GTA V - vseobecna diskusia
-
lekoklatik
VIP
Re: GTA V
Tak ja sa je*em s flight school na vsetko zlato a ani achievement za to nie je? 
Hlavne ze za online hranie je ich snad viac nez polovica, ah jo, doba sa meni
Hlavne ze za online hranie je ich snad viac nez polovica, ah jo, doba sa meni
Podla toho ako prebiehalo vydanie PC verzii Max Payne 3 a GTA 4 tak PC verziu GTA V necakam skor nez niekedy na maj/jun. Marec uz teraz neprichadza do uvahy. Uz tu mame februar a zatial ziadne ohlasenie. Tipujem ze v priebehu februara zverejnia info ohladom PC / next gen verzii.
Rozmyslam nad tymkukiak napísal:Nechce niekto predat svoju PS3 verziu?
Uz som to presiel, GTA online ma chvilu bavilo, ale tam sa kvoli absencii autoaimu priam ziada pouzitie mysi
Este porozmyslam a dam ti vediet ked dovtedy nekupis. Akurat online pass je vyuzity, ale mozem k tomu dat svoj ucet, kedze tam je iba GTA V.
Este doplnim svoj predosly prispevok: Vyzera to tak ze Watch Dogs bude vypusteny niekedy na maj/jun:rochedo napísal:Podla toho ako prebiehalo vydanie PC verzii Max Payne 3 a GTA 4 tak PC verziu GTA V necakam skor nez niekedy na maj/jun. Marec uz teraz neprichadza do uvahy. Uz tu mame februar a zatial ziadne ohlasenie. Tipujem ze v priebehu februara zverejnia info ohladom PC / next gen verzii.
Pochybujem ze 2k/Ubisoft budu chciet aby medzi sebou tieto 2 hry superili. Kazdopadne to bude zaujimave.
Nie, ved ide o najziskovejsiu hru (alebo jednu z najziskovejsich), tak nevidim dovod preco by sa obmedzili len na stare konzoly. Podla mna urcite pride nejaky HD remake na nove konzoly a vdaka ich architekture by sme sa mali dockat aj kvalitnej konverzie na PC.
Dnes som si kúpil XBOX a GTA V ... nechal som sa zlákať, lebo som sa nudil
Strašné prvotné sklamanie. Tá grafika mi príde otrasná .. dúfam , že je to mojim nastavením.
Mám Samsung LCD 1920*1080.
- v anstaveniach konzoly som dal 1080p (aj 1080i) (50htz)
Keď ale spustím hru, tak detaily, ktoré sú blízko .. alebo auto ktoré šoférujem je v poriadku. No okolie je také kockované a ešte horšie, keď idem autom rýchlo... moja GTA4 na PC vyzerá dva krát tak dobre
Neviete či robím niekde chybu v nastaveniach ?
Strašné prvotné sklamanie. Tá grafika mi príde otrasná .. dúfam , že je to mojim nastavením.
Mám Samsung LCD 1920*1080.
- v anstaveniach konzoly som dal 1080p (aj 1080i) (50htz)
Keď ale spustím hru, tak detaily, ktoré sú blízko .. alebo auto ktoré šoférujem je v poriadku. No okolie je také kockované a ešte horšie, keď idem autom rýchlo... moja GTA4 na PC vyzerá dva krát tak dobre
Neviete či robím niekde chybu v nastaveniach ?
Neviem ako je to na xboxe, ale na ps3 treba mat povolene vsetky rozlisenia. GTA V totiz bezi v 720p a ked v konzole povolis iba 576p (to je default) a 1080p, tak hru spusti v 576p.
PS: ale ani v 720p to nebude zazrak
Tiez to hram na monitore a je vidiet, ze je to stavane na TV, ostrost je viditelne nizsia ako v PC hrach.
PS: ale ani v 720p to nebude zazrak
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tým to nebude.. V takom rozlíšení by mu bežalo aj xmb, nie len hra. Aké rozlíšenie má nastavene v psku na takom rozlíšení mu hra ide (aj keď len upscalovane - či ako sa tomu hovorí
)
No a na xboxe to je rovnako, aké rozlíšenie vyberie v dashboarde v takom mu beží aj hra..
A neverím tomu že to nemá zapojené cez hdmi, pri ktorom sa automaticky nastaví HD rozlíšenie
No a na xboxe to je rovnako, aké rozlíšenie vyberie v dashboarde v takom mu beží aj hra..
A neverím tomu že to nemá zapojené cez hdmi, pri ktorom sa automaticky nastaví HD rozlíšenie
No nejaké nastavenia som poskúšal, asi maximum som z toho vyžmýkal ... ale, čakal som naozaj viac
hral som to u kamaráta na veľkej telke, ktorú nemal vo fullhd, tak som čakal, že keď si to pustím ja na menšom monitore s vyšším rozlíšením bude to omnoho lepšie.
... už ma to aj prestalo baviť ...
nekúpi niekto XBOX 360 E - 250gb, tá novšia verzia ktorá sa predáva od polovice roka 2013 + GTA V ?
(kľudne SS)
hral som to u kamaráta na veľkej telke, ktorú nemal vo fullhd, tak som čakal, že keď si to pustím ja na menšom monitore s vyšším rozlíšením bude to omnoho lepšie.
... už ma to aj prestalo baviť ...
nekúpi niekto XBOX 360 E - 250gb, tá novšia verzia ktorá sa predáva od polovice roka 2013 + GTA V ?