Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
lekoklatik
VIP
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
ze nie, ze je to vra podla skutocnej udalosti asi, neviem uplne presne 
Na 95% je to toto: http://www.csfd.cz/film/15391-poprava/lekoklatik napísal:Caute.
Kamarat mi spominal ze hlada jeden film.
Podla popisu by to malo byt asi:
3ja kamarati idu niekam na dovolenku alebo kde a kupia si travu, ale ze riadne vela travy za malo penazi a ze proste furt hulia ci co.
No a potom ze 2ja kamarati ze uz idu domov a jeden ten treti ze ostava, ze sa mu tam paci.
No a potom neviem co a ako, ale ze zahodili travu do kosa, potom ju niekto nasiel (asi policajti alebo co) a ze mal za to ten jeden dostat trest smrti, ze to proste bolo velke mnozstvo a v tej krajine mu to vyslo na trest smrti ale ze si to teda typci rozdelili medzi seba, aby sa to teda na kazdeho rozpocitalo odsediet si niekolko rokov ale ze nech nedostane trest smrti.
Asi takto nejak mi to bolo povedane a ze MOZNO, ale ozaj len MOZNO tam hra Jack Black.
Hovori to niekomu nieco? Dakujem. Ze je to teda starsi film ale neviem ako moc starsi...
Velmi dobry film
zdravím
hladám film asi z roku 2000 vtedy niekedy som ho videl v TV možno neskvor ... a celý film bol vlastne o policajnej naháňačke .. na začiatku chlapík uniesil ženu s čokoládovou tyčinkou v obchode a ona sa donho časom zalubila a bola to dcéria niakeho senátora alebo take niečo
díky
hladám film asi z roku 2000 vtedy niekedy som ho videl v TV možno neskvor ... a celý film bol vlastne o policajnej naháňačke .. na začiatku chlapík uniesil ženu s čokoládovou tyčinkou v obchode a ona sa donho časom zalubila a bola to dcéria niakeho senátora alebo take niečo
díky
Dobrý keď je tu taká možnosť, tak ja by som mal dva requesty.
Prvý film je natočený niekedy v 70 rokoch, takže skôr pre pametníkov. Videl som ho strašne dávno asi na stv2 a bolo to o nejakom chlapíkovi, ktorý vlastnými myšlienkami dokázal spôsobiť zemetrasenie +už neviem ako ale objaovala sa tam aj taká morská príšera (krak) obrovská chobotnica. Asi to moc nepomohlo ale videl som to asi pre 20 rokmi a odvtedy mi to utkvelo v pamäti ale netuším ako sa to volalo (mohol to byť asi anglický alebo ,US film...)
No a druhý tiež staršia símka 80/90 roky (US, UK? produkcia), ešte ako decko v škole na vhs kazete.
Išlo niečo na štýl ítí, rodinka má deti a tie nájdu v nejakej podivnej jaskyni podivne vyzerajúcich mimozemšťanov (ťažko sa mi to po toľkých rokoch opisuje, vyzerali dosť podivne, niečo na štýl modrofúza ak si ešte niekto spomína na ten čsr seriál pre deti).
Viem ešte, že si ich zobrali k sebe domov, proste niečo na štýl ítí ale odvtedy som ten film nevidel a rád by som si ho ešte raz pozrel, ak by niekto vedel o čom točím tak by to bolo strašne fajn
Prvý film je natočený niekedy v 70 rokoch, takže skôr pre pametníkov. Videl som ho strašne dávno asi na stv2 a bolo to o nejakom chlapíkovi, ktorý vlastnými myšlienkami dokázal spôsobiť zemetrasenie +už neviem ako ale objaovala sa tam aj taká morská príšera (krak) obrovská chobotnica. Asi to moc nepomohlo ale videl som to asi pre 20 rokmi a odvtedy mi to utkvelo v pamäti ale netuším ako sa to volalo (mohol to byť asi anglický alebo ,US film...)
No a druhý tiež staršia símka 80/90 roky (US, UK? produkcia), ešte ako decko v škole na vhs kazete.
Išlo niečo na štýl ítí, rodinka má deti a tie nájdu v nejakej podivnej jaskyni podivne vyzerajúcich mimozemšťanov (ťažko sa mi to po toľkých rokoch opisuje, vyzerali dosť podivne, niečo na štýl modrofúza ak si ešte niekto spomína na ten čsr seriál pre deti).
Viem ešte, že si ich zobrali k sebe domov, proste niečo na štýl ítí ale odvtedy som ten film nevidel a rád by som si ho ešte raz pozrel, ak by niekto vedel o čom točím tak by to bolo strašne fajn
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hľadám film, pravdepodobne československý/slovenský/český s podobnou atmosférou ako tisícročná včela, aj sa odohrával v podobnom období...pamätám si jednu scénu, keď jedna stará babka niesla koláče do mlyna (alebo len do nejakej chaty) počas strašnej zimy...jej muž nechcel, aby to tam nosila (tuším, že si nezaslúžia), ale ona išla...tesne pred domom umrzla v hlbokom snehu a tam ju našla žena z toho domu, pravdepodobne jej dcéra aj so synom...
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
retkvic, ten druhy film je Mac a ja, btw tento film ked som videl ako maly, tak sa mi dost vela rokov snivalo o tom mimozemstanovi nocne mory, este teraz ked sa na neho pozriem tak zimomriavky a keby take cudo niedke stretnem tak sa zo**riem 
-
Ryan Giggs
VIP
Ten prvy možno Chapadla: http://www.csfd.cz/film/24232-chapadla/
zdravím, hľadám dva filmy a jedno video, možno mi budete vedieť poradiť, lebo sa mi už dlho nedarí sa k tomu dopátrať:
1.film - absolútne netuším o čom to bolo, našiel som si len v mobile uloženú hlášku "keď mi rodičov zabila skupinka divokých psov, tak si mi pomohol, vidieť to s humorom"... podľa toho súdim, že to musela byť nejaká morbídna komédia, ale neviem si spomenúť kde som to videl
2.film - jednalo sa o americký film, nejaký špionážny thriler s ukradnutou identitou (nie je to nič z Bournovej série) skôr na štýl Oko dravca, hral tam nejaký mladý chlapík, ktorého všetci naháňali a sledovali a pamätám si, že mu pomáhal nejaký starší muž (neviem isto či to nebol černoch) ktorý mal svoje "pracovisko" v nejakej akoby "klietke" vnútri starej továrne... viac si neviem spomenúť
a toto tu síce nepatrí, ale hľadám jedno video, v ktorom vystupuje nejaký kick-boxer alebo MMA zápasník, neviem presne, ktoré ukazuje jeho "zlý deň" je to v podstate nejaký vtipný 5 minútový skeč, ako najpvr rieši veci s kľudnou hlavou a potom všetko porozbíja
vďaka ak niekto niečo bude poznať
1.film - absolútne netuším o čom to bolo, našiel som si len v mobile uloženú hlášku "keď mi rodičov zabila skupinka divokých psov, tak si mi pomohol, vidieť to s humorom"... podľa toho súdim, že to musela byť nejaká morbídna komédia, ale neviem si spomenúť kde som to videl
2.film - jednalo sa o americký film, nejaký špionážny thriler s ukradnutou identitou (nie je to nič z Bournovej série) skôr na štýl Oko dravca, hral tam nejaký mladý chlapík, ktorého všetci naháňali a sledovali a pamätám si, že mu pomáhal nejaký starší muž (neviem isto či to nebol černoch) ktorý mal svoje "pracovisko" v nejakej akoby "klietke" vnútri starej továrne... viac si neviem spomenúť
a toto tu síce nepatrí, ale hľadám jedno video, v ktorom vystupuje nejaký kick-boxer alebo MMA zápasník, neviem presne, ktoré ukazuje jeho "zlý deň" je to v podstate nejaký vtipný 5 minútový skeč, ako najpvr rieši veci s kľudnou hlavou a potom všetko porozbíja
vďaka ak niekto niečo bude poznať
-
Ryan Giggs
VIP
Film 2, to by mohol byť Nepriateľ štatu: http://www.csfd.cz/film/8280-nepritel-s ... -2/?type=1
Zdravím, hladám dva filmy, pravdepodobne oba sú komédie, ten prvý určite :
Dvaja kamaráti černoch a beloch podstrčia lopatu pod starého farmára ked s*rie, ten potom najprv nevie nájsť čo vy*ral ale ich prichití, pochopí a začne nahánať. To je začiatok filmu a tá scéna je aj na obale (VHS). Neskor ako vyrástli sa rozdelili a nejakou zápletkou sa opäť stretli. Film sa odohráva v Juhoafrickej republike.
Z tohoto filmu si pamätám len že išlo o chlapa ktorý vždy keď si ako cestujúci objednal pomarančový džús, došlo k nešťastiu. Napr. že spadlo lietadlo ale on to zakaždým prežil ako jediný ...
Dvaja kamaráti černoch a beloch podstrčia lopatu pod starého farmára ked s*rie, ten potom najprv nevie nájsť čo vy*ral ale ich prichití, pochopí a začne nahánať. To je začiatok filmu a tá scéna je aj na obale (VHS). Neskor ako vyrástli sa rozdelili a nejakou zápletkou sa opäť stretli. Film sa odohráva v Juhoafrickej republike.
Z tohoto filmu si pamätám len že išlo o chlapa ktorý vždy keď si ako cestujúci objednal pomarančový džús, došlo k nešťastiu. Napr. že spadlo lietadlo ale on to zakaždým prežil ako jediný ...
To prvé toto? http://www.rouming.cz/roumingGIF.php?gif=13661
Podľa komentárov by to malo byť toto: http://www.csfd.cz/film/89240-yankee-zulu/
Podľa komentárov by to malo byť toto: http://www.csfd.cz/film/89240-yankee-zulu/
Áno je to ten film, velká vďakabrm napísal:To prvé toto? http://www.rouming.cz/roumingGIF.php?gif=13661
ludia potreboval by som pomoc zistit nazov filmu , myslim že dej filmu sa odohrava na aljaške a nastavaju tam zahadne umrtia/zmiznutia? osob, kde to nasledne pride vyšetrovať psychologička/detektivka?, inak myslim že je ten film podla skutočnej udalosti a su v tom filme aj original nahravky z vypočuvani
diky
diky
-
JeffHardyy
Light Professional
ano ano, díki moc
-
ledenaster
Medium Professional