Ja si nemyslim ze mam na to dat Diamond. Gold? Urcite. Platinum? Mozno. Ale diamond v tej kondicii v ktorej momentalne som ani nahodou. Dlho som to nehral a robim vela kiksov.
Hotwire napísal:Ja si nemyslim ze mam na to dat Diamond. Gold? Urcite. Platinum? Mozno. Ale diamond v tej kondicii v ktorej momentalne som ani nahodou. Dlho som to nehral a robim vela kiksov.
Podla mna je dobre uz len to ,ze si uvedomujes,ze robis chyby .Do goldu je schopny sa dostat kazdy,kto sa snazi a premysla pri tej hre troska.Platinum je predsa uz len o nieco tazsia a je tam mensie % hracov.
Mali by ten system pickovania cely prerobit na nejaky Leader pick system. Toto je total na hovno. A este aj hracov by som najradsej pickoval z nejakeho poolu.
Castou prehrou v silver je aktualne nutkanie naplnit si inventar. Bezne sa stretavam s hlaskou need farm v 40+ minute. K tomu patri solovanie
Nakoniec som skončil 7wins 3loss gold V neviem či sa mam radovať alebo nie alebo bol som gold III a mal som také doj***** mmr tak uvidím hádam cez víkend dám platinu
Mam 6300 ip zvažujem nejakého tanky junglera, čo poviete na Sejuani ??? Dobrá volba? Hlavne ma podla mňa fajne ultimu, ešte rozmýšľam nad Shyvanou, ale ta je 99% ban na ranked ...
Ja odporucam Volibeara. Ma super def a s W davas strasne pecky, ked stackujes hp. A to ani nehovorim o jeho passive a o tom, ako sa da gankovat s Q (flip + speed - na lv 2 sa da vzdy po buffe niekomu vywastovat flash)