhovorov
všetko vynásobené krát tri.
Len neviem kto by bol prvá dáma, lebo v poslednej dobe sa to nejavilo tak celkom jednoznačne.

//autoeditácia príspevku (22 Jan 2014, 22:00)
vendo napísal: toto je celkom dementny nazor, sorry

koho chces za prezidenta? niekoho kto nema o ustave, state a jeho zakonoch ani paru? alebo niekoho kto ich pozna a dokaze pomocou nich aj nieco spravit?
A ja ti odpoviem protiotázkou. Nepripomína ti to náhodou kandidáta ktorý sa teraz pohybuje okolo 40% v preferenciách?
On sa tiež rovnako dobre vyzná v ústave, štáte a v jeho zákonoch. Tým chceš povedať, že je horší kandidát ako Radoslav Procházka?

Preto sa na to pozerám ako pozerám. Ja týchto dvoch pánov nerozlišujem. Cinický, neznámy Procházka, čo dlhé roky (čo ja viek čakal? v tieni KDH), vystúpil zo strany, založil novú, keď v tom nevidel budúcnosť suverénne ohlásil kandidatúru na prezidenta, vymenil okuliare za kontaktné šošovky aby upútal viac mladých ľudí, no ja mu to proste nežeriem.

O čo bol horší náš prvý SR prezident Michal Kováč, ja v tom výhodu nevidím, že by sa v tom vedel lepšie zorientovať, ako jeho osobnú výhodu to áno, ale výhodu pre ľudí, to ťažko. Zato taký Fico, ten by to vedel zúžitkovať, pre ľudí? To ťažko.
hughito
Redeemer
Redeemer

Sranda, že ako si všetci robia srandu z Ficovho priateľského rozhovoru s Maďaričom a ignorujú obdobné prejavy iných prezidentov (dnes som si čosi pod. prečítal vo vlaku vo forme letáku u Procházku).

Detto pri podpore osobností - ak podporili Fica hentí, tak z toho bol škandál, pomaly koniec sveta. Ak sa podporí iný kandidát, tak titulok znie: "Lasica podporil kandidatúru Kňažka" a berie sa to ohromne pozitívne.
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

tak je rozdiel ked na jednej strane Knazka podpori Lasica, kde je mozne ze sa aj osobne poznaju a ked na druhu stranu prijdu Fica podporit ludia co predtym podporovali Radicovu. Cize taki ludia co uplne otocili svoje nazory na "riadenie statu".
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Ľudia do p**e, prestaňte už pozerať na to, kto akého kandidáta podporuje a prestante si tu kvoli tomu skákať do vlasov! Na to, aby ste sa rozhodli máte vlastné hlavy. Nemáte ich na len na to aby vám nepršalo do krku ale k tomu aby ste sa rozhodovali, čo máte robit a samostatne sarozhodli.

Netreba vám nádor, pardon, názor žiadnej cirkvi, organizácie, slávnej osobnosti, politológa alebo neviem čoho iného, vy na rozhodnutie potrebujete iba fakty
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

" Ľudia chcú Smer, Fica a jeho istoty tak nech ho majú, tak im ho treba, on je pre ne trest akurát."
Celkom ma prekvapuju tieto absurdne myslienky, nejake odvolanie sa na tretiu osobu? Aki ludia? aki oni? ved vysledok volieb sa netyka len tych, ktori si zvolili svoju volbu, ale ovplyvni vsetkych naokolo, odtrpia si to uplne vsetci.
Mam pocit, ze prave pre odosobnovanie sa presuvanie zodpovednosti na druhych nam dava vysledky volieb ake su.
Tiez mam pocit, ze daktori zvolia Fica snad aj z trucu, prave preto, ze mu vsetci akoze "krivdia", ze je proti nemu taka kampan. Vsetky tie jeho klamstva sa v tom hluku stratia.

"Úžerníka voliť nebudem, nikdy. Howgh." Ked sa viac ludi takto pozrie na hociktoreho kandidata, vzdu nieco najdu..., a tak zvolia klamara. Co je lepsie?
Teraz mame prezidenta senilneho blazna, budeme mat zrejme notorickeho klamara a psychopata....hlavne, ze dobre rozprava, ze?

Rovnako ma prekvapuje ten stary otrepany a niekolkymi FB skupinami pretlacany nezmysel, ze nevolit je tiez prejav nazoru.....prd. Aktualny volebny system nic take nepozna a je to prepadnuty hlas. Nevolici nevyjadruju nic, maximalne svoju lenivost.

:!: Dost ma prekvapuje, ze aj tu chce dat az 11% ludi hlas Fickovi. Zaujimal by ma dovod. Ci je racionalny, alebo rebelia alebo daco z toho maju.Nejaky obed.
Lebo na racionalnu volbu Ficokota nenachadzam jediny dovod.

//obrazky vkladaj do priloh
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

Beeeeee, ovceeeee....prečo ste dali hlas Ficovi? Voľba ostatných kandidátov bola odôvodnená, tak prečo nie aj Robova? Či to asi od vás moc chceme, čo? Zapnúť mozgy...
Mr.FuN
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Mr.FuN »

ale pritom by ma zaujímalo, koľko ľudí priviedli do problémov jeho užernícke nebankovky v čase keď im bol majiteľom aj šéfom.... Aj keď o tejto časti svojho podnikania nejako nehovorí.
Úžerníka voliť nebudem, nikdy. Howgh.
Takže ty nebudeš voliť úžerníka (Kiska nie je žiadny úžerník, pretože nikto tých ľudí nenútil si požičať, a ak áno, percentá mali v zmluve, mali čítať..) ale budeš voliť toho, kto rozkradol poľnohospodárstvo, len pre to, lebo tvoj otec s ním kedysi (keď ešte mohol byť dobrý) robil, správne chápem?
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Okrem tohto, ze Kiska je ociernovany nejakymi ",,Nebankovkami,,", su este nejake negativne info o nom?
Mr.FuN
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Mr.FuN »

butthead napísal:Okrem tohto, ze Kiska je ociernovany nejakymi ",,Nebankovkami,,", su este nejake negativne info o nom?
Aj keby, nebudú podla mňa tiež pravdivé... Podľa mňa je to normálny podnikateľ a veľký filantrop, ktorý chce kandidovať na prezidenta a niečo pre ľudí urobiť (netreba za všetkým hľadať zlé, ľudia..) ..Ja volím Kisku.

A ešte malá pripomienka, podla mňa úplne sedí na týchto ľudí čo to tvrdia o Kiskovi, to čo máš ako avatar.. "Všetko sa dá vysvetliť, ale nie každému..."
butthead
Darca
Darca

Ano pride to aj mne tak, zatial vsak mam oznacenu Mezensku, ale je to otvorene..

Teraz tuto nieco od Prochadzku, mozno to niekoho potesi, niekoho sklame....

Toto som nasiel z FB stranky - Slovenské Hnutie Obrody
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 1934_n.png
Radoslav Procházka, kandidát na post slovenského prezidenta, cíti potrebu vyjadrovať podporu bande násilníkov a radikálov, ktorá ničí Kyjev. Pán Procházka napísal list "vodcovi" ukrajinských extrémistov. Týmto ste pán Procházka spáchali politickú samovraždu. Hanba Vám!

Pripájame list Procházku v slovenčine:

Vážený pán poslanec Kličko, dovoľte, aby som Vám v prvom rade vyjadril úprimnú sústrasť v súvislosti s udalosťami posledných dní. Nie je smutnejšej chvíle, než keď moc použije násilie proti vlastným občanom.
My, občania Slovenskej republiky, sme podobné chvíle zažili už viackrát v dejinách – niekedy sme mali viac šťastia, ako majú občania Ukrajiny dnes, niekedy menej. Vieme, že sloboda nie je zadarmo a že zápas o ňu v skutočnosti nikdy nekončí.
Dovoľte mi, prosím, aby som Vám vyjadril osobnú podporu vo Vašom úsilí o demokratickú Ukrajinu, rešpektujúcu práva a slobody svojich občanov. Rovnako Vás ubezpečujem, že využijem všetky svoje možnosti nato, aby EÚ zaujala veľmi jasné stanovisko voči osobám zodpovedným za ľudské tragédie posledných dní.
Som presvedčený, že demokratická a prosperujúca Ukrajina je v záujme celej Európy a že Vaše úsilie a úsilie Vašich podporovateľov je motivované práve snahou pomôcť Ukrajine k úspešnej politickej a ekonomickej perspektíve.
Držím Vám vo Vašom zápase palce a budem dúfať, že Vaše odhodlanie prinesie pre Ukrajinu priaznivý výsledok. Držia Vám takto palce na mnohých miestach Európy.

S úctou a želaním všetkého dobrého,
Radoslav Procházka, poslanec NR SR
beardie
Redeemer
Redeemer

mohol by si mi povedat aspon 1 racionalny dovod, preco Mezensku?
butthead
Darca
Darca

namam racionalny dovod, preto pisem ze je to u mna otvorena zalezitost. Prochadzka to tym listom u mna zabil totalne, takze je vyluceny. Cize Mezenska alebo Kiska, niekoho z tychto dvoch zvolit musim, ostatny nestoja za nic.
beardie
Redeemer
Redeemer

ok, tak aspon 1 neracionalny?
Napísať odpoveď